Gebelik varmıııı

ben iskele anasıyım sanırım hiç bir şey hissetmiyorum

yine zor günler bekliyor yani seni. neyse en azından bebeğin seniinle. kalan herşey çözülür. eşinle neden ayrıldınız bilmiyorum ama umarım bu vesile ile buzlar erir.
Bizim buzlar erimez ortada aldatma var canım sadece cocugum babasını bilsin başka birşey istemem

ben iskele anasıyım sanırım hiç bir şey hissetmiyorum
Benm bebiş bayagı yukarda ya kız snrm öyle hissettim bende ama hislerim çok yanıltıyor beniii :) ayaklarım çok üşüyor kendmde öylee bagtır inancalara girersek yarısı kız yarısı erkek tuzlu şeyler yemek istiyorum devamlı .d tatlı ekşi aslaaa

ben sürekli peynir yiyorum. kalıp kalıp başka bir şey yok

Naptın canım gittn mi doktora . Ben gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk benim son adet tarihim 20 hazirandı. Senden de haber bekliyorum. Hayırlısı inşallah.

Naptın canım gittn mi doktora . Ben gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk benim son adet tarihim 20 hazirandı. Senden de haber bekliyorum. Hayırlısı inşallah.
Evettt bende bugun gittim alet bozul kalb atış sesi çıkmıyormuş amaa bebeğim kocaman olmuş ve utrasodna pıtpıtt atan kalbiii vardııı yakınlaştırdı doktor gösterdi detaylı bi şekilde şok oldum utrasondan kalbinin stttıgını gördüm biz hep doktor maduruyuz benmde 16haziran son adet tarihimm ikimizde musmutluuu haberlerlee geldikkk çok güzel bir duyduuuu

Ooh ohh maşallah canım.
Darısı kucağımıza almaya ve tüm dileyen isteyen , kardeşlerime...

Amiinnn rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn eee belirtilerinden bahset ne hissediyorsun ne yiyip içiyorsun en çokk
Şuan için herşey iyi . Akşamları baş ağrım var sadece. Sık sık acıkıyorum, bulantım falan da yok şükürler olsun. Diğerlerinde de öyleydi.
Genelde acı , tuzlu,ekşi istiyorum dur bakalım ne olacak miniğim. Yine erkek hissediyorum ama hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda...

Ay nasıl sevindim kendi üzerimden yük kalkmış gibiyim. :)
Ay bide bana sor tepki verecekler sandım valla bir boşanmış abim ve kız kardeşim daha var kız kardeşimde bitane bebiş annemler bir tabak daha koyarız nasibiyle gelir dediler çok dert yapmıştım

Bende sadece acıkınca mide bulantım oluyor yanma gibi dönüp duruyor ama kusamıyorum baş ağrılarım yokdu ama 2gündür baygı ağrıyor okdr yemek ihtiyacı duymuyorum ben ama sürekli bişiler istiyor canımmm bende tuzlu ayran cgköfte başk birşey yemiyorum valla yemeklerden tiskiniyorum

Rabbm sag saglm versn sıhatli yarında istnbla gidicez dügünümüz var gitmessmmi yol çok sarsıyor beni doktor birşey olmaz dedi rahmin kapalı dedi sancılarımı söyledim
YOL 2 saatten fazla sürecekse 2 saatte bir 10 15 dk yürümen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…