Bende mi alsam ya o testtenmaşallah kızlar
inşallah bizde burada yazarız hamişiz diye
ben yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı
çalışmalara devam
Bende mi alsam ya o testten
Çok mantikli bence. Ben test yapmadan netten regl günüyle hesaplıyorum ama tam o gün olur mu bilemiyorum tabi tamamen sansben yumurtlama zamanımı görmek istedim
birde daha bi heyecanlı oluyor çift çizgi görünce sonrasındaki 24/36 saat içinde çatlama oluyormuş
en azından döllenme zamanını da az çok tahmin edebiliyorum
Çok mantikli bence. Ben test yapmadan netten regl günüyle hesaplıyorum ama tam o gün olur mu bilemiyorum tabi tamamen sans
ben yumurtlama zamanımı görmek istedim
birde daha bi heyecanlı oluyor çift çizgi görünce sonrasındaki 24/36 saat içinde çatlama oluyormuş
en azından döllenme zamanını da az çok tahmin edebiliyorum
Ben de o testten kullandım ama o testler her halükarda çift çıkıyor. Yumurtlamayı haber veren şey sizin çizginizin aynı koyulukta ya da daha koyu olması. En azından benim kullandığım marka öyleydi.
evet ikisi aynı koyulukta olmalıymış
ondan sonraki 2 gün her an yumurtalar çatlayabilir demek oluyor sanırım
Ama iyi bir şey kesinlikle tavsiye ederim. Herkesin yumurtlaması genele uymayabiliyor. Benimki taa 21.gündeydi. Ve ben yumurtlama testi ile 3. ayda hamile kaldım.
Aynen canım aynen de öyle ya kocaman olmuş bebek görünce diyorum bizim kız bu kadar küçük muydu?arada çok fazla yaş istemiyorum arkadaş sırdaş olsun istiyorum iki kardeşOy canım benim yaaa. 1 yil ne çabuk geçti dimi ben bişey anlamadım valla ne zaman 1 yaşına geldik
Aynen canim en mantıklısı zaten. Bunda zaten eve bağlıyız o da aradan çıksın sonra rahat ederizAynen canım aynen de öyle ya kocaman olmuş bebek görünce diyorum bizim kız bu kadar küçük muydu?arada çok fazla yaş istemiyorum arkadaş sırdaş olsun istiyorum iki kardeş
Aynen canim en mantıklısı zaten. Bunda zaten eve bağlıyız o da aradan çıksın sonra rahat ederizyoksa tabiki zor olcak ama napalım evlat
Aynen öyle tam benim kafada sim büyüdüklerinde biz rahat ederiz işte
Bebeğin kaç doğumlu canımAynen canim en mantıklısı zaten. Bunda zaten eve bağlıyız o da aradan çıksın sonra rahat ederizyoksa tabiki zor olcak ama napalım evlat
22 haziran 2016 canım. Bu ay olursa 22 ay araları olcak. Senin ki ağustos doğumlu sanırımBebeğin kaç doğumlu canım
Hadi bakalım inşallah olur canım zaten özel günlerimiz arka arkaya büyük ihtimal testleri aynı zamanlarda ypicazEVET 15de doğdu 20 ay da bizimkilerin olacak tabi olursa
Aynen sen benden öncesin canım bakalım ne olacak..Hadi bakalım inşallah olur canım zaten özel günlerimiz arka arkaya büyük ihtimal testleri aynı zamanlarda ypicaztabi eğer olursa
Tatlım ay sonu gelirse gelecek güzel haberlerKızlar naptınızz varmı güzel haberlerniz ben mide bulantılarından giremiyorum pek
Kızlar naptınızz varmı güzel haberlerniz ben mide bulantılarından giremiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?