Ooo xanim hadi hayırlı haberler insallah hemen yaz bize merak ediyoruzYaptırdım canım saat 3de çıkacak sonuçlar
Sende kan tahlili mi verecen yoksa idrarda miOoo xanim hadi hayırlı haberler insallah hemen yaz bize merak ediyoruzbende yarın/ haber vercem size
Sabah idrar bakıcam eğer çift çizgi görürsem kan tahlili ne gidicez bakalım.Sende kan tahlili mi verecen yoksa idrarda mi
İnşallah vardır canım benim pek umudum yok gibi en kötüsünü düşünüyorum 0.5Sabah idrar bakıcam eğer çift çizgi görürsem kan tahlili ne gidicez bakalım.
Dur düşünme öyle. Hakkımızda hayirlısı olsun da bu ay olmaz önümüzdeki ay olur napalım. Ben hep öyle diyorum kendime. Bak en azından 1 yaşında kızlarımız var. Burda çoğu insan ilk gebeliği içn dua ediyor canım. Şükretmeliyiz.İnşallah vardır canım benim pek umudum yok gibi en kötüsünü düşünüyorum 0.5
Canim silik bi cizgi var ama tam anlayamadım. Erken gebelik testi mi bu ? Eğer değilse bence ondan yap yada hastane çok mu uzak ne kaybedersin ki canım kan tahlili yaptır gel onda kesin çıkar varsa gebelikKizlar bakin bakalim bi bugun sabah yaptimEki Görüntüle 2034468
Tabi canım öyle şükürler olsun meleklerinjw var bizim en kötüyü düşünüyorum ki üzülmeyewgm canım olmazsana olmasın benim kızlm yeter bana dünya güzelim güzelleriDur düşünme öyle. Hakkımızda hayirlısı olsun da bu ay olmaz önümüzdeki ay olur napalım. Ben hep öyle diyorum kendime. Bak en azından 1 yaşında kızlarımız var. Burda çoğu insan ilk gebeliği içn dua ediyor canım. Şükretmeliyiz.
Evett bir çizgi var görünüyorKizlar bakin bakalim bi bugun sabah yaptimEki Görüntüle 2034468
Canım testin sonucu çıktıCanim silik bi cizgi var ama tam anlayamadım. Erken gebelik testi mi bu ? Eğer değilse bence ondan yap yada hastane çok mu uzak ne kaybedersin ki canım kan tahlili yaptır gel onda kesin çıkar varsa gebelik
Evetttt alalım sonucuCanım testin sonucu çıktı
Evetttt alalım sonucu[/QUOTE 1.20ile negatif
Hadi yaa olsun canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Önümüzdeki ay inşallah olacak. Moralini bozma canım.1.20ile negatif canım
Yok canım ya moral bozacak birşey yok ki...Allâh ol diyecek ki olsun nasipı ne zaman ise o zaman gelsin miniğimHadi yaa olsun canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Önümüzdeki ay inşallah olacak. Moralini bozma canım.
Aynen kuzumm hakkımızda hayırlısı olsunnYok canım ya moral bozacak birşey yok ki...Allâh ol diyecek ki olsun nasipı ne zaman ise o zaman gelsin miniğim
Cnm hayirlisi olsun.insallah en yakin zamanda hepimize nasip olur.en azindan kafanda soru isareti kalmadi.bak biz hala bekliyoruz.acaba var mi diye.1.20ile negatif canım
Cnm sende bi belirti var mi.benimki gayet adet belirtileri.Aynen kuzumm hakkımızda hayırlısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?