- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
1inşallah canım çıkar fal da bi bebiş daha olur...seninde mi ara ara giren adet sancıların var benim girdiği gibi bıçak gibi kesiliyoBenimde öyle canım karnim kasiklarim ağrıyor. Ay bugün çok komik bişey oldu kahve içtik eğlencesine fal bakıyordu abla bana dedi ki sen hamilesin; )
Göğüslered pek birşey yok ama bel ahirim var ara ara giren adet sancıların var bıçak gibi kesiliyw sonra...ayaklarımda da sis oluyor bacak ahirim okurymBenmde öyleydii girip kesiliyordu akıntım ayak ağrılarım aşırı çoktu göüs agrılarım batmalar oluyordu adetten on gün önce
Var xanim adet olcakmisim gibi ağrı oluyor bazenbaya bi geçmiyor hatta bakalım yaaa haftaya pazar ayın 20 si hemen test yapcam sonda hastaneye gitcem pozitifse1inşallah canım çıkar fal da bi bebiş daha olur...seninde mi ara ara giren adet sancıların var benim girdiği gibi bıçak gibi kesiliyo
Kız bende hiç ümit yok varya içimde ne bilim negatifgm tamamen yani öyle geliyo...Ama bel ve karın ahirim oluyoVar xanim adet olcakmisim gibi ağrı oluyor bazenbaya bi geçmiyor hatta bakalım yaaa haftaya pazar ayın 20 si hemen test yapcam sonda hastaneye gitcem pozitifse
Canim hayırlısı yaaa napalım değilsek önümüzdeki ay çalışmalara devamKız bende hiç ümit yok varya içimde ne bilim negatifgm tamamen yani öyle geliyo...Ama bel ve karın ahirim oluyo
Kız aynen vallahi öylesine test aldım ve koltuk üstüne attım yine dayanamayıp yaptım ve daha 4gün vardı yanlıştır diye tekrar yaptım ve sonuç pozitif şok şok şokCanim hayırlısı yaaa napalım değilsek önümüzdeki ay çalışmalara devamama bence kesinlikle içe doğan bişey değil. Kizima yaparken test asla değilim insan hissetmez mi diyordum ama bi baktım pozitif ben şok belki gene aynı olur
Oh vallahi ne güzel çok mutlu oldumKızlar benm mide bulantılrım bıcak gbi kesildi neden blmyrm ya sadece agır yemek kokusunda parfüm kokusunda bi ögg oluyorum ama sürekli devamlı kesildi
Herkez devam eder dedi ama valla ben şok geçti bi ağır kokularda kötüyüm işteOh vallahi ne güzel çok mutlu oldum
Ah ah öyle hamileliğd can kurbanHerkez devam eder dedi ama valla ben şok geçti bi ağır kokularda kötüyüm işte
Ayy valla inşallah böyle devamm ederrrAh ah öyle hamileliğd can kurban
Had sanada hayırlsıı güzel haberlerle gelenisin inşallahhhCanim iyi kurtuldun bak. Benimde 2 hafta sürmüştü sonra bi kesildi daha da olmadı. Son ayda mide yanmam oluyordu ÇÜ ku bebek sacliydikızlar bu arada bat a son 5
Canim kan tahlili yaptır varsa onda cikarKızlarrrrrrrr 35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik testinde çıkarmıydı.
Canim.sen ne zaman yapcaktin test erken yapcam.diyordun sankiAh ah öyle hamileliğd can kurban
Bende kesildiğinde böyle korkmuştum canım. 5 dk lik hastane yolu 5 saat gibi gelmişti. Aglaya aglaya gittim inanır mısın ? Bebeğim öldü sandım. Ama çok şükür ki hiç sorun yoktu hatta o minicik kalp atışlarını duyunca bu sefer mutluluktan ağladım. Nadir de olsa olabiliyormuş böyle şeyler. Korkma canım. Ama doktora git veya ara için rahatlasin.Kızkar bebek canlılıgını falan yitirmemiştir değilmi ya birden bulantım kesildi ama akıntılarım göüs hasasiyet adet olcakmış gibi sancılarm var sadece bulantı kesildi ama agır yemek kokulRı maf ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?