Erkek diyor çin takvimiÇin takvimi ve Rus takvimine baktın mıbenim kızm tutmuştu
Rus takvimi de erkek diyorÇin takvimi ve Rus takvimine baktın mıbenim kızm tutmuştu
Benim içimden de senin oğlun olcak diye geçti. HayırlısıRus takvimi de erkek diyor
Aaa doğru canım bu ay 31 o zaman benim de regl.günüm 20 ağustos mu oluyor. Ben doğum yaptığımdan beri 1 2 gün oynuyor günlerim. Eskisi gibi sabit degilYok yok anladım zaten canım benim sen 30günde bir oluyorsun demekki bende 24 temmuzdt bu temmuz da 31gün olduğuna göre benim bat da 21ağustosa geliyor
Bende kız hisssettim bian yukarıda görünce erkek kasıkta olurmuş kız yukarda derler ama hep erkek olcak mş gibi yorumlar yapıyorum farkında olmadanBenim içimden de senin oğlun olcak diye geçti. Hayırlısı
Tuzlu yemekten ölcem yakındaBenim içimden de senin oğlun olcak diye geçti. Hayırlısı
Benim ki çok komik ya bu ay hamile.kalırsam cin kız diyor rus erkekBende kız hisssettim bian yukarıda görünce erkek kasıkta olurmuş kız yukarda derler ama hep erkek olcak mş gibi yorumlar yapıyorum farkında olmadan
İnşallahhh istiyorsan tabiki olsun ikizlerde çok yaramaz oluyor .d benm ikiside erkek ded hayırlısı bende kız istiyorumBenim ki çok komik ya bu ay hamile.kalırsam cin kız diyor rus erkekbelki ikiz olur
Aynen canım öyle ben 21sen 20oluyorsunAaa doğru canım bu ay 31 o zaman benim de regl.günüm 20 ağustos mu oluyor. Ben doğum yaptığımdan beri 1 2 gün oynuyor günlerim. Eskisi gibi sabit degil
Hadi bakalım inşallah olmayız da 22 si gıbı test yaparızAynen canım öyle ben 21sen 20oluyorsun
Ben o kadar dayanamam valla daha erken yaparımHadi bakalım inşallah olmayız da 22 si gıbı test yaparız
Ben kızımda 2 gun geçti 3.gun yapmıştım erken gebelik testi alıp onda bile silik givi çıkıyordu. Belki daha erken çıkmayabilirBen o kadar dayanamam valla daha erken yaparım
Ben kızımda 2 gun geçti 3.gun yapmıştım erken gebelik testi alıp onda bile silik givi çıkıyordu. Belki daha erken çıkmayabilir
Hadi yaa demek ki erken veya geç dollenmeyle alakaliBende kızıma 4gün kala yaptım ve kıpkırmızı çıkmıştı tatlım
Kesinlikle öyle canım benim daha kese bile görünmüyordu öğrendiğimde 2 hafta sonra gördük keseyiHadi yaa demek ki erken veya geç dollenmeyle alakali
Doktora git onlar bir hap veriyo o biraz daha normalleştgpgwm mide bulantısı içinKızlar ben bu mide bulantıları için ne yapmalıyımmm tecrübelernizi anlatırmısınız nolur maden suyu falan içsem
Evde yiyebilceğin şeyler yokmu dindiren bi nebze bende ritim bozukluğu var her ilcı bünyem kabul etmiyorDoktora git onlar bir hap veriyo o biraz daha normalleştgpgwm mide bulantısı için
Tuzlu çubuk krakerEvde yiyebilceğin şeyler yokmu dindiren bi nebze bende ritim bozukluğu var her ilcı bünyem kabul etmiyor
Evet tuzlu çubuk en iyi geleni...Evde yiyebilceğin şeyler yokmu dindiren bi nebze bende ritim bozukluğu var her ilcı bünyem kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?