Gebelik varmıııı

Erken gebelik testi mi yaptın canım ? Kan tahlili ver bence en kesin o

Günaydın hatunlar bat a son 3 yarın test yaptircam bakalım

Günaydın hatunlar bat a son 3 yarın test yaptircam bakalım
Günaydin cnm benim de son 3 ama ben yine dayanamadim ve test yaptim yarini beklicektim ama olmadi.duramiyirum.cok hafif bi cizgi daha cikti ama yinede emin olamiyorum.beklemedeyim.adet belirtilerim var fakat.gogus uclarim deil de yanlari cok agriyo.ilkinde uclari agrimisti haturliyorum ama bunda yanlar bilemedim.hayirlisi beklemedeyim.kimseden ses yok bua
ra neredesiniz.

Canimm pozitif çıkmış ay hayırlı uğurlu olsun insallah allah tamamına erdirsin canım benim sen daha bekleme direk hastaneye koş kan tahlili için. Yeni gebelik olduğundan silik tir. En kesin sonuç kan tahlili.

Canimm pozitif çıkmış ay hayırlı uğurlu olsun insallah allah tamamına erdirsin canım benim sen daha bekleme direk hastaneye koş kan tahlili için. Yeni gebelik olduğundan silik tir. En kesin sonuç kan tahlili.
Evet cnm ama beklicem ya yinede erken gibi geliyo.sen de yapsana bi
test.ayniymisiz seninle.brnimki yine hayalet gibi bi cizgi oldugu icin acele etmek istemiyorum.

Evet cnm ama beklicem ya yinede erken gibi geliyo.sen de yapsana bi
test.ayniymisiz seninle.brnimki yine hayalet gibi bi cizgi oldugu icin acele etmek istemiyorum.
Evde test yok. Eşime akşam getir sabah yapcam dedim sabah yapıcam eğer ikinci çizdi çıkarsa hastaneye gidicez. Canim erken gebelik ler de çizgi silik çıkıyor bak istersen netten

Resim yollasana bize de

Aynı durumu yaşayan varmı ????
Bende kocamla ilişkiydi bundan sonra 2-3 gün boyunca kahverengi akıntını fark ettim. bundan sonra akıntı yoktu. test yapmadım çünkü zamanım yoktu ve bunu yapmadan korkuyordum. gebe kaldım mı kalmdım mı hala bilmiyorum. doğum kontrol ilaçlardan bu akıntı olduğunu sanıyorum.

Kizlar foto yuklemek istiyorum ama hata veriyo boyutu cok buyuk diyo.o yuzden yukleyemiyirum.merakla sonuclarinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…