- 4 Ocak 2025
- 655
- 458
- 18
- 29
Tabi kiiBen Misk Kedisiyim. Size özelden yazsam müsadeniz olur mu?
Nickinizin başlıkla olan uyumuBence desteksiz cok zor ben de tek buyuturum diyordum ama başıma gelinve anladim. Yardim istemekten çekinmeyin
Amin insallah Allah razı olsun Ben Allaha sığınıyorum güveniyorum Hiç umudumu kaybetmiyorum kaybetmicemde rabbim bana o gücü bol bol verir inşallah sabrıyla beraberAllah inşallah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip ederUmudunuzu kaybetmeyin.
İnşallahAmin insallah Allah razı olsun Ben Allaha sığınıyorum güveniyorum Hiç umudumu kaybetmiyorum kaybetmicemde rabbim bana o gücü bol bol verir inşallah sabrıyla beraber
İlk çocuğum özel gereksinimli bir bebek olarak doğdu kendi annem doğumumda sağ olsun geldi ev işlerine yardım etti, evde yemek bulaşık çamaşır vs işlerini yaptı ama ben biraz toparlandıktan sonra gittiler kızımın sğrekli hastane kontrolleri oluyordu ileriki aylarda kalp ameliyatı vs oldu o zaman yine geldi annem ama en zor zamanımda hep yalnızdık eşimle ikimiz her şeye koşuşturduk, ikinci gebeliğimde henüz 8 haftalıkken kızımın lösemi olduğunu öğrendim ve hamileliğim kızımla beraber hastanede geçti doğumda yine annem geldi sağ olsun hep var olsunCevabını çok merak ettiğim konu bebek dünyaya geldikten sonra 3. kişilerden yardım almak kaçınılmaz birşey mi?
İlk çocukları da olsa anne baba tecrübesizliği kendi başlarına atlatamazlar mı?
Bu sorunun cevabı olabilecek bir konu açıldı sitede. İsteğimin büyük oranda gerçekleşebilir olduğuna dair beni desteklemiş oldu.
Ancak yaşanmayan bir sürecin detayları belirsizliğini koruyor.
Yardım alanlara da,
alamayanlara da Allah kolaylık versin.
Ben de kendim bakarım diyordum ama maalesef öyle olmuyor Allahtan tecrübeli bir arkadaşım ilk haftalarda imdadıma yetişti doğumda hastanede kaldı 6 gün tutulduğum için eşimi dinlendirdi onlar da yoruluyor süreçte evde de geldi emzirmeme yardım etti göğüslerime masajlar yaptı bana yemek hazırladı ilk hafta o olmasa ciddi anlamda zorlanır depresyona girerdim. 2 haftadan sonra eşimle beraber başladık 3 haftada eşim işe başladı ama haftada 3 gün gidebildi. Şu an 2 aylığız çok şükür düzenimiz bir tık daha oturdu yine zorluklar var ama idare ediyoruz.Cevabını çok merak ettiğim konu bebek dünyaya geldikten sonra 3. kişilerden yardım almak kaçınılmaz birşey mi?
İlk çocukları da olsa anne baba tecrübesizliği kendi başlarına atlatamazlar mı?
Bu sorunun cevabı olabilecek bir konu açıldı sitede. İsteğimin büyük oranda gerçekleşebilir olduğuna dair beni desteklemiş oldu.
Ancak yaşanmayan bir sürecin detayları belirsizliğini koruyor.
Yardım alanlara da,
alamayanlara da Allah kolaylık versin.
İlk çocuğum özel gereksinimli bir bebek olarak doğdu kendi annem doğumumda sağ olsun geldi ev işlerine yardım etti, evde yemek bulaşık çamaşır vs işlerini yaptı ama ben biraz toparlandıktan sonra gittiler kızımın sğrekli hastane kontrolleri oluyordu ileriki aylarda kalp ameliyatı vs oldu o zaman yine geldi annem ama en zor zamanımda hep yalnızdık eşimle ikimiz her şeye koşuşturduk, ikinci gebeliğimde henüz 8 haftalıkken kızımın lösemi olduğunu öğrendim ve hamileliğim kızımla beraber hastanede geçti doğumda yine annem geldi sağ olsun hep var olsunbnm hep sıkıntılı süreçlerdi iki doğumumdanda hiç bi şey anlamadım ilkinde kızımın sorunları ikincide yine kızımın kemoterapilerine denk geldi doğumum bir hüzün bir sevinç... Karmakarışık duygular 3. Kişilerin böyle durumlarda destekleri çok değerliydi. Kızımın kemoterapi yatışında halası kaldı yanında mesela ben kalamadım gece uyumasını bekledim 5 günlük sezaryenlıyken bebeğimde hastanede dıl koridorda babayla bekledi çok yıprattım kendimi dikişlerim açıldı falan.. . gerçekten bazen insana ihtiyaç duyuluyor gerçek bir insana... Her şeyin başı sağlık geri kalan her şey halloluyor
Hamile kalsaydım muhtemelen ilkEvelynn Uyuyan Adamdan Nefret Disipline Girmis BirKadin a söylerdim
Merak ettiğim tek şeyde hamile olmak bebeği hissetmek ama maalesef hiç bilemicem bu duyguyu :)
İşeyip size atardım direkmuhtemelen daha sen wcden çıkmadan öğrenirdik
Yalnız bu ikisinin yanında benim nickin elitliği…
Ağlamayan kadını ağlatan kadındır bu
Hiç şüphem yok inanır mısın daha donunu çekmeden atacağındanİşeyip size atardım direkroyalim diyorum kızım inanmiyon mu
Mune davul zurna kutlama emojisi filan vardı değil mi ben ilk buraya yazacağım da :)Teknik olarak :)) artık gebelik gibi bir ihtimalim olmadığından bonus soruya cevap vereyim.
Eşime söyledim onun da maşallah aramadığı kimse kalmadı
AbimeBonus soru ;
Gebelik haberini ilk kime söylediniz?
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
Amin aminnnn inşallah valla öyle bir istiyoruzki hiçbir seye gerek kalmadan inşallah rabbimin izniyle olur Kafama takmamaya çalışıyorumİnşallahAllah hepimizden razı olsun, sizin de dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
EşimeBonus soru ;
Gebelik haberini ilk kime söylediniz?
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?