İnşallah bakalım hormonlarmı yükseliyo acaba anlamadım her koku tiskindiriyor benidur bakalım hayırlısı olur inşallah
İnşallah bakalım hormonlarmı yükseliyo acaba anlamadım her koku tiskindiriyor beni
Boş denildiya ondan dolayı birsz stres yapıyorum sanırım cuma belli olcak inşcanım gebelikte normal
Boş denildiya ondan dolayı birsz stres yapıyorum sanırım cuma belli olcak inş
Kızlar merhaba bende adetim biter bitmez çalışmaya başladım acaba ilk günlerden hamile kalınabilir mi sizce adetim düzenli 28günde bir
Sende ki durum nedircanım yumurtlama zamanı her kadında farklıdır
düşük dahi olsa adet sonrası gebe kalma ihtimali vardır
ben de seninle aynı durumdayım hayırlsıı olsun
Sende ki durum nedir
Peki ne zamandı adet bitti canım kaçında adet olacaksın konuşalım biraz kimseyi bulamıyorum bu aralar burda konuşacakyani ben de adetim biter bitmez başladım
bu aydan umutluyum inşallah
Peki ne zamandı adet bitti canım kaçında adet olacaksın konuşalım biraz kimseyi bulamıyorum bu aralar burda konuşacak
Var mı belirti birşey peki??kız bende halsizlik uyku hali müthiş var ki normalde ne kadar yorgun olursam olayım böyle olmazdım..sonra kasık da ahirim oluyo ara ara giren adet sancıları gibi sancım oluyo ve karnıma tutunca açıyor tutunca dediğin birşey koyunca baskı olunca filan tabi en belirgin olanl halsizlik uyku hali..Bende 24de oldum 28de temizlendim 29da ilişkin oldu kaçıncı çocukcanım ben 29 unda oldum benimki kısa sürer 1 agustosta temizlendim başladık çalışmalara
agustos sonuna adet olmak istemiyorum:))
Var mı belirti birşey peki??kız bende halsizlik uyku hali müthiş var ki normalde ne kadar yorgun olursam olayım böyle olmazdım..sonra kasık da ahirim oluyo ara ara giren adet sancıları gibi sancım oluyo ve karnıma tutunca açıyor tutunca dediğin birşey koyunca baskı olunca filan tabi en belirgin olanl halsizlik uyku hali..Bende 24de oldum 28de temizlendim 29da ilişkin oldu kaçıncı çocuk
Kızın kaç yaşında maşallah benim de bir kızım var 2 olacak benimki de...Evet farkındayım erken olduğunun ilk kızımda hiç uyku hali yoktu zaten bende de ben de şaşırıyorum bu halimebelirtiler için daha çok erken canım
benim ikinci olucak Allah kısmet ederse..bir kızım var
yumurta döllendikten en az bir hafta sonra kanda görülür ve belirtiler de muhtemelen o zamanlar başlar
biz şimdi ne zaman hangi birleşmede döllenme oldu onu da bilemiyoruz
Kızın kaç yaşında maşallah benim de bir kızım var 2 olacak benimki de...Evet farkındayım erken olduğunun ilk kızımda hiç uyku hali yoktu zaten bende de ben de şaşırıyorum bu halime
Bayağı koymuşsun ara kız benim ki daha 1yaşında aralarında yaş hiç olmasın istiyoruminşallah bu ay ikinci meleklerimizin haberlerini alırız canım
benimki 7 yasında araya bayagı zaman girdi :)
ilk dogumum epidural sezeryan ikinci de normal dogumu arastırıyorum
Bayağı koymuşsun ara kız benim ki daha 1yaşında aralarında yaş hiç olmasın istiyorum
Aynen canım öyle benim kız da çocukları çok seviyo oynamayı hazır severken en güzeli kıskançlık araya girmeden kardeşiyle büyümesiaslında en güzeli ikinciyi düşünüyorsan araya fazla zaman koymamak
ama benim ikinci evliliğim 4 yıldır bekardım zaten
3. istersem ben de çok beklemem :))
Aynen canım öyle benim kız da çocukları çok seviyo oynamayı hazır severken en güzeli kıskançlık araya girmeden kardeşiyle büyümesi
Kesinljjd öyle ama iyi oldu seni bulmak ya kimse yok konuşacak buralarda iyi ki varsınevet canım inşallah bu ay sonunda gebeliğimizi konusuyor oluruz
Allah dileyen herkese nasip etsin bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?