- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
Bence seninki kız sende benim gibi oldun mide bulantısından duramıyorsun demiEvde yiyebilceğin şeyler yokmu dindiren bi nebze bende ritim bozukluğu var her ilcı bünyem kabul etmiyor
Kazan gibi kaynıyor ya ne yesem dayanamıyorum kusuyorumm sonradaBence seninki kız sende benim gibi oldun mide bulantısından duramıyorsun demi
Öyle bir gaz var ki midemdeee anlatamamÇubuk krakerde fayda etmiyor ki bana yiyorum ama kusup duruyorum yemek yiyemiyorum valla hiç
Aynhiç dayanılcak gibi değil yahuEvet bu zamanlar çok zor farkındayım ama malesef dayanmaktam başka hiçbir çare yok
Her bünye farkli canım değişiyor herkesinBende senin tam tersim canım 9ay boyunca savaştım bulantıjapja çok kötüydü
Senin kızının ismi neBende senin tam tersim canım 9ay boyunca savaştım bulantıjapja çok kötüydü
Aynen canım dediğin gibi adı rana senin meleğimin adı neSenin kızının ismi ne
Zeynep sare canımAynen canım dediğin gibi adı rana senin meleğimin adı ne
Zeynep sare canım
Aşırı hareketli canım ve iştah problemimiz var. Buna da şükür gene napalımMaşallah miniğd nasıl sakın bir bebek mi yoksa hareketli mi?
Evet o zaman biraz rahatlarız belki. Arkadaş olcaklarAynen 5dk yerinde durduğu yok inan uyuyunca evi toparla onu bunu yap derken azıcık dinlenebiliwmptm...miniğim varlığına şükürler olsun bir kardeşi olsa güzel olacak..çocuklarla oynamayı çok seviyor..
Evet o zaman biraz rahatlarız belki. Arkadaş olcaklar
Benmde öyleydii girip kesiliyordu akıntım ayak ağrılarım aşırı çoktu göüs agrılarım batmalar oluyordu adetten on gün önceKızlKızlar ara ara girip çıkan adet sancıların var ya ve adet on gün var?
Benimde öyle canım karnim kasiklarim ağrıyor. Ay bugün çok komik bişey oldu kahve içtik eğlencesine fal bakıyordu abla bana dedi ki sen hamilesin; )KızlKızlar ara ara girip çıkan adet sancıların var ya ve adet on gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?