- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
İlk ögrendiğim gün betam 23.3 dü iki gün sonra cuma günü 49.9 oldu doktor güzel dedi dün tekrar vermem gerekiyordu pazar diye çıkamadım bugün aksam gidip vericem ama kasık ağrısı aklımı çok bulandırdı idrar yapmadığım zamanda hafif hafif sancı yapıyor ama idrar yaparken aynı reglymişim gibi kasığım kopuyor resmen korkuttu beni dün geceden beriİdrar yaparken ağrınız varsa belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba..gebeliğin ilk haftalarında da olabiliyor gerçi ..benim olmamıştı kasık ağrılarım ama çevremde olan var..beta degeriniz nedir...düzenli artıyorsa sorun yoktur insallah..ama idrar yaparken demişsiniz ya acaba idrar yollarıyla ilgili bı seymi o geldi aklıma ..çok ta sıkıntı veriyorsa bı doktorunuzla görüşün yinede
Kese görülen kadar düzenli olarak iki günde bir yüzde 50 artış varsa sağlıklı gebeliktir..bugünde gittinigizde doktora söyleyin bu durumu..hayırlısı olsun inşallahİlk ögrendiğim gün betam 23.3 dü iki gün sonra cuma günü 49.9 oldu doktor güzel dedi dün tekrar vermem gerekiyordu pazar diye çıkamadım bugün aksam gidip vericem ama kasık ağrısı aklımı çok bulandırdı idrar yapmadığım zamanda hafif hafif sancı yapıyor ama idrar yaparken aynı reglymişim gibi kasığım kopuyor resmen korkuttu beni dün geceden beri
İnşAllah cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim , zaman bize güzel şeyler getirir umarımKese görülen kadar düzenli olarak iki günde bir yüzde 50 artış varsa sağlıklı gebeliktir..bugünde gittinigizde doktora söyleyin bu durumu..hayırlısı olsun inşallah
Bende hamileliğin ilk haftalarinda 8 inci haftaya kadar adet olacakmış gibi ağrı yasadim idrarim olduğunda her an adet olacak gibi oluyor idrardan sonra hafifliyordu ara ara kramplar da oluyordu doktoruma sorduğumda ağrı normal rahmin gebeliğe hazırlanıyor büyüyor geriliyor demişti. Ama idrar konusunu sormadım tabi hiç. Enfeksiyon da olabilir bu ayrı bir durum. Kasik ağrısı sizi korkutmasın kendinize dikkat edin dinlenin bol bol yeterli, bebek daha yeni tutunmuş daha sıkı tutunsun inşallah kendinize iyi bakın sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.Arkadaşlar merhaba ben yumurtlamadan 12gün sonra düşük bir beta hcg sonucu ile gebeliğimi öğrendim suan çok şükür iki günde bir iki katına çıkıyor suan tahmine göre
4 haftalık ama benim dünden beri kasık ağrım var kanamam hiç yok fakat özellikle idrar yaptıktan sonra pik yapan bir kasık ağrım var erken gebeliğinde bu durumu yaşayan oldu mu acaba ???
İçimi biraz olsun rahatlattınız idrar yaparken saplanan ağrı ıkınmayla oluyor sanırım ben öyle anlıyorum suan agrı yaşadıkça , cevap verdiğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmBende hamileliğin ilk haftalarinda 8 inci haftaya kadar adet olacakmış gibi ağrı yasadim idrarim olduğunda her an adet olacak gibi oluyor idrardan sonra hafifliyordu ara ara kramplar da oluyordu doktoruma sorduğumda ağrı normal rahmin gebeliğe hazırlanıyor büyüyor geriliyor demişti. Ama idrar konusunu sormadım tabi hiç. Enfeksiyon da olabilir bu ayrı bir durum. Kasik ağrısı sizi korkutmasın kendinize dikkat edin dinlenin bol bol yeterli, bebek daha yeni tutunmuş daha sıkı tutunsun inşallah kendinize iyi bakın sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.
Rica ederim ❤İçimi biraz olsun rahatlattınız idrar yaparken saplanan ağrı ıkınmayla oluyor sanırım ben öyle anlıyorum suan agrı yaşadıkça , cevap verdiğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimm
49.9 du betam 3 gün sonra 95 olmuş moralim çok bozuldu sanırım sağlıklı bir gebelik degilBende hamileliğin ilk haftalarinda 8 inci haftaya kadar adet olacakmış gibi ağrı yasadim idrarim olduğunda her an adet olacak gibi oluyor idrardan sonra hafifliyordu ara ara kramplar da oluyordu doktoruma sorduğumda ağrı normal rahmin gebeliğe hazırlanıyor büyüyor geriliyor demişti. Ama idrar konusunu sormadım tabi hiç. Enfeksiyon da olabilir bu ayrı bir durum. Kasik ağrısı sizi korkutmasın kendinize dikkat edin dinlenin bol bol yeterli, bebek daha yeni tutunmuş daha sıkı tutunsun inşallah kendinize iyi bakın sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.
