Gebelik varmıııı

Ay ama o iki çizgi çıktığı an insan nasıl mutlu oluyo onu beklemesi bile ayrı bir. Heyecan

inşallah ay sonu görücez canım

Allah dileyen herkese nasip etsin ben ilk testi sakladım ama eskidi rengi soldu attım en son

Yarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden

canım sakin ol dur hele bir
kendini olumsuz koşullama iyi düşün
sancı illa kötüye yorulmaz
Allahın izniyle güzel haberler aşacaksın inşallah

Yarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden
valla o sancı bende 4 aydır var canım. adet olacakmışım gibi kasık ağrısı :) gayet normal hiç merak etme

canım sakin ol dur hele bir
kendini olumsuz koşullama iyi düşün
sancı illa kötüye yorulmaz
Allahın izniyle güzel haberler aşacaksın inşallah
Kötüye alıştırıyorum ki kötü hber alırsam beni etkilemesin iyi alırsam çok mutlu olurum

Kötüye alıştırıyorum ki kötü hber alırsam beni etkilemesin iyi alırsam çok mutlu olurum

evet ama çok olumsuz düşünürsen de paikolojik olarak etkilenirsin bedenine yansır canım
hayırlısı oldun de
kötüye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…