Gebelik varmıııı

Birazdan çıkacağım inşallah boş umutla dönmem
Canim bence boş değil senin. Ben boş gebelik yasamisim. Pek bi belirti olmuyor boşta mide bulantısı vs. Kesem vardı ve hoc gelismiyordu sonrada kendiliğinden düştü zaten. Bence senin boş degil. Bebek 5 haftada görülmez sadece kese görülür. Bebek 7.haftada falan görmüştüm galiba

İşte beni doktor böyle yaptı benm inanılmaz bulantılarım başldı ve kemiklerim çok ağrıyor eklemler bacaklar kaburga kemiklerim belim dua edn bana olurmu güzel haberle geleyim

Boş değilse sağlıklı bir gebelikse o doktoru hemen değiştir. Hadi bakalım haber alınca yaz hemen hepimizin aklı sende kaldı

Ozamannn müjdemiii isterimmm kalb atışlarını duymadım cihaz bozukmuş ama kalbının attıgı utrasondan bile belliydiii 7.haftammış gayet iyi gözküyor dedi ve herşeyiylee gösterdiii

Ozamannn müjdemiii isterimmm kalb atışlarını duymadım cihaz bozukmuş ama kalbının attıgı utrasondan bile belliydiii 7.haftammış gayet iyi gözküyor dedi ve herşeyiylee gösterdiii
Hayırlı olsun canım bak biz dedik sana. O doktoru degis. İşini iyi bakanlar doktorluk yapsın.

Hayırlı olsun canım bak biz dedik sana. O doktoru degis. İşini iyi bakanlar doktorluk yapsın.
Aynen birdaha gitmicem ona zaten çok uzak bana arabasız imkanı yok şimdi gittiğim doktorum kalbini dibletemedi ama yanaştırıp kalbini gösterdi pıtpıtt atıyordu ordaa 10gün önce görmeZken şuan gördm çok mutluyum rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn tam 7haftalık gözüktü utrasonda bayagı büyümüş ama su kesesini bile gösterdiii

ehh biz dedik sana. diğer doktor boşuna 10 gününü yedi senin.neyse bundan sonrası iyi geçer umarım..

canım çok sevindim :)
hayırlı ugurlu olsun

maşallahh :) darısı basımıza inşallah
İnşallah darısı sizlere tüm isteyenlereee doktorunuzu iyi seçin ama beni karamsarlıga boğdu resmen ve bgn gittiğimde hasandde doktor yoktu hepsi dogumdaydı ve ben tüm gücümü kulanarktan başka hastaneye gittim yalvar yakar girdimm odayaa :)

İnşallh umarımmm 10gün içim içimi yedigiyle kaldım valla biraZcıkkk herşey güzel gözüküyor dedi
ben adım gibi emindim bir sorun olmayacağından :) bendede oldu çünkü aynısı beta 5000 lerdeyken karından gözükmedi. sonra vajinal baktı gözüktü :) senin doktor biraz malmış af edersin. hemen boş bu deyip göndermiş.. artık hakkında hayırlısı olsun. umarım sorunsuz geçer herşey senin için..

Umarım ama mide bulantıları başladıı tam gaz devam ediyorlar vallahiii herşeyden tiskiniyorum artık(( buda vajınal bakmadı karından baktı önce karından bakalım dedi eğer göremessek dedi ama görünce maşallah çekti büyüklügüne

eşinle durumu konuştun mu peki? yada fikrin ne kendi başına mı devam edeceksin?

Mide bulantısının olmaması kesin kötü değildir. ama varsa betahcg seni zorluyordur. Bu iyiye alamet. İnan başlığı güncel görünce hep meraktan giriyorum ne oldu diye. Bebeğinin ki bence kız bir sürü teyzesi oldu şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…