Kesinljjd öyle ama iyi oldu seni bulmak ya kimse yok konuşacak buralarda iyi ki varsın
Aynen canım bakalım bebiş olacak mı ne zaman test yapılabilir evde ben kızıma 4gün var len adete öğrendimherkes yoğun galiba :) gün ortası malum
Aynen canım bakalım bebiş olacak mı ne zaman test yapılabilir evde ben kızıma 4gün var len adete öğrendim
Bende 22 canımvalla ben beş gün kaladan test yapmaya başlamayı düşünüyorum :))
bat 26 benim
Bende 22 canım
Düzenl. Mı adet döngünvalla ben beş gün kaladan test yapmaya başlamayı düşünüyorum :))
bat 26 benim
Ayy inşallah canım yasen benden önce başlicaksın :) haberleşelim o aralar
Belirtin filan olursa yaz olur muevet canım
Belirtin filan olursa yaz olur mu
Kızlar bende varımben de bu ay başladım çalışmalara. Bat 21 ağustos bakalım nolcak. Benim de aşırı halsizlik ve uyku halim var ama sanmam hamilelikten değildir çünkü bu kadar erken belirti olmaz. 1 yaşında kizim var 2 yaş araları olcak nasipse.
İnşallah canimm çok sevinirim haberleşelim bu ay olursa aynı zamanda yapıcaz zaten doğumlarıhadi hayırlısı canım inşallah güzel haberleri paylaşırız burdan
Kız aynı benim gibisin sende yaa tıpatıp aynı benim de bat 22siKızlar bende varımben de bu ay başladım çalışmalara. Bat 21 ağustos bakalım nolcak. Benim de aşırı halsizlik ve uyku halim var ama sanmam hamilelikten değildir çünkü bu kadar erken belirti olmaz. 1 yaşında kizim var 2 yaş araları olcak nasipse.
Benimde 1yaşında bir kızlm var ve araları 2yaş olsun istiyorum...baş dönmesi filan var mı? Bende oda var ama havalardan herhalde yaİnşallah canimm çok sevinirim haberleşelim bu ay olursa aynı zamanda yapıcaz zaten doğumları
gittin mi kız doktora bbugün?Boş denildiya ondan dolayı birsz stres yapıyorum sanırım cuma belli olcak inş
Ay ama o iki çizgi çıktığı an insan nasıl mutlu oluyo onu beklemesi bile ayrı bir. Heyecancuma gidicekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?