- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Ay yatılmıyo ki sabahları enerjiğm işimi falan yapıyorum akşaama doğru yatak döşek ystıyorumİnan cocukla zor o yuzden bol bol yat keyfını cıkar
Evet pcosluyum ne yapacağımı artık bilmiyorumpcos mu var sizde? Eğer yoksa bir kontrole gitmenizi tavsiye ederim normal değil 2 ay adet olmamak.
Erkek bebekleri kendini hemen gösteriyo muhtemelen erkektir olsun rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin ilk bebek zaten önemli degıl de insan 2. De böyle işte kız yada oğlan istiyoKızlar doktor bir tahminde bulunarak bebişime erkek dediii kız anaları grubundan elendim galiba
A asloksuzoglu
O Oylesinwbirisii
Yaa evet haklısınn hemencik gösterdi muhtemelen kesinleşecekErkek bebekleri kendini hemen gösteriyo muhtemelen erkektir olsun rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin ilk bebek zaten önemli degıl de insan 2. De böyle işte kız yada oğlan istiyo
kız ben yeni gördüm yaaa canım erkek dediyse muhtemelen erkektir sağlıkla hayırla gelsin tosuncukKızlar doktor bir tahminde bulunarak bebişime erkek dediii kız anaları grubundan elendim galiba
A asloksuzoglu
O Oylesinwbirisii
Ya canım merhaba senin bu yorumun bana umut oldu . Reglime 5 gün var dün gece yaptım prodoctor ve kasetle hiç bişey çıkmadı çok üzüldüm . Olabilir mi acaba beklenen adetim 29 Ağustos . 28 güne bir oluyorumBende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekilde6 5 ve 4 gün kala bembeyaz negatifti
kız ben yeni gördüm yaaa canım erkek dediyse muhtemelen erkektir sağlıkla hayırla gelsin tosuncuk
Yaa evet sen ta en başından erkek demiştin valla hislerin kuvvetliymişBen sana demiştim taa hamileliğin yeniyken
MerhabaaYa canım merhaba senin bu yorumun bana umut oldu . Reglime 5 gün var dün gece yaptım prodoctor ve kasetle hiç bişey çıkmadı çok üzüldüm . Olabilir mi acaba beklenen adetim 29 Ağustos . 28 güne bir oluyorum
Merhabaaaynı durumu bende yaşadım sizi anlıyorum her insanda idrara geçme süresi bile farklılaşabiliyor bence hala umudunuzu koruyun üzülmeyin inşallah pozitife döner
Doluluk hissi bende de olmuştu size çok dua edicem inşallah bir kaç güne güzel haberler alırsınızDuanızı eksik etmeyin ne olur inşallah pozitif olur . Kasıklarım ara ara ağrıyor doluluk var sanki kasıklarımda ve göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri mevcut . İnşallah pozitife döner
Sağolun Allah razı olsun, mutlaka sonuçtan haber veririm size . İnşallah güzel sonuçlar olurDoluluk hissi bende de olmuştu size çok dua edicem inşallah bir kaç güne güzel haberler alırsınız
bulantısız kusmaya başladım ben çook kötü geçiyor akşamları....hiçbir şey yiyemiyorum yemek yemeyi özledimYaa evet sen ta en başından erkek demiştin valla hislerin kuvvetliymişamin amin Allah razı olsun senin nasıl gidiyor bakalım
Ayy hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarını bekliyorumSağolun Allah razı olsun, mutlaka sonuçtan haber veririm size . İnşallah güzel sonuçlar olur
Aaa bulantısız kusmak mı kız Allah yardımcın olsun valla tiksinmekte kötübulantısız kusmaya başladım ben çook kötü geçiyor akşamları....hiçbir şey yiyemiyorum yemek yemeyi özledimmillet soruyor tatlı mı yşyorsun ekşi mi ikisinden de tiksnmiş bulunmaktayım Sen kaç haftalık oldun geçti mi biraz bulantılar
inşsllah geçerAaa bulantısız kusmak mı kız Allah yardımcın olsun valla tiksinmekte kötüben 12 haftalık oldum şükür bulantılar azaldı inşallah seninde geçer bir an önce
Az kaldı hepsi geçecek her şeye aşereceksin yiceksin doya doyainşsllah geçerdoya doya canım isteyerek yemek yemek istiyorum artık
Konunuzu okudum şimdi inşallah geç döllenme falan olmuştur da testiniz pozitife dönerHanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verirbende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız
Hanımlar bakarmısınız🚨 idrar negatif olup hamile olanlar
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama aktif olarak yıllardır burada yazılan herşeyi okuyorum 1 yıllık evliyiz hiç bir sağlık sorunumuz yok 6 aydır korunmuyoruz yumurtlama öncesi sonrası önemli günleri değerlendiriyoruz ama olmuyor Bu ayda adetim 2 gün gecikti yani şuanda adetimin 2. Günü olması...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?