Anket Gebelikle ilgili en çok merak ettiğiniz konu hangisi?

Gebelikle ilgili en çok merak ettiğiniz konu hangisi? (3 seçenek seçebilirsiniz)

• Ankete Katılan
    541
Bir ara doğum videolarına sarmıştım meraktan o zamanlar instagram ve youtubeda enince ayrıntısına kadar gösteriliyordu. Kafada bitirdim çocuğu

Bonus soru ;

Gebelik haberini ilk kime söylediniz?
  • Eşime
  • Anneme / babama
  • En yakın arkadaşıma
  • Sır gibi sakladım
İlk En yakın arkadasıma söyledim. Sonra O ara diyetisyenle görüşmeye baslamıstım. Eşimden önce ona söylemek zorunda kaldım. Ikıncı görüşmemizde kadına hamıleyım dedım dıyet falan hak getıre Artık gebelık düşünmüyorum. Merak etmiyorum

Cevabını çok merak ettiğim konu bebek dünyaya geldikten sonra 3. kişilerden yardım almak kaçınılmaz birşey mi?
İlk çocukları da olsa anne baba tecrübesizliği kendi başlarına atlatamazlar mı?
Bu sorunun cevabı olabilecek bir konu açıldı sitede. İsteğimin büyük oranda gerçekleşebilir olduğuna dair beni desteklemiş oldu.
Ancak yaşanmayan bir sürecin detayları belirsizliğini koruyor.
Yardım alanlara da,
alamayanlara da Allah kolaylık versin.

Kndi adıma konuşayım sezeryan olduğum için annem olmasaydı çok zorlanirdim gece kalkamadım bebeğim çok ağlayan bir bebekti hareketlerim kısıtlıydı tabi hep annem ilgilendi sağolsun ben toparlanana kadar ben birde banyoda zorlandım ama annem olmasaydı banyoyu yaptırirdim bir şekilde diğer bebek bakımı için mutlaka bir yardımcı bulurdum yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…