- 22 Kasım 2010
- 11.410
- 20.521
- 598
Erken gebelik testi mi yaptın canım ? Kan tahlili ver bence en kesin oKızlarr bata son 5gün ara ara giren adet ağırıjapg gibi ahirim oluyo bir de yerden birşey almak istediğimde eğilirken zorlanıyorum karnından...bir de sabahları çok çok hafif mide bulantım oluyor geçiyor test yaptim negatif çıktı yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Sizce hamile olabilir miyim?
Erken gebelik testi mi yaptın canım ? Kan tahlili ver bence en kesin o
Canim geç döllenme de olablir. Bence erken gebelik testi yap. Hatta direk kan tahlili.Yok canım normal test yaptırdım
Zaten yarın sabah yapacağım canımCanim geç döllenme de olablir. Bence erken gebelik testi yap. Hatta direk kan tahlili.
Hayırlı haberler ile gel inşallah xanim. Bende cuma yapıcam.Zaten yarın sabah yapacağım canım
Yaa inşallah canım benim yaHayırlı haberler ile gel inşallah xanim. Bende cuma yapıcam.
Günaydin cnm benim de son 3 ama ben yine dayanamadim ve test yaptim yarini beklicektim ama olmadi.duramiyirum.cok hafif bi cizgi daha cikti ama yinede emin olamiyorum.beklemedeyim.adet belirtilerim var fakat.gogus uclarim deil de yanlari cok agriyo.ilkinde uclari agrimisti haturliyorum ama bunda yanlar bilemedim.hayirlisi beklemedeyim.kimseden ses yok buaGünaydın hatunlar bat a son 3yarın test yaptircam bakalım
Canimm pozitif çıkmış ay hayırlı uğurlu olsun insallah allah tamamına erdirsin canım benimGünaydin cnm benim de son 3 ama ben yine dayanamadim ve test yaptim yarini beklicektim ama olmadi.duramiyirum.cok hafif bi cizgi daha cikti ama yinede emin olamiyorum.beklemedeyim.adet belirtilerim var fakat.gogus uclarim deil de yanlari cok agriyo.ilkinde uclari agrimisti haturliyorum ama bunda yanlar bilemedim.hayirlisi beklemedeyim.kimseden ses yok bua
ra neredesiniz.
Evet cnm ama beklicem ya yinede erken gibi geliyo.sen de yapsana biCanimm pozitif çıkmış ay hayırlı uğurlu olsun insallah allah tamamına erdirsin canım benimsen daha bekleme direk hastaneye koş kan tahlili için. Yeni gebelik olduğundan silik tir. En kesin sonuç kan tahlili.
Evde test yok. Eşime akşam getir sabah yapcam dedimEvet cnm ama beklicem ya yinede erken gibi geliyo.sen de yapsana bi
test.ayniymisiz seninle.brnimki yine hayalet gibi bi cizgi oldugu icin acele etmek istemiyorum.
Kuzum naptin ? Bugün gidecektin testeYok canım normal test yaptırdım
Yaptırdım canım saat 3de çıkacak sonuçlarKuzum naptin ? Bugün gidecektin teste
Resim yollasana bize deGünaydin cnm benim de son 3 ama ben yine dayanamadim ve test yaptim yarini beklicektim ama olmadi.duramiyirum.cok hafif bi cizgi daha cikti ama yinede emin olamiyorum.beklemedeyim.adet belirtilerim var fakat.gogus uclarim deil de yanlari cok agriyo.ilkinde uclari agrimisti haturliyorum ama bunda yanlar bilemedim.hayirlisi beklemedeyim.kimseden ses yok bua
ra neredesiniz.
Bende kocamla ilişkiydi bundan sonra 2-3 gün boyunca kahverengi akıntını fark ettim. bundan sonra akıntı yoktu. test yapmadım çünkü zamanım yoktu ve bunu yapmadan korkuyordum. gebe kaldım mı kalmdım mı hala bilmiyorum. doğum kontrol ilaçlardan bu akıntı olduğunu sanıyorum.Aynı durumu yaşayan varmı ????
Kizlar foto yuklemek istiyorum ama hata veriyo boyutu cok buyuk diyo.o yuzden yukleyemiyirum.merakla sonuclarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?