- 22 Kasım 2010
- 11.410
- 20.521
- 598
Canım yarın dan itibarent5gün kalıyor bakalım yarın sabah yapabilirim belki bir testCanim.sen ne zaman yapcaktin test erken yapcam.diyordun sanki
Aaa hadi bakalım. İnsallaj hayırlı haberler verirsin canım yarin yaz hemenCanım yarın dan itibarent5gün kalıyor bakalım yarın sabah yapabilirim belki bir test
İnsan çok heyecanlanıyor ama inanmıyorum çıkacağına canımAaa hadi bakalım. İnsallaj hayırlı haberler verirsin canım yarin yaz hemenbenimde yarın 4 kalıyor. Ama eve test almıyorum bilerek.erken yapmayayim diye. Cuma yapıcam bakalım.
Var mı bir belirtin filanAaa hadi bakalım. İnsallaj hayırlı haberler verirsin canım yarin yaz hemenbenimde yarın 4 kalıyor. Ama eve test almıyorum bilerek.erken yapmayayim diye. Cuma yapıcam bakalım.
Valla bende pek beklemiyorum olcagini canım. Özel bi belirti hiç yokVar mı bir belirtin filan
Korkuyordm ama bugun gene akşam başladı kokular maf ediyor geneBende kesildiğinde böyle korkmuştum canım. 5 dk lik hastane yolu 5 saat gibi gelmişti. Aglaya aglaya gittim inanır mısın ? Bebeğim öldü sandım. Ama çok şükür ki hiç sorun yoktu hatta o minicik kalp atışlarını duyunca bu sefer mutluluktan ağladım. Nadir de olsa olabiliyormuş böyle şeyler. Korkma canım. Ama doktora git veya ara için rahatlasin.
İnşallah tek umudum bebeğimm rabbim sağlıklı almayı nasip etsinnbaşından itibaren 25.sayfaya kadar okudum. hayırlı olsun. bebek öyle bir zamanda gelmiş ki. vardır bunda da bir hayır. inş sağlıkla kucağına alırsın.
Hoşgeldin canım benim de son 4. Ben cuma günü bi test yapmayı düşünüyorum bakalım. Ama evde idrar testinde gününden önce çıkar mı bilemiyorum belki erken gebelik testinde çıkar. Sen bi daha deneKizlar mrb dunden beri yazismalari okuyorum.bende katilmak istedim.bugun bat a 4 gunum kaldi ve az once ben dayanamayip test yaptim ama sonuc negatif çıktı bi umit beklemelimiyim ki.adet oncesi belirtilerim var sadece.hayırlısı olsun.
Test ne zaman yapacaksınValla bende pek beklemiyorum olcagini canım. Özel bi belirti hiç yok
Cuma günü yapıcam canım sen ?Test ne zaman yapacaksın
Yarın tekrar et canim.Kizlar az once tekrar baktim yaptigim teste hayalet cizgi var gibi gorunuyor yada ben hayal ediyorum
Benim kızımın yarın aşırı var tatlım onunla gidip kan tahlili verecew gitmişken artık 4gün var çıkar illaki yarın yani ortaya çıkacak herşeyCuma günü yapıcam canım sen ?
Resmini göndersene bizlereKizlar az once tekrar baktim yaptigim teste hayalet cizgi var gibi gorunuyor yada ben hayal ediyorum
Hemen yaz bize sonucu canımBenim kızımın yarın aşırı var tatlım onunla gidip kan tahlili verecew gitmişken artık 4gün var çıkar illaki yarın yani ortaya çıkacak herşey
Valla bende öyle ya ben şimdi yarına kadar nasıl bekleyecem bilmiyorum bugün sağlık ocağında olsaydı doktorun direk gidecektim hemen ama şans işte şimdi zaman da geçmezHemen yaz bize sonucu canımya geç döllenme olur da negatif çıkar boşa üzülürüm diye korkuyorum amma da panik heyecan yaptım. Kızımda bu kadar heyecan yapmamıştım.
Cnm suan disardayim ama sabah yollicaktim aslinda cektim ama fotodan hic görünmüyor.ilk cocugumda 3 gün oncesinde yapmistim cikmisti.bunda erken davrandim galiba.2 tane daha aldim test yarin dayanabilirsem yapmayip cuma gunu yapmayi planliyorum.umarim dayanabilirim.Resmini göndersene bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?