Gebelik ve kasık ağrısı deneyimi olanlar bakabilirmi lütfenn 🙏🏻??

Bende 480 ile öğrenmiştim, 4-5 gün kadar sonra 3050 olmuştu gebeliğin ilerlemiş olmasına bağlı bu. Mesele düzenli ve iki kat yükselmesi.

Kızlar merhaba ben de 122 ile öğrendim geçen çarşamba, 2 gün sonra test yaptırdım 319 çıktı 2’ye katlamış 8-9 Nisanda gel keseye bakalım dedi doktorum ama acaba bugün yine kan versem mi çok kararsız kaldım

Aslında kese görülene kadar dış gebelik riskine karşı mutlaka iki günde bir kan verip takipte kalın diyorlar ,sağlıksız gebeliği erkenden teşhis etmekte fayda oluyor Allah korusun..

Aradan 4 gün falan geçmiş degilmi..evet haklısınız ..doktor ne diyor dış gebellik falan olabilir dedimi...değer düşmemiş ama yeterli yukselmede yok

Aradan 3 gün geçti toplam deger henüz çok küçük olduğu için doktor bekleyelim dedi deger takibi yapıcaz ..
Hayırlısı olsun Allah'tan sagliklisini isteyin....

suan aynisiyim

duusuk onleyici tedavideyim

bu aksam kan verdim

49.9 du betam 3 gün sonra 95 olmuş moralim çok bozuldu sanırım sağlıklı bir gebelik degil napıcam bilmiyorum

Aradan 3 gün geçti toplam deger henüz çok küçük olduğu için doktor bekleyelim dedi deger takibi yapıcaz ..
hic beta bakilmadi bana
Siz eddagokhan değil misiniz? Ben o sunuz sanıyorum bir yanlışlık var sanırım.

Dediğim gibi sorumu ona sormuştum siz yazdınız bende aynı kişinin farklı bi hesabı sandım fakat değilmissiniz. Neyse size de geçmiş olsun.

Evet yavaş arttı daha sonra bi ara düzelfi tekrar azaldı doktor normal korkma demişti. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Son durumunuz nasıl? Değeriniz saglıklı yükselmeye devam etti mi? Nasilsiniz merak ettim.
Cok teşekkür ederim canım Dünden beri biraz ferahladık pazartesi akşamı verdigim beta hcg 95 di tam artmamıştı çarşamba sabahı veridgim beta 195 çıktı bir buçuk gün sonrası çok güzel bir artış gördük , yarın aksam tekrar kan vericem hayırlsıyla

Evet yavaş arttı daha sonra bi ara düzelfi tekrar azaldı doktor normal korkma demişti. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Sanırım benimde öyle birşey geldi başıma canım 95 olan degerim bir buçuk günde 195 oldu güzel arttı henüz birşey söylemek için erken ama güzel gidiyoruz en azından Sağlıkla gelsin minişler

Om
Çok sevindim bebeginiz sizi bırakmıyor bırakmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…