Hamilelik takvimini olusturmamissin hala profilinden oluştur artıkHadi inşallah ikinizdende güzel haberlerrr alırızzz Beni çok yoruyır artık ya
Beceremedm ben pek onuu yaaHamilelik takvimini olusturmamissin hala profilinden oluştur artık
Profiline gir hamilelik takvimi yazıyor bilgilerde. Oraya ultrason un verdiği tarihi yazcaksin o kadar.Beceremedm ben pek onuu yaa
Oldu :))Profiline gir hamilelik takvimi yazıyor bilgilerde. Oraya ultrason un verdiği tarihi yazcaksin o kadar.
Ah kıyamam minicikOldu :))
Yaa o minicik sey beni öldürüyor kusa kusa bir haller oldum anlatamamm duramıyorum ne yesem çıkartıyorummAh kıyamam minicik
Yaa o minicik sey beni öldürüyor kusa kusa bir haller oldum anlatamamm duramıyorum ne yesem çıkartıyorumm
Ya öyle tabikideEee öyle ilk aylar canını alır 2.trimester biraz daha rahat hele son 3aya gel bak biran önce doğsun diyeceksin
Ben 9ay mide bulantısı çektim inşallah sen bir ay sonra rahatlarsın normalde 3ay sürüyo yaYa öyle tabikidevalla bitirdi benii bu haftalar neden böyle ilk haftalar ne kdr güzeldi
İnşallh rahatlarım benm bu folik asitten sorna oluyor yaa aç karna al demişti doktor artık kahvaltıdn sonra alıcam ya olmuyor böyleBen 9ay mide bulantısı çektim inşallah sen bir ay sonra rahatlarsın normalde 3ay sürüyo ya
Ay canım benim yaaa çok güzel oldu bakOldu :))
Hiç belli olmaz benim sadece 2 hafta midem bulandı sonra bıçak gibi kesilmistiİnşallh rahatlarım benm bu folik asitten sorna oluyor yaa aç karna al demişti doktor artık kahvaltıdn sonra alıcam ya olmuyor böyle
Kız geçen ay kaçında regl oldunHiç belli olmaz benim sadece 2 hafta midem bulandı sonra bıçak gibi kesilmisti
21 temmuz canimKız geçen ay kaçında regl oldun
Benim mide bulantımı söylerken ilk çocuğumu kastettim canım.21 temmuz canim
Bilmiyorum kız hissediyorum ben ama hep ağzımdan erkek bebek lafları çıkıyor hamile kalmadan önce hep erkek bebek görürdüm rüyalarımdan ekşi ve tatlı asla yiyemiyorum tuzlu olcak yeşil zeytin turşu bunlara bayılıyorum ayrn birde yukarda solda duruyor bebiş saga dogru bakıyor yönüŞu cinsiyet tahmin topikleri var gördünüz mü hiç doğrulukla var mı sizce
Çin takvimi ve Rus takvimine baktın mıBilmiyorum kız hissediyorum ben ama hep ağzımdan erkek bebek lafları çıkıyor hamile kalmadan önce hep erkek bebek görürdüm rüyalarımdan ekşi ve tatlı asla yiyemiyorum tuzlu olcak yeşil zeytin turşu bunlara bayılıyorum ayrn birde yukarda solda duruyor bebiş saga dogru bakıyor yönü
Yok yok anladım zaten canım benim sen 30günde bir oluyorsun demekki bende 24 temmuzdt bu temmuz da 31gün olduğuna göre benim bat da 21ağustosa geliyor21 temmuz canim
Dur bi bakayım hemenceckk .dÇin takvimi ve Rus takvimine baktın mıbenim kızm tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?