Gebelik varmıııı

Bende mi alsam ya o testten

ben yumurtlama zamanımı görmek istedim

birde daha bi heyecanlı oluyor çift çizgi görünce sonrasındaki 24/36 saat içinde çatlama oluyormuş

en azından döllenme zamanını da az çok tahmin edebiliyorum

birde daha bi heyecanlı oluyor çift çizgi görünce sonrasındaki 24/36 saat içinde çatlama oluyormuş

Çok mantikli bence. Ben test yapmadan netten regl günüyle hesaplıyorum ama tam o gün olur mu bilemiyorum tabi tamamen sans

Çok mantikli bence. Ben test yapmadan netten regl günüyle hesaplıyorum ama tam o gün olur mu bilemiyorum tabi tamamen sans

bende de uygulama var dediğine göre bu ayın 14 ünde yumurtlama günüm

adetim 1 inde bitti ve ben dün ayın 7 sinde çift çizgiyi gördüm demekki erken yumurtluyomuşum

Ben de o testten kullandım ama o testler her halükarda çift çıkıyor. Yumurtlamayı haber veren şey sizin çizginizin aynı koyulukta ya da daha koyu olması. En azından benim kullandığım marka öyleydi.

Ben de o testten kullandım ama o testler her halükarda çift çıkıyor. Yumurtlamayı haber veren şey sizin çizginizin aynı koyulukta ya da daha koyu olması. En azından benim kullandığım marka öyleydi.

evet ikisi aynı koyulukta olmalıymış

ondan sonraki 2 gün her an yumurtalar çatlayabilir demek oluyor sanırım

evet ikisi aynı koyulukta olmalıymış

ondan sonraki 2 gün her an yumurtalar çatlayabilir demek oluyor sanırım

Ama iyi bir şey kesinlikle tavsiye ederim. Herkesin yumurtlaması genele uymayabiliyor. Benimki taa 21.gündeydi. Ve ben yumurtlama testi ile 3. ayda hamile kaldım.

Ama iyi bir şey kesinlikle tavsiye ederim. Herkesin yumurtlaması genele uymayabiliyor. Benimki taa 21.gündeydi. Ve ben yumurtlama testi ile 3. ayda hamile kaldım.

evet canım standartların dışında olabiliyor yumurtlama zamanı

mesela sende de farklıymış

Oy canım benim yaaa. 1 yil ne çabuk geçti dimi ben bişey anlamadım valla ne zaman 1 yaşına geldik
Aynen canım aynen de öyle ya kocaman olmuş bebek görünce diyorum bizim kız bu kadar küçük muydu?arada çok fazla yaş istemiyorum arkadaş sırdaş olsun istiyorum iki kardeş

Aynen canım aynen de öyle ya kocaman olmuş bebek görünce diyorum bizim kız bu kadar küçük muydu?arada çok fazla yaş istemiyorum arkadaş sırdaş olsun istiyorum iki kardeş
Aynen canim en mantıklısı zaten. Bunda zaten eve bağlıyız o da aradan çıksın sonra rahat ederiz yoksa tabiki zor olcak ama napalım evlat

Kızlar naptınızz varmı güzel haberlerniz ben mide bulantılarından giremiyorum pek

Hadi inşallah ikinizdende güzel haberlerrr alırızzz Beni çok yoruyır artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…