sen rahat ol. stress çok sıkıntı gerçekten. ben geçtiğimiz ay yok yere stress yaptım kanamam başladı durup dururken. sende stress yaptıkça bebek olumsuz etkileniyor rahat ol.Zayıfım bazen hızlı oturunca birden sancı giriyor içten içe sızım sızım sızlıyor
İçimi rahatlatmak için kafamdaki sorulara cevap arıyorum aslındasen rahat ol. stress çok sıkıntı gerçekten. ben geçtiğimiz ay yok yere stress yaptım kanamam başladı durup dururken. sende stress yaptıkça bebek olumsuz etkileniyor rahat ol.
biran önce doktora gitmen lazım. rahatlayabilmek içinİçimi rahatlatmak için kafamdaki sorulara cevap arıyorum aslında
Yarın sabah randevum varr dua edin olur mu herşey için hayırlısıbiran önce doktora gitmen lazım. rahatlayabilmek için
gör bak herşey iyi çıkacak :) zaten doktorunun dediği gibi olsaydı çoktan kese bozulur kanaman başlardı.Yarın sabah randevum varr dua edin olur mu herşey için hayırlısı
Ayy inşallh öyledir güzel haberler alırımmmm vajınal utrason isticem yarın özellikle ogün sanıyede çekti aleti karnımdan boş dedi geçti şok olmuştumgör bak herşey iyi çıkacak :) zaten doktorunun dediği gibi olsaydı çoktan kese bozulur kanaman başlardı.
Günün ne kdr geçti kihayırlısıyla gelsin inşaallah canım benim. benimde kasıklar da ve göğüslerimde damarlaşma var yoktu hiç ama test yapıyorum çıkmyor
Benm ilk belirtilerim artan akıntı ve damarlar göüs hassasiyeti oldu onun dışında uyku mide bulantısı falan olmadı sürekli adet sancıları ama kısa kısahayırlısıyla gelsin inşaallah canım benim. benimde kasıklar da ve göğüslerimde damarlaşma var yoktu hiç ama test yapıyorum çıkmyor
Hahah canimm aynen bende senin mesajını okurken beni anlatmış dedimKız aynı benim gibisin sende yaa tıpatıp aynı benim de bat 22si
Canim bence boş değil yarın güzel haberler vericeksinYarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden
Kız inşallah bakalım ne olacak halsizlik den ayağa kalkamıyorum kız şimdi bir uyumuşum zorla uyamdgm vallahiHahah canimm aynen bende senin mesajını okurken beni anlatmış dedimbenim baş dönmem yok sadece uyku ve halsizlik ama bunlar için daha erken tamamen havadan ve psikolojik canım bence ağustos sonu inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Kan testi yaptırsana benm damarlanmam ve bacak ağrılarım çok oldu bacak ve göüs kafesinn altındali boşluklar kemikler ölüyordum mide bulantısı tad değişiklik yaşamadım ama çıkan sivilcelerim haftalardır benmle mesela gitmiyorlar hormonlardann :))aynısı benimde 17 temmuz da 2 gün lekelenme oldu o kadar şu sıra ara ara sancım var akıntım yoğun geliyor , ağızımda sanki demir var böyle paslı gibi yemek yedikten sonra bulantılarım oluyr ama idrar testi yaptım 2 kez çıkmadı
İnşallahh güzel haberlerls geliceğmmCanim bence boş değil yarın güzel haberler vericeksin
Ay bende hiç uyuyamıyorummm esniyorumm sürekli amaa hiçç uyuyamıyorum .dKız inşallah bakalım ne olacak halsizlik den ayağa kalkamıyorum kız şimdi bir uyumuşum zorla uyamdgm vallahi
Canım sen hamile miydin geçmiş olsun bir sorun mu var hamileliğimde yeni katilejm ben bu gruba...Ay bende hiç uyuyamıyorummm esniyorumm sürekli amaa hiçç uyuyamıyorum .d
Evet ama doktor ciddi olarak kesen boş dedi 5+4dü gittigimde yani bebek yok dedi vitamin verdi kulland gel dedi onu bekliyorum işteCanım sen hamile miydin geçmiş olsun bir sorun mu var hamileliğimde yeni katilejm ben bu gruba...
Ah canım benim sakın üzülme sen yarın güzel haberlerinjd gel bize inşaallah kaç da randevuEvet ama doktor ciddi olarak kesen boş dedi 5+4dü gittigimde yani bebek yok dedi vitamin verdi kulland gel dedi onu bekliyorum işte
Birazdan çıkacağım inşallah boş umutla dönmemAh canım benim sakın üzülme sen yarın güzel haberlerinjd gel bize inşaallah kaç da randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?