- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
Belki de vardır canım seni yanıltmak istemem tabiki geçen ay bende öyle olmuştum o yüzden yazmak istedim ama bakarsın vardır belki de olmaz ki!Bazen diyotlara ya yumurtlamadan 10 gün sonra diye ondan kafam karıştı
Allah ol dedikten sonra herşey olur canım ilk bebek miBazen diyotlara ya yumurtlamadan 10 gün sonra diye ondan kafam karıştı
Evet ilk inşallah çok ümitliydim kaşık agrısı koku hassasiyeti falanAllah ol dedikten sonra herşey olur canım ilk bebek mi
Belki de vardır canım biraz daha bekle bakalımEvet ilk inşallah çok ümitliydim kaşık agrısı koku hassasiyeti falan
Ama olsa çıkardı diyorsunuz yaniBelki de vardır canım biraz daha bekle bakalım
Belki geç döllenme olmuştur canım erken olsa erken çıkar bir arkadaşın idrar testinde adete 17gün kala çıkmış erken döllenme olduğu içinAma olsa çıkardı diyorsunuz yani
Ay inşallah yaaaBelki geç döllenme olmuştur canım erken olsa erken çıkar bir arkadaşın idrar testinde adete 17gün kala çıkmış erken döllenme olduğu için
Ay inşallah yaaa
Cumartesi günü ://Hadi bakalım güzel haberler ver bizlere ne zaman bat
Hadi hayırlısıCumartesi günü ://
Kız nerelerdesinjw görünmüyorsun hiç...ne yaptın hiç belirtin filan var mı?Benim bat a daha iki hafta var yaa 21 inde bekliyorum bende heyecanla
Bu ara disarlarda yoğundum canımKız nerelerdesinjw görünmüyorsun hiç...ne yaptın hiç belirtin filan var mı?
Geçmiyo ki günler sayıyoruz ya ondan herhaldea..bebişin nasıl bu arada.Bu ara disarlarda yoğundum canımvalla hesaplamama göre dün yumurtlama günümdü değerlendirdim tabi bu hafta da calisicigim ya kasiklarimda falan batma oluyor ama ne biliyim bence belirti değil yaa yani erken ya belirti ixin genelde 6 7. Haftalarda başlıyor mide bulantilari o yüzden bazen midem.bulanıyor amaa ondan değildir diyorum
İyi çok şükür canım 13.5 aylık oldukGeçmiyo ki günler sayıyoruz ya ondan herhaldea..bebişin nasıl bu arada.
Oy canım benim yaaa. 1 yil ne çabuk geçti dimi ben bişey anlamadım valla ne zaman 1 yaşına geldikOda allaha şükür iyi teyzesi oda tam bir yasinda canım 7gün sonra doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?