Gebelik varmıııı

Benimde öyle canım karnim kasiklarim ağrıyor. Ay bugün çok komik bişey oldu kahve içtik eğlencesine fal bakıyordu abla bana dedi ki sen hamilesin; )
1inşallah canım çıkar fal da bi bebiş daha olur...seninde mi ara ara giren adet sancıların var benim girdiği gibi bıçak gibi kesiliyo

Benmde öyleydii girip kesiliyordu akıntım ayak ağrılarım aşırı çoktu göüs agrılarım batmalar oluyordu adetten on gün önce
Göğüslered pek birşey yok ama bel ahirim var ara ara giren adet sancıların var bıçak gibi kesiliyw sonra...ayaklarımda da sis oluyor bacak ahirim okurym

1inşallah canım çıkar fal da bi bebiş daha olur...seninde mi ara ara giren adet sancıların var benim girdiği gibi bıçak gibi kesiliyo
Var xanim adet olcakmisim gibi ağrı oluyor bazenbaya bi geçmiyor hatta bakalım yaaa haftaya pazar ayın 20 si hemen test yapcam sonda hastaneye gitcem pozitifse

Var xanim adet olcakmisim gibi ağrı oluyor bazenbaya bi geçmiyor hatta bakalım yaaa haftaya pazar ayın 20 si hemen test yapcam sonda hastaneye gitcem pozitifse
Kız bende hiç ümit yok varya içimde ne bilim negatifgm tamamen yani öyle geliyo...Ama bel ve karın ahirim oluyo

Evet benim kızımın da 18de aşısı var gitmişken kan tahlili yapacağım yoksa zaten 2gün sonra hasta olurum.

Kız bende hiç ümit yok varya içimde ne bilim negatifgm tamamen yani öyle geliyo...Ama bel ve karın ahirim oluyo
Canim hayırlısı yaaa napalım değilsek önümüzdeki ay çalışmalara devam ama bence kesinlikle içe doğan bişey değil. Kizima yaparken test asla değilim insan hissetmez mi diyordum ama bi baktım pozitif ben şok belki gene aynı olur

Kız aynen vallahi öylesine test aldım ve koltuk üstüne attım yine dayanamayıp yaptım ve daha 4gün vardı yanlıştır diye tekrar yaptım ve sonuç pozitif şok şok şok

Kızlar benm mide bulantılrım bıcak gbi kesildi neden blmyrm ya sadece agır yemek kokusunda parfüm kokusunda bi ögg oluyorum ama sürekli devamlı kesildi

Canim iyi kurtuldun bak. Benimde 2 hafta sürmüştü sonra bi kesildi daha da olmadı. Son ayda mide yanmam oluyordu ÇÜ ku bebek sacliydi kızlar bu arada bat a son 5

Kızlarrrrrrrr 35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik testinde çıkarmıydı.

Canim kan tahlili yaptır varsa onda cikar

Kızkar bebek canlılıgını falan yitirmemiştir değilmi ya birden bulantım kesildi ama akıntılarım göüs hasasiyet adet olcakmış gibi sancılarm var sadece bulantı kesildi ama agır yemek kokulRı maf ediyor beni

Bende kesildiğinde böyle korkmuştum canım. 5 dk lik hastane yolu 5 saat gibi gelmişti. Aglaya aglaya gittim inanır mısın ? Bebeğim öldü sandım. Ama çok şükür ki hiç sorun yoktu hatta o minicik kalp atışlarını duyunca bu sefer mutluluktan ağladım. Nadir de olsa olabiliyormuş böyle şeyler. Korkma canım. Ama doktora git veya ara için rahatlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…