Anket Gebelikle ilgili en çok merak ettiğiniz konu hangisi?

Gebelikle ilgili en çok merak ettiğiniz konu hangisi? (3 seçenek seçebilirsiniz)

• Ankete Katılan
    541
Allah inşallah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder Umudunuzu kaybetmeyin.
Amin insallah Allah razı olsun Ben Allaha sığınıyorum güveniyorum Hiç umudumu kaybetmiyorum kaybetmicemde rabbim bana o gücü bol bol verir inşallah sabrıyla beraber

Amin insallah Allah razı olsun Ben Allaha sığınıyorum güveniyorum Hiç umudumu kaybetmiyorum kaybetmicemde rabbim bana o gücü bol bol verir inşallah sabrıyla beraber
İnşallah Allah hepimizden razı olsun, sizin de dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

İlk çocuğum özel gereksinimli bir bebek olarak doğdu kendi annem doğumumda sağ olsun geldi ev işlerine yardım etti, evde yemek bulaşık çamaşır vs işlerini yaptı ama ben biraz toparlandıktan sonra gittiler kızımın sğrekli hastane kontrolleri oluyordu ileriki aylarda kalp ameliyatı vs oldu o zaman yine geldi annem ama en zor zamanımda hep yalnızdık eşimle ikimiz her şeye koşuşturduk, ikinci gebeliğimde henüz 8 haftalıkken kızımın lösemi olduğunu öğrendim ve hamileliğim kızımla beraber hastanede geçti doğumda yine annem geldi sağ olsun hep var olsun bnm hep sıkıntılı süreçlerdi iki doğumumdanda hiç bi şey anlamadım ilkinde kızımın sorunları ikincide yine kızımın kemoterapilerine denk geldi doğumum bir hüzün bir sevinç... Karmakarışık duygular 3. Kişilerin böyle durumlarda destekleri çok değerliydi. Kızımın kemoterapi yatışında halası kaldı yanında mesela ben kalamadım gece uyumasını bekledim 5 günlük sezaryenlıyken bebeğimde hastanede dıl koridorda babayla bekledi çok yıprattım kendimi dikişlerim açıldı falan.. . gerçekten bazen insana ihtiyaç duyuluyor gerçek bir insana... Her şeyin başı sağlık geri kalan her şey halloluyor

11 yaşında bir kızım var, evde gebelik testi, kan testi vs her adımda eşim yanımda olduğu için hastanede beraber öğrenmiştik..
Korunmayı bırakalı 6 yıl oldu ama maalesef şimdi de düşük yumurta rezervi, yüksek fsh, düşük amh yüzünden gebe kalamıyorum. Bu arada doğal yolla 8 haftalık bir bebeğimi kaybettim, kürtaj olmak zorunda kaldım.
Hâlâ uğraşıyorum, ovulasyon testleri, takviyeler, hacamatlar, koca karı ilaçları her şeyi deniyorum, ama olmuyor olmuyor.
Hep bir terslik bir engel çıktı, herhangi bir tedaviye de başlayamadim..
Artık her ay regl oldugumda ağlıyorum,
Ama artık yeter, bu ay da regl olursam özel bir hastaneye gidip, maliyetini falan düşünmeden tüp Bebek tedavisine başlamak istiyorum.
lütfen dua edin, iyi dileklere ve dualara ihtiyacım var.

Ben de kendim bakarım diyordum ama maalesef öyle olmuyor Allahtan tecrübeli bir arkadaşım ilk haftalarda imdadıma yetişti doğumda hastanede kaldı 6 gün tutulduğum için eşimi dinlendirdi onlar da yoruluyor süreçte evde de geldi emzirmeme yardım etti göğüslerime masajlar yaptı bana yemek hazırladı ilk hafta o olmasa ciddi anlamda zorlanır depresyona girerdim. 2 haftadan sonra eşimle beraber başladık 3 haftada eşim işe başladı ama haftada 3 gün gidebildi. Şu an 2 aylığız çok şükür düzenimiz bir tık daha oturdu yine zorluklar var ama idare ediyoruz.

Bence en merak edilen şeylerden biri bebeğin cinsiyeti sonra da kime benzediği ve bonus soruya cevabım en yakın arkadaşım sonra da eşim

Çok geçmiş olsun. Siz güçlü bir annesiniz zor şeylerle sınanmışsınız
Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. Kızlarınızın sağlığı iyidir umarım.

Teknik olarak :)) artık gebelik gibi bir ihtimalim olmadığından bonus soruya cevap vereyim.

Eşime söyledim onun da maşallah aramadığı kimse kalmadı
Mune davul zurna kutlama emojisi filan vardı değil mi ben ilk buraya yazacağım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…