Gebelik testlerim kızlar

Kızlar doktor bir tahminde bulunarak bebişime erkek dediii kız anaları grubundan elendim galiba
A asloksuzoglu
O Oylesinwbirisii
Erkek bebekleri kendini hemen gösteriyo muhtemelen erkektir olsun rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin ilk bebek zaten önemli degıl de insan 2. De böyle işte kız yada oğlan istiyo

Erkek bebekleri kendini hemen gösteriyo muhtemelen erkektir olsun rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin ilk bebek zaten önemli degıl de insan 2. De böyle işte kız yada oğlan istiyo
Yaa evet haklısınn hemencik gösterdi muhtemelen kesinleşecekamin amin gerçekten sağlıklı olsunlarda

Bende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekilde 6 5 ve 4 gün kala bembeyaz negatifti
Ya canım merhaba senin bu yorumun bana umut oldu . Reglime 5 gün var dün gece yaptım prodoctor ve kasetle hiç bişey çıkmadı çok üzüldüm . Olabilir mi acaba beklenen adetim 29 Ağustos . 28 güne bir oluyorum

Merhabaaaynı durumu bende yaşadım sizi anlıyorum her insanda idrara geçme süresi bile farklılaşabiliyor bence hala umudunuzu koruyun üzülmeyin inşallah pozitife döner

Duanızı eksik etmeyin ne olur inşallah pozitif olur . Kasıklarım ara ara ağrıyor doluluk var sanki kasıklarımda ve göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri mevcut . İnşallah pozitife döner
Merhabaaaynı durumu bende yaşadım sizi anlıyorum her insanda idrara geçme süresi bile farklılaşabiliyor bence hala umudunuzu koruyun üzülmeyin inşallah pozitife döner

Duanızı eksik etmeyin ne olur inşallah pozitif olur . Kasıklarım ara ara ağrıyor doluluk var sanki kasıklarımda ve göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri mevcut . İnşallah pozitife döner
Doluluk hissi bende de olmuştu size çok dua edicem inşallah bir kaç güne güzel haberler alırsınız

Yaa evet sen ta en başından erkek demiştin valla hislerin kuvvetliymişamin amin Allah razı olsun senin nasıl gidiyor bakalım
bulantısız kusmaya başladım ben çook kötü geçiyor akşamları....hiçbir şey yiyemiyorum yemek yemeyi özledim millet soruyor tatlı mı yşyorsun ekşi mi ikisinden de tiksnmiş bulunmaktayım Sen kaç haftalık oldun geçti mi biraz bulantılar

Aaa bulantısız kusmak mı kız Allah yardımcın olsun valla tiksinmekte kötüben 12 haftalık oldum şükür bulantılar azaldı inşallah seninde geçer bir an önce

Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız

Konunuzu okudum şimdi inşallah geç döllenme falan olmuştur da testiniz pozitife döner uygulamadan yumurtlama takip etmek pek kesin değil bu ay nasip olmassa bir de ovulasyon testi deneyin ama inşallah gerek kalmaz da hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…