Gebelik ve mide bulantısı

Hiiiç canını sıkma, bulantın öyle psikolojik olmuyor. Geldiği zaman bangır bangır hissediyorsun. her şey ama her şey kokuyor. Kocan bile :(

Hiiiç canını sıkma, bulantın öyle psikolojik olmuyor. Geldiği zaman bangır bangır hissediyorsun. her şey ama her şey kokuyor. Kocan bile :KK43:
Allah yardımcımız olsun arasındaki farklı anlarım yani öyle diyorsun. Psikolojik olmasın bir sebebi olsun sanırım o zaman katlanırım.​

7. Haftada başladı sanırım ve 14. Haftada hafifledi tamamen kesilmesi 4,5 aya falan denk geldi ,tabi her hamilelik aynı olmuyor,ilkinde benim daha kısa sürmüştü bulantılar ,ikincide uzun sürdü

Kızlar ne zaman mideniz bulanmaya başladı ve ne kadar sürdü ? Ben psikolojik sanırım bulantı yaşamaya başladım çok erken evet ama sanırım buna endeksledim kendimi. Sizde nasıl?
6. Haftada başladı canım 12+4 teyim hala bulanma ve kusma devam ediyor gaviskon verdi doktor ama fayda etmedi :110: pazartesi mide doktoruma gideceğim bende reflü ve gastrit var tavan yaptılar.. inşallah en kısa sürede geçer :dua:

Mrb canım, bulantın için hangi ilacı kullanıyorsun ? Bulantı ilaçlarının bi zararı oluyor mu arkadaşlar:/
merhaba canım , benim ilk doktorum onzyd 4 mg yazdı.1 kutu ondan kullandım.sonra bulamadık o ilaçtan,benzeri bi ilaç olan zofran 4 mg kullandım bi ara.şimdi tekrar onzyd 4 mg a geçtim.ama ben ikiye bölüp içiyorum hapı.TAm içmiyorum günde yarım 2mg oluor o da.doktor verdiği için guvenıorum.baska türlü hayatım kabusa dönüyor resmen.sabah kalkar kalkmaz bi başlıorum istıfra etmeye akşama kadar.10 kere falan çıkarıyorum.her kokudan nefret ettim.bulaşık deterjanı.parfum,eşimin traş losyonu.hersey hersey değişti evde.şuan 16 haftalığım.12. haftada gecer dediler.hala aynıyım bakalım.tez zamanda gecer inşallah . . .

merhaba canım , benim ilk doktorum onzyd 4 mg yazdı.1 kutu ondan kullandım.sonra bulamadık o ilaçtan,benzeri bi ilaç olan zofran 4 mg kullandım bi ara.şimdi tekrar onzyd 4 mg a geçtim.ama ben ikiye bölüp içiyorum hapı.TAm içmiyorum günde yarım 2mg oluor o da.doktor verdiği için guvenıorum.baska türlü hayatım kabusa dönüyor resmen.sabah kalkar kalkmaz bi başlıorum istıfra etmeye akşama kadar.10 kere falan çıkarıyorum.her kokudan nefret ettim.bulaşık deterjanı.parfum,eşimin traş losyonu.hersey hersey değişti evde.şuan 16 haftalığım.12. haftada gecer dediler.hala aynıyım bakalım.tez zamanda gecer inşallah . . .

İnş geçer canım. Bende onzyd 8 kullanıyorum genelde ikiye bölüyorum bende ama bazen tüm kullanıyorum. Dozunu azaltmalı mıyım acaba bende :/

İnş geçer canım. Bende onzyd 8 kullanıyorum genelde ikiye bölüyorum bende ama bazen tüm kullanıyorum. Dozunu azaltmalı mıyım acaba bende :/
kendini dene canım,yarım içtıgınde nasıl hıssedıosun? bn yarım içtıgım zaman sabah içiorum buarada.akşam üstü 6-7 gbı bı halsızlık ve bulantı oluor gbı oluor ama gecıor.tam içincede kabızlık yapıyor bnde :(

kendini dene canım,yarım içtıgınde nasıl hıssedıosun? bn yarım içtıgım zaman sabah içiorum buarada.akşam üstü 6-7 gbı bı halsızlık ve bulantı oluor gbı oluor ama gecıor.tam içincede kabızlık yapıyor bnde :KK43:

Bende sabah içiyorum canım. Bazen yarım içtiğimde iyi oluyorum bazen de hemen etkisi geçiyor gibi oluyor. O yüzden sabah çok kötü olduğumda tüm alıyorum. Hayırlısıyla bi atlatırsak şu günleri inş

Benimde 6.hafta da başladı kokulara karşı hassasiyet ogurmeler falan iştahsızlık valla bu kadar zor olduğunu bilmiyordum gebeligin çubuk kraker falan da bende işe yaramadı sürekli boğazımda bi şey var gibi hissediyorum

Benim 5.haftada basladi ama mide bulantilarim yuzunden hamile oldugumu erken anladim adetim 1gun gecmistiki testtede cikti ilk bulantim yumurta ile başladı simdi 3 ay dolsun gecsin diye bekliyorum çokk kötü geçiyor

Benim daha 3 haftalık sanırım 2-3 haftam daha var bulantı için inşallah zor geçmez korkuyorum.

Kızlar benim de 6. haftada başladı çok kötüyüm çalışıyorum ve çok zorlanıyorum bir çaresini bulan oldu mu biraz rahatlatan bişeyler

Back
X