- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
- #1.001
Bende sizi cok ozledim balimlarAaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar hiç kıyamam yaözlemiştik seni de
Toparlar tabii çocuklar sandığımızdan daha güçlü annesiBende sizi cok ozledim balimlarinsallah toparlar
Oglusumun adinin anlamindan biri de savasci demek teyzesi benim yavrum 3.5 senesine cok seyler atlatarak geldi dogdugu andan itibaren 13 gun yogun bakimda savasti bu da gececek insallahToparlar tabii çocuklar sandığımızdan daha güçlü annesi
YaaaOglusumun adinin anlamindan biri de savasci demek teyzesi benim yavrum 3.5 senesine cok seyler atlatarak geldi dogdugu andan itibaren 13 gun yogun bakimda savasti bu da gececek insallah
Aminnnn kuzum aminnnnnn diyorum ya rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor ama buna da sukur ne cocuklar goruyoruz onlarin annelerinin yaninda benimki devede kulak bile degilYaaayavrum benim maşallah Allah hep güç kuvvet versin de bunu da atlatsın minik savaşçımız
Hahahha evetttt
Evet kızım oluyoKızlar bebişlerin cinsiyetleri beli oldumu
23+4 haftalık oldukKac haftalik oldu pyemsesimiz.
Ohhhhh pamuk piyemsessss23+4 haftalık oldukbüyüyo büyüdükçe benim nefesim tıkanıyo
Hep göbek açık çektim kapalıyken atarım göbüşüOhhhhh pamuk piyemsessssdobus fotoo istiyom hamislerden
2 prensesin arasına benim oğluşum girdi teyzesi benimki de erkekmişKac haftalik oldu pyemsesimiz.
Hahahhaha yaaa çok sevindim sağlıkla gelsin2 prensesin arasına benim oğluşum girdi teyzesi benimki de erkekmiş
Amiiin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaaHahahhaha yaaa çok sevindim sağlıkla gelsinne kadarlık oldu
Yaaa çok yakın ikimizinde martta doğum ozamanAmiiin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaa25+5 olduk ne hızlı geçiyor zaman
Gözün aydın canım kız evlat başka ya benimde bir kızım var dünyalara bedel ilki kızım olmuş bana can yoldaşı sende sağ salim kucağına al canımEvet kızım oluyo
Canım sende sağ salim kucağına al inşallah ilk gebelik mi canım2 prensesin arasına benim oğluşum girdi teyzesi benimki de erkekmiş
Ayy evett martın ilk haftası benimYaaa çok yakın ikimizinde martta doğum ozaman
Amiin Allah razı olsun evet ilk gebeliğimCanım sende sağ salim kucağına al inşallah ilk gebelik mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?