- 22 Aralık 2020
- 528
- 391
- 53
- 26
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Bende 480 ile öğrenmiştim, 4-5 gün kadar sonra 3050 olmuştu gebeliğin ilerlemiş olmasına bağlı bu. Mesele düzenli ve iki kat yükselmesi.Merhaba, düşüp derken kaç ile öğrendiniz yani. Neye gore düşük. Mesela ben 120 ile öğrendim. Sonra 240 ardından 490. Bu da mı düşük. Çünkü doktorum paylaşmış birisinin 800lerde çıkmış.
Aslında kese görülene kadar dış gebelik riskine karşı mutlaka iki günde bir kan verip takipte kalın diyorlar ,sağlıksız gebeliği erkenden teşhis etmekte fayda oluyor Allah korusun..Kızlar merhaba ben de 122 ile öğrendim geçen çarşamba, 2 gün sonra test yaptırdım 319 çıktı 2’ye katlamış 8-9 Nisanda gel keseye bakalım dedi doktorum ama acaba bugün yine kan versem mi çok kararsız kaldım
Aradan 4 gün falan geçmiş degilmi..evet haklısınız ..doktor ne diyor dış gebellik falan olabilir dedimi...değer düşmemiş ama yeterli yukselmede yok
Hayırlısı olsun Allah'tan sagliklisini isteyin....Aradan 3 gün geçti toplamdeger henüz çok küçük olduğu için doktor bekleyelim dedi deger takibi yapıcaz ..
öyle canım hep duam bu sağlıkla gelsin inşAllahh ..Hayırlısı olsun Allah'tan sagliklisini isteyin....
Son durumunuz nasıl? Değeriniz saglıklı yükselmeye devam etti mi? Nasilsiniz merak ettim.öyle canım hep duam bu sağlıkla gelsin inşAllahh ..
suan aynisiyimBende hamileliğin ilk haftalarinda 8 inci haftaya kadar adet olacakmış gibi ağrı yasadim idrarim olduğunda her an adet olacak gibi oluyor idrardan sonra hafifliyordu ara ara kramplar da oluyordu doktoruma sorduğumda ağrı normal rahmin gebeliğe hazırlanıyor büyüyor geriliyor demişti. Ama idrar konusunu sormadım tabi hiç. Enfeksiyon da olabilir bu ayrı bir durum. Kasik ağrısı sizi korkutmasın kendinize dikkat edin dinlenin bol bol yeterli, bebek daha yeni tutunmuş daha sıkı tutunsun inşallah kendinize iyi bakın sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.
Değeriniz kaç oldu peki en son inşallah güzel olacak herşeysuan aynisiyim
duusuk onleyici tedavideyim
hic beta bakilmadi banaDeğeriniz kaç oldu peki en son inşallah güzel olacak herşey
bu aksam kan verdim
49.9 du betam 3 gün sonra 95 olmuş moralim çok bozuldu sanırım sağlıklı bir gebelik degilnapıcam bilmiyorum
Aradan 3 gün geçti toplamdeger henüz çok küçük olduğu için doktor bekleyelim dedi deger takibi yapıcaz ..
Siz eddagokhan değil misiniz? Ben o sunuz sanıyorum bir yanlışlık var sanırım.hic beta bakilmadi bana
Bunu ben ona yazmıştım siz cevap verdiniz, betaya hiç bakılmadı dediniz kafam karıştı.Son durumunuz nasıl? Değeriniz saglıklı yükselmeye devam etti mi? Nasilsiniz merak ettim.
eda kim pardon ? ben dilekSiz eddagokhan değil misiniz? Ben o sunuz sanıyorum bir yanlışlık var sanırım.
Bu konuyu açan kişieda kim pardon ? ben dilek
Dünden beri gözümde gözyaşı kalmadı suan ümit oldun bana güne güzel başladım , Allahım sağlığınızı bozmasın banada nasip olur umarım karnımda bebeğimi büyütmekSizinde başlardaki degerler böyle yavaşmı artmıştı peki
Cok teşekkür ederim canımSon durumunuz nasıl? Değeriniz saglıklı yükselmeye devam etti mi? Nasilsiniz merak ettim.
Sanırım benimde öyle birşey geldi başıma canım 95 olan degerim bir buçuk günde 195 oldu güzel arttı henüz birşey söylemek için erken ama güzel gidiyoruz en azındanEvet yavaş arttı daha sonra bi ara düzelfi tekrar azaldı doktor normal korkma demişti. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Çok sevindim bebeginiz sizi bırakmıyor bırakmayacak inşallahCok teşekkür ederim canımDünden beri biraz ferahladık pazartesi akşamı verdigim beta hcg 95 di tam artmamıştı çarşamba sabahı veridgim beta 195 çıktı bir buçuk gün sonrası çok güzel bir artış gördük , yarın aksam tekrar kan vericem hayırlsıyla
İnşAllahhh öyle olucak Allahın izniyleOm
Çok sevindim bebeginiz sizi bırakmıyor bırakmayacak inşallah❤
agrilariniz gectimi bazen ignelenme oiyomu anidenİnşAllahhh öyle olucak Allahın izniyleÇok teşekkür ederim desteğiniz için , sizde sağlıkla alırsınız inşAllah evladınızı kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?