- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.646
- 598
Eğer yardıma gelecek kişiler sizi psikolojik yormayacak ise bence en azindan ilk 10 gün birileri olmalı.Cevabını çok merak ettiğim konu bebek dünyaya geldikten sonra 3. kişilerden yardım almak kaçınılmaz birşey mi?
İlk çocukları da olsa anne baba tecrübesizliği kendi başlarına atlatamazlar mı?
Bu sorunun cevabı olabilecek bir konu açıldı sitede. İsteğimin büyük oranda gerçekleşebilir olduğuna dair beni desteklemiş oldu.
Ancak yaşanmayan bir sürecin detayları belirsizliğini koruyor.
Yardım alanlara da,
alamayanlara da Allah kolaylık versin.
Arkdasima:)Bonus soru ;
Gebelik haberini ilk kime söylediniz?
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
Eşim kan verdiğimi bildiği için ben uyurken girip bakmış , eşim bana haber vermiştiBonus soru ;
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
EşimeBonus soru ;
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
Tecrübesizlik dediğimiz şeyi bir alt değiştirme bir meme verme olarak düşünmeyin bir insan yetiştirmek zor ama inanın yeni dünyaya gelip insan olabilmek çok daha zormuş
Amin amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Siz güçlü bir annesiniz zor şeylerle sınanmışsınız
Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. Kızlarınızın sağlığı iyidir umarım.
Amin amin çok teşekkür ederimgüçlü olmaya çalışıyorum hasta olan kızımdı kardeşi erkek ikiside iyi şuan hamdolsun
Kızımda 34 yaşında doğum yaptım oğlumda 39 da, çok bi fark yok sadece biraz daha fazla kilo aldımBenim merak ettiğim soru:37 ve üzeri yaşlarda 2.veya 3.gebelikte riskler var midir ve nelerdir?Özellikle deneyimlemiş olanlardan bilgi almak isterim.35 yaş altı gebeliklerinden farkli bir durum yaşadilar mi olumsuz anlamda?Şimdiden teşekkürler.
Eşin gece uyanan ve yardım etmeyi seven bir erkekse yardım eder, kolay olur. Ama o işteyken zorlanirdim tek başıma.Cevabını çok merak ettiğim konu bebek dünyaya geldikten sonra 3. kişilerden yardım almak kaçınılmaz birşey mi?
İlk çocukları da olsa anne baba tecrübesizliği kendi başlarına atlatamazlar mı?
Bu sorunun cevabı olabilecek bir konu açıldı sitede. İsteğimin büyük oranda gerçekleşebilir olduğuna dair beni desteklemiş oldu.
Ancak yaşanmayan bir sürecin detayları belirsizliğini koruyor.
Yardım alanlara da,
alamayanlara da Allah kolaylık versin.
Yani bazı annelerin fikri toplumda âdet hâline gelmiş, kırkı çıkana kadar geleyim yardım edeyim diyor sağ olsunlar. Yardım isteyen için iyi oluyor, istemeyen, annesiyle arası iyi olmayan o zamanlarda da sorun yaşayabiliyor (bu forumda da "zaten annemle gecinemeyiz, gelmese daha iyiydi" yazan nadir insanlar da vardı).Herşeyin olağan olduğu şartlarda banada normal gelen aynen bu şekilde. Çocuğa aklı başında iki ebeveynin yeterli olacağını umut ediyorum.
Ve doğum sonrası hikayelerinde hep yardımcı başka şahıslar var. O yüzden sizin gibi bu dönemi iki kişi tecrübe etmiş ve üstesinden gelmiş anneleri okumak insana cesaret veriyor.
Bu tecrübeleri paylaşmanız bu yüzden çok değerli. Teşekkür ederim.
Yani çocuk severim, güzel de ilgilenirim ama birinciden sonra ben de arkadaşın nicki gibi diyordumNickinizin başlıkla olan uyumu
Eşin gece uyanan ve yardım etmeyi seven bir erkekse yardım eder, kolay olur. Ama o işteyken zorlanirdim tek başıma.
36-37 yaşlarında doğum yapma konusu birkaç tane açılmıştı. Belki forumda aratinca arama yapınca konular çıkıyordur. Faydalı paylaşımlar vardı.Benim merak ettiğim soru:37 ve üzeri yaşlarda 2.veya 3.gebelikte riskler var midir ve nelerdir?Özellikle deneyimlemiş olanlardan bilgi almak isterim.35 yaş altı gebeliklerinden farkli bir durum yaşadilar mi olumsuz anlamda?Şimdiden teşekkürler.
Sır gibi saklayacağımBonus soru ;
- Eşime
- Anneme / babama
- En yakın arkadaşıma
- Sır gibi sakladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?