İdrar tahlilimde bir sıkıntı yok baktırdım ama cuma günü 49.9 olan betam bugün 95.25 çıktı sizce sağlıklı bir gebelkmi , ben 95 i görünce tüm ümidimi yitirdimKese görülen kadar düzenli olarak iki günde bir yüzde 50 artış varsa sağlıklı gebeliktir..bugünde gittinigizde doktora söyleyin bu durumu..hayırlısı olsun inşallah
Aradan 4 gün falan geçmiş degilmi..evet haklısınız ..doktor ne diyor dış gebellik falan olabilir dedimi...değer düşmemiş ama yeterli yukselmede yokİdrar tahlilimde bir sıkıntı yok baktırdım ama cuma günü 49.9 olan betam bugün 95.25 çıktı sizce sağlıklı bir gebelkmi , ben 95 i görünce tüm ümidimi yitirdim
Bu konuda pek bi bilgim yok ama ben güzel düşünmeye çalışanlardanım. Sonuç olarak bir yükseliş var kaç olması gerekiyordu Bilmiyorum ama son beta çok da düşük gibi değil sanki Allahtan umit kesilmez hayırlısıyla yükselir inşallah. Doktorunuz olumlu yada olumsuz birşey söyleyecektir ama ben yükselir diye umuyorum hayırlısı Allahtan kendinizi üzüp daha da strese girmeyin üzülmeyin sizin için dua edicem inşallah sağlıklı bir gebeliktir.bu aksam kan verdim
49.9 du betam 3 gün sonra 95 olmuş moralim çok bozuldu sanırım sağlıklı bir gebelik degilnapıcam bilmiyorum
Aradan 3 gün geçti toplamAradan 4 gün falan geçmiş degilmi..evet haklısınız ..doktor ne diyor dış gebellik falan olabilir dedimi...değer düşmemiş ama yeterli yukselmede yok
Dünden beri gözümde gözyaşı kalmadı suan ümit oldun bana güne güzel başladım , Allahım sağlığınızı bozmasın banada nasip olur umarım karnımda bebeğimi büyütmekBenimde betam hep 2 katına çıkmadı hemen üzme kendini dinlen ve sakin ol üzülme sakın.. Ben 2 katına çıkmadı diye oturup ağlayarak doktoru aradım kızmıştı bana şuan 5 aylık kızımla gayet sağlıklıyızz hemde 2 düşük atlatmış biri olarak öncelik sakinlik inşAllah iyidir bebeğin
Allah razı olsun dualarınız için umarım sağlıklı bir gebeliktir dediğiniz gibi , doktorlar herzaman en olumsuzunu söylemekle yükümlü oda öyle yaptı saglıksız gebelik olma ihtimali yüksek dedi ama ben bir ümit beklicemBu konuda pek bi bilgim yok ama ben güzel düşünmeye çalışanlardanım. Sonuç olarak bir yükseliş var kaç olması gerekiyordu Bilmiyorum ama son beta çok da düşük gibi değil sanki Allahtan umit kesilmez hayırlısıyla yükselir inşallah. Doktorunuz olumlu yada olumsuz birşey söyleyecektir ama ben yükselir diye umuyorum hayırlısı Allahtan kendinizi üzüp daha da strese girmeyin üzülmeyin sizin için dua edicem inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Merhaba, düşüp derken kaç ile öğrendiniz yani. Neye gore düşük. Mesela ben 120 ile öğrendim. Sonra 240 ardından 490. Bu da mı düşük. Çünkü doktorum paylaşmış birisinin 800lerde çıkmış.Arkadaşlar merhaba ben yumurtlamadan 12gün sonra düşük bir beta hcg sonucu ile gebeliğimi öğrendim suan çok şükür iki günde bir iki katına çıkıyor suan tahmine göre
4 haftalık ama benim dünden beri kasık ağrım var kanamam hiç yok fakat özellikle idrar yaptıktan sonra pik yapan bir kasık ağrım var erken gebeliğinde bu durumu yaşayan oldu mu acaba ???
Merhaba , ben gebeliğimi 23.3 ile ögrendim 24 saat sonraki ilk artışı çok güzeldi 49.9 oldu ama dün 48 saati geçmesine ragmen 95.25 olmuş sadece bu durumda korkuttu beni haliyle.. sizin değerleriniz güzel çıkmış Allah tamamını erdirsin inşAllah :)Merhaba, düşüp derken kaç ile öğrendiniz yani. Neye gore düşük. Mesela ben 120 ile öğrendim. Sonra 240 ardından 490. Bu da mı düşük. Çünkü doktorum paylaşmış birisinin 800lerde çıkmış.
İnşallah. gönlünüzü ferah tutun.Allah razı olsun dualarınız için umarım sağlıklı bir gebeliktir dediğiniz gibi , doktorlar herzaman en olumsuzunu söylemekle yükümlü oda öyle yaptı saglıksız gebelik olma ihtimali yüksek dedi ama ben bir ümit beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?