Gebelik varmıııı

Zayıfım bazen hızlı oturunca birden sancı giriyor içten içe sızım sızım sızlıyor
sen rahat ol. stress çok sıkıntı gerçekten. ben geçtiğimiz ay yok yere stress yaptım kanamam başladı durup dururken. sende stress yaptıkça bebek olumsuz etkileniyor rahat ol.

sen rahat ol. stress çok sıkıntı gerçekten. ben geçtiğimiz ay yok yere stress yaptım kanamam başladı durup dururken. sende stress yaptıkça bebek olumsuz etkileniyor rahat ol.
İçimi rahatlatmak için kafamdaki sorulara cevap arıyorum aslında

gör bak herşey iyi çıkacak :) zaten doktorunun dediği gibi olsaydı çoktan kese bozulur kanaman başlardı.
Ayy inşallh öyledir güzel haberler alırımmmm vajınal utrason isticem yarın özellikle ogün sanıyede çekti aleti karnımdan boş dedi geçti şok olmuştum

hayırlısıyla gelsin inşaallah canım benim. benimde kasıklar da ve göğüslerimde damarlaşma var yoktu hiç ama test yapıyorum çıkmyor

hayırlısıyla gelsin inşaallah canım benim. benimde kasıklar da ve göğüslerimde damarlaşma var yoktu hiç ama test yapıyorum çıkmyor
Benm ilk belirtilerim artan akıntı ve damarlar göüs hassasiyeti oldu onun dışında uyku mide bulantısı falan olmadı sürekli adet sancıları ama kısa kısa

aynısı benimde 17 temmuz da 2 gün lekelenme oldu o kadar şu sıra ara ara sancım var akıntım yoğun geliyor , ağızımda sanki demir var böyle paslı gibi yemek yedikten sonra bulantılarım oluyr ama idrar testi yaptım 2 kez çıkmadı

Kız aynı benim gibisin sende yaa tıpatıp aynı benim de bat 22si
Hahah canimm aynen bende senin mesajını okurken beni anlatmış dedim benim baş dönmem yok sadece uyku ve halsizlik ama bunlar için daha erken tamamen havadan ve psikolojik canım bence ağustos sonu inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Yarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden
Canim bence boş değil yarın güzel haberler vericeksin

Kız inşallah bakalım ne olacak halsizlik den ayağa kalkamıyorum kız şimdi bir uyumuşum zorla uyamdgm vallahi

Kan testi yaptırsana benm damarlanmam ve bacak ağrılarım çok oldu bacak ve göüs kafesinn altındali boşluklar kemikler ölüyordum mide bulantısı tad değişiklik yaşamadım ama çıkan sivilcelerim haftalardır benmle mesela gitmiyorlar hormonlardann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…