Evet konuştum ama nasıl olcsk bilmiyorum babalık olarak görevlerini yapsın yeterli benm içineşinle durumu konuştun mu peki? yada fikrin ne kendi başına mı devam edeceksin?
Bende utrasona bakınca kız gibi hissettim çok yukarda duruyorduuuuu sol taraftaydı evettt teyzeleriii sizler yardımcı oldunuzz moral kazanmama vesile oldunuz hepinize çok teşekkür ediyorumMide bulantısının olmaması kesin kötü değildir. ama varsa betahcg seni zorluyordur. Bu iyiye alamet. İnan başlığı güncel görünce hep meraktan giriyorum ne oldu diye. Bebeğinin ki bence kız bir sürü teyzesi oldu şimdiden.
anladım canım. bol şans o zaman sana bu saatten sonra. biraz rahatla gebeliğinin tadını çıkar.Evet konuştum ama nasıl olcsk bilmiyorum babalık olarak görevlerini yapsın yeterli benm için
Birde hep tuzlu şeyler yemek istiyorum turşu yeşil zeytinn çikolatan tiskindm bu sıra tatlı asla ekşide asla ama tuzluu bayılıyorm özellikle ayrannMide bulantısının olmaması kesin kötü değildir. ama varsa betahcg seni zorluyordur. Bu iyiye alamet. İnan başlığı güncel görünce hep meraktan giriyorum ne oldu diye. Bebeğinin ki bence kız bir sürü teyzesi oldu şimdiden.
İnşallah ailem bilmiyor daha birde o sorunumuz varr skntı bittmiyor pek kızkardeşlerim biliyor bianladım canım. bol şans o zaman sana bu saatten sonra. biraz rahatla gebeliğinin tadını çıkar.
Bence vaktin varsa şuan git bekleme derim özellerde 2 3saate çıkıyor sonuçlarbende bugun sağlık ocağına gittim kan testi için pazartesi çıkacak sonuç dedi bakalım yarın özele gideyim diyorum
Bence vaktin varsa şuan git bekleme derim özellerde 2 3saate çıkıyor sonuçlar
İdrarda bazen çıkmayabiliyor kan daha mantıklı gerçi benmde kanda haftam çıkmadı doktorum öyle demişti ah bu doktorlarişteyim şimdi o yuzden gidemiyorum... sağlık ocağındaki doktorda idrar da da göstermesi lazım dedi , ama idrar da çıkmıyor
yine zor günler bekliyor yani seni. neyse en azından bebeğin seniinle. kalan herşey çözülür. eşinle neden ayrıldınız bilmiyorum ama umarım bu vesile ile buzlar erir.İnşallah ailem bilmiyor daha birde o sorunumuz varr skntı bittmiyor pek kızkardeşlerim biliyor bi
İdrarda bazen çıkmayabiliyor kan daha mantıklı gerçi benmde kanda haftam çıkmadı doktorum öyle demişti ah bu doktorlar
Anne ne hissettiyse odur. Ben ilk çocuğumda rahmetli ve çok erken kaybettiğimiz dedemin elime 1,5-2 yaşlarında bir erkek çocuğu bırakıp uzaklaştığını gördüm ve emindim bu çocuk erkek. Ve rüyamda gördüğüm çocuk da gerçekten oğlumun o yaşlardaki hali gibiydi.Bu gebeliğimde ise eşim ve benim uyumak için yatağa girdiğimizi sonra oğlumun gelip benim yanıma ve bir kız çocuğunun gelip eşimin yanına yattığını rüyamda gördüm. Annelik çok özel bir şey. Ben annelerin cinsiyeti bildiğine inanıyorum hep. Şimdi de inşallah kızımı bir süre sonra sağlıkla kucağıma alabileceğim. Kzı olduğunu hamile kaldığımdan itibaren hep biliyordum sanki. Allah hepsinin sağlıklarını nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil.Bende utrasona bakınca kız gibi hissettim çok yukarda duruyorduuuuu sol taraftaydı evettt teyzeleriii sizler yardımcı oldunuzz moral kazanmama vesile oldunuz hepinize çok teşekkür ediyorum
Sağlık ocağında sabah verilen tahliller öğleden sonra 2,5-3 gibi çıkar. Belki gebelik olduğu için telefonda söylemek istemeyebilir sizi sabah gördüyse hatırlar sorun çıkarmaz bence.bende bugun sağlık ocağına gittim kan testi için pazartesi çıkacak sonuç dedi bakalım yarın özele gideyim diyorum
Evet konuştum ama nasıl olcsk bilmiyorum babalık olarak görevlerini yapsın yeterli benm için
Canm inşallah gebesindirrr bende yok hiç uyku hali falan bende bacak karın kaburga kemiklerm boşluklarım çok ağrıdı önemli şeyler akıntı bence huzursuzluk ben çok üşüyorum ayaklarım hep buz gibii benmde bebegm tutunurken snrm benm boş sandgm zamanlar batmalar çook olmuştu sancı giriyodu birdenKızlarr ya bende öyle uyku hali var ve halsizlik var ki öldürür insanı sırt ağırıpg kaşıklar da ağırı batmakap oluyor yani böyle oturduğumuzdc yere filan sanki şişlik var rahatsız ediyor insanı gibi
İnternetten bakabilirsin eğer saglık ocağının adı çıkıyorsa tahlil sonucu sorgulama varsonuçlar bi yere gidiyor filan dedi pazartesi gelir sende gel dedi , zaman geçtikce insan daha da merak ediyor...
Sağlıklı olsunda hiç önemi yok ayKlarım çok üşüyor kız kardeşim de erkek diyor ben hep erkek bebeği görürsüm rüyamda ama bugun güzel haberi aldım hastaneden çıktım ve 2yaşlaında bi kız cocugu bana çicek uzattı gülücük saçarak çok hoşuma gitti allahım dedim banada nasip et minnoş böyle bir kızz maşallah çok tatlıydıAnne ne hissettiyse odur. Ben ilk çocuğumda rahmetli ve çok erken kaybettiğimiz dedemin elime 1,5-2 yaşlarında bir erkek çocuğu bırakıp uzaklaştığını gördüm ve emindim bu çocuk erkek. Ve rüyamda gördüğüm çocuk da gerçekten oğlumun o yaşlardaki hali gibiydi.Bu gebeliğimde ise eşim ve benim uyumak için yatağa girdiğimizi sonra oğlumun gelip benim yanıma ve bir kız çocuğunun gelip eşimin yanına yattığını rüyamda gördüm. Annelik çok özel bir şey. Ben annelerin cinsiyeti bildiğine inanıyorum hep. Şimdi de inşallah kızımı bir süre sonra sağlıkla kucağıma alabileceğim. Kzı olduğunu hamile kaldığımdan itibaren hep biliyordum sanki. Allah hepsinin sağlıklarını nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil.
Bence hiç bekleme acil servise git kan ver yada özele akşam üstüde alabilirsin sonuçsonuçlar bi yere gidiyor filan dedi pazartesi gelir sende gel dedi , zaman geçtikce insan daha da merak ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?