Ay ama o iki çizgi çıktığı an insan nasıl mutlu oluyo onu beklemesi bile ayrı bir. Heyecan
perşembe demişti banada.cuma gidicekti
perşembe demişti banada.
Ben atmıştım ama bu sitede yayınlamıştım resim ini burdan buldum telefona geçirdim direkinşallah ay sonu görücez canım
Allah dileyen herkese nasip etsin ben ilk testi sakladım ama eskidi rengi soldu attım en son
Ben atmıştım ama bu sitede yayınlamıştım resim ini burdan buldum telefona geçirdim direk
Bir de dijital var ondan hiç denedim mibenim telefonda var kendisini saklamak istedim olmadı
ama şu hassas gebelik testleri saklanabiliyor
denemedim hiç nasıl bişey bakayımClear blue diye
Yarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki bendengittin mi kız doktora bbugün?
Yarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden
valla o sancı bende 4 aydır var canım. adet olacakmışım gibi kasık ağrısı :) gayet normal hiç merak etmeYarına alabildim randevu anca normalde bugun istiyordum yarın inşallah ama umudumyok kötüye alıştırdım kendimi ben suan çok sancılarım oluyor bu sıra anlam veremiyorum gidicek sanki benden
Kötüye alıştırıyorum ki kötü hber alırsam beni etkilemesin iyi alırsam çok mutlu olurumcanım sakin ol dur hele bir
kendini olumsuz koşullama iyi düşün
sancı illa kötüye yorulmaz
Allahın izniyle güzel haberler aşacaksın inşallah
Kötüye alıştırıyorum ki kötü hber alırsam beni etkilemesin iyi alırsam çok mutlu olurum
Ama eğilirken falan batma yok hiç normalde olması gerekiyormuş yarın ne olcak çok merak ediyorumvalla o sancı bende 4 aydır var canım. adet olacakmışım gibi kasık ağrısı :) gayet normal hiç merak etme
Tabiki hayırlısı olsun rabbm verdi inşalah kalbini duyarım yarınevet ama çok olumsuz düşünürsen de paikolojik olarak etkilenirsin bedenine yansır canım
hayırlısı oldun de
kötüye yorma
Tabiki hayırlısı olsun rabbm verdi inşalah kalbini duyarım yarın
eğer zayıfsan eğilince falan batma olmaz.Ama eğilirken falan batma yok hiç normalde olması gerekiyormuş yarın ne olcak çok merak ediyorum
Zayıfım bazen hızlı oturunca birden sancı giriyor içten içe sızım sızım sızlıyoreğer zayıfsan eğilince falan batma olmaz.
O değil heryerlerm damarlarla dolmuşşş boynuma kadarrr bacaklarım falndaeğer zayıfsan eğilince falan batma olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?