Gebelik varmıııı

YOL 2 saatten fazla sürecekse 2 saatte bir 10 15 dk yürümen lazım.
5 6 saat snrm vll ben bu bebeğe hamileyken nereleri nereleri yürüdüm koştum hiç kanamam olmadı tabi ozamanlar bilmiyordum benim kaburga kemiklerim felaket agrıyor aynı posizyonda oturunca illa belimi dayamam lazımm

5 6 saat snrm vll ben bu bebeğe hamileyken nereleri nereleri yürüdüm koştum hiç kanamam olmadı tabi ozamanlar bilmiyordum benim kaburga kemiklerim felaket agrıyor aynı posizyonda oturunca illa belimi dayamam lazımm
VALLA BENDE BAYRAMDA TATİLE GİDECEĞİM.doktoruma danıştım. 2 saate 1 10 15 dk dur yürü kan dolaşımını düzelt öyle devam et dedi.

VALLA BENDE BAYRAMDA TATİLE GİDECEĞİM.doktoruma danıştım. 2 saate 1 10 15 dk dur yürü kan dolaşımını düzelt öyle devam et dedi.
Yok ben oturamıyorum hiç uzanmam lazımm bizde denize girmeyi düşünüyoruz ama ben hemen enfeksiyon kapıyorum girmem sanırım

Bana havuz deniz serbest normaldede gidiyorum yuzmeye. Ama enfeksiyon sorunun varsa girme tabi.
Normalde hemen kapıyorum bide şmdi daha tehlikeli snrm ya oyzden girmeyim sormadım ama keşke sorsaydım ay sürekli hapşırıyorum günlerim hapşırmakla geçiyor

Sırtın filan ağırıwm mu canım benim inanılmaz ağırıwm belim filan da aynı
Yok canm benm hiç sırtık ağrımadıı bacaklarım karnım karın boşluklarım kaburga kemiklermin altı çok ağrıyordu şuanda karnım karın boşluklarım kaburga kemiklerim devam ediyor spor yapmışım tüm kaslarım yanıyor gibi anlatamam birde karnım bacaklarım boynum heryerlerm damarlar çok belirginleştiii

Evet canım bende de öyle işte cenkm sırtım da ağırıwm ama

Evet canım bende de öyle işte cenkm sırtım da ağırıwm ama
Sırt agrısıda sn bilindik gebelik belirtisi die biliyorum ben organların yeri değişiyor rahime yer açıyolar doğal olarak :) inşallah bebiş vardır güzel haberlerini alırız

Evet , inşallah canım. Gelişmeleri konuşuruz burdan :)
Ultrason kağıdında bebeği ölçmüşmü senin doktor. Benimki ölçmemiş işaretlemiş sadece...
Ben almadım utrason kağıdını o heycanla vermedi zaten dotkorda ultrasonda tam 7hhaftalık bayagı büyük gözüküyor dedi çok çirkindiiii .d

Sırt agrısıda sn bilindik gebelik belirtisi die biliyorum ben organların yeri değişiyor rahime yer açıyolar doğal olarak :) inşallah bebiş vardır güzel haberlerini alırız
Bilmed ki Allâh bilir bata daha çok var ama günden güne belirti çıkıyor bende anlamıyorum ki 2 gün önce test yaptim negatif çıktı ama bende ki bu haller nedir bilemiyorum

merhaba adetime 1 hafta kala beta hcg yaptırdım 0.1 çıktı yumurtlamam 30 Temmuz'da oldu testi erken mi yaptırdım acaba ? Gebe olma ihtimalim var mı acaba ??

merhaba adetime 1 hafta kala beta hcg yaptırdım 0.1 çıktı yumurtlamam 30 Temmuz'da oldu testi erken mi yaptırdım acaba ? Gebe olma ihtimalim var mı acaba ??
Canım bence diğer ay tekrar dene çünkü kanda çıkıyor bende geçen ay öyle yaptım bir hafta sonra günümde hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…