benimde 12+1 9 haftada falan bulantılarım kesildi ama 10+3 den beri düşük tehlikem var rahim agzı yetmezligi varmış .s
onun dışında şu iki gündür bacagımda kramplar başladıinş biran önce atlatırız bütün olumsuzlukları ya
Allah yardımcın olsun dıkkat etmelısın kendıne krampların erken baslamıs sanırım bende sadece 1kez oldu sımdıye kadar. ınsallah en kısa zamanda atlatırsın
Saol canım ben şu son 3 haftadır ne yogurt ne süt peynir vs hiçbirini yiyemiyorum.Onun etkiside var biraz halbuki 4 haftadan beri hergün yerdim günde 3 bardak süt içerdim 2 kase yogurt yerdim:s ne olduysa hiç istemiyor artık canım
aaaa! olmadı şimdi bak yoğurt bari ye üzerine reçel dök bende öyle yiyorum cevizde ekle üstüne :) yoksa dişlerin dökülmeye başlar kalsiyumsuz kalma sakın
Bugün tekrar başlıcam artık düzenli yemeye.Gerçektende dişlerim sızlamaya başladı bi kaç gündür.
Benim bebişkom hiç annesinin midesini bulandırmadı. Hiçbir sorunum olmadı bugüne kadar çok şükür. İnşallah bundan sonra da olmaz..
Cinsiyetini ne zaman öğrendiniz siz?
Şanslılardansın sende o zaman :) 14+3 te öğrendim kızımın olacağını :) ggaranti olsun diye beklemek istedim biraz 12 dolduktan sonra öğrenende çok
Benim bebişkom hiç annesinin midesini bulandırmadı. Hiçbir sorunum olmadı bugüne kadar çok şükür. İnşallah bundan sonra da olmaz..
Cinsiyetini ne zaman öğrendiniz siz?
ben 11+4 te öğrendim oğlum olacağını. ense kalınlığı ölçümünde detaylı ultrasonagrafi yapıldı. o sırada da gördük tabii cinsiyetini :))) ben de senin gibi Allahıma şükür(maaşallah diyiim) bulantı falan sıkıntı yaşamadım. daha 6. haftada kalp atışını duydum. umarım bundan sonra da hersey yolunda gider insan ister istemez tedirgin oluyor. hersey yolunda gitse de yaa bi sıkıntı olursa diye kendi kendimi yiyorum ben
Kızlar bu haftalar nasıl geçiyor ?
Ben 17. haftamdayım .bulantılarım bitti ama mide yanmalarım tam gaz devam öğürtüler arttı. Birde az önce bacağıma iğne batırmış gibi bir his girdi bacağımı aniden seyirtti bunu sizde yaşadınız mı?
Sizlerde yaşadıklarınızı paylaşın birlikte tecrübe edinelim
Birde bebeklerimiz ne durumda kilo boy ?
Ben 2 doktora gittim. Söylemediler.16 bitmeden söylenmezmiş:) öğrenenler çok dediğin gibi. Ben beklemedeyim bi dahaki randevumu:) Allah miniş kızını sana bağışlasın:))) vitamin kullanıyor musun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ala ala doktorlarda bı alem :))) amin cnm çok saol hepımızın evladını bagıslasın rabbım bızlere. vıtamın ayrı kullanmıyorum gyno ferro dıe bı demır hapım var ıcınde folık asıt ve vıtamınde barındırıyor onu kullanıyordum bıttı dun ama yenı yazdırcam
2. Trimester gebeliğin en rahat dönemi kızlar keyfini çıkarmaya bakın. Asıl mide yanmaları 3.trimester de başlıyor. kramları önlemek için bol süt için.
Bi sonraki randevumu bekliyorum ben de :)
Ben de elevit ve ferrum fort kullanıyorum. Bu ikisini yazdı doktor.
canım detaylı ultrasona çok şükür cumartesi günü girdik. yaklaşık yarım saat sürdü burun kemiğine kadar tüm organları detaylıca incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı velet ile ilgili :) erkek olduğuda kesinleşti neyse aldıklarım boşa gitmiyecek :) benim biraz tansiyonumu yüksek buldular malesef hamile kalmadan öncede aileden genetik bi hipertansiyon sorunum var. tuzsuz yememi ve protein ağırlıklı beslnememi her gün sabah aksam tansiyonumu ölçüp 1 ay kaydetmemi istedi. çok şükür şimdilik normal tabi yediklerime de çok dikkat ediyorum. ufaklıga gelince çok iii maşallah. artık bir isimde koyduk adı çınar olucak inş.
340 grma ağırlığında ve 20 cm boyutunda olmuş benim oğşum. elinin biri gözünde uyuyor :) doktorumuz detaylı ultrasonun videosunuda verdi özledikçe izliyorum. sende ne var ne yok. var mı bi değişiklik.
cnm daha once soyledınız mı doktora detaylı ultrasonu yaprıracagınızı yoksa randevu alıp gıttıgınızde mı bıldırdınız ıstıyorum dıye? senın adına cok sevındım oğluşun sağlıklı olacak inşallah benımkınde de sıkıntı cıkmaz.aman dıkkat et bayılma falan oluyormus tansıyonu olan hamişlerde.allah yardımcın olsun cnm.bende ısteyeyım barı vıdeosunu umarım verırler :) bende persembe gıdıcem ınternetten randevu aldım bakalım neler olucak :)
canım 15 gün önce doktorum detaylı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. ona özel profosorler bakıo. gittiğim hastaneden randevu aldım. ctesi gününe vermişlerdi. karnın tok git bide gitmeden yarım saat önce tatlı bişiler ye özellikle çikolata o zaman ufaklık bol bol oynuo. hadi bende güzel haberlerini bekliyorum.
Hım bizimki söylermi bılmıyorum o zaman ılerı tarıhe verır muhtemelen :) ınsallah bebeım saglıklıdır cok saol cnmoptum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?