Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

ben 16. haftaya kadar premesis kullandım :)

Bu doktorlarınn hepsi farklı. Sonuna kadar iki ilacı kullanacakmışım ben. Bu vitamin ilacı da kilo aldırıyormuş. İki günde bir kullanayım bunu diyorum. Doktora sorcam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl yaa 4. aydan ıtıbaren demır hapı kullanııyor dıye bılıyorum ben sana erken vermıs ya

Son düzenleme:
4. Aya girdiğimde verdi bana ama şimdi ishal oldum. O Demir ilacından şüpheleniyorum. Bugün almadım. Ishal çok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bende 4. ayıma girdim elevit ve ferplex kullanıyorum.benim simdiiye kadar ne bulantı ne kusma ne aşerme ne de tiskinti oldu.cok rahat geçiriyorum hamileliği.cokta hareketliyim.henüz cinsiyetini öğrenmedim.kendime dr arayışındayım.erdem çakmak hastanesini düşünüyorum.oraya gidipte memnun kalan varmı acaba?

cnm gıttım benım bebek baya hareketlıymıs zaten son 2 gundur acayıp tekme atıyordu kafama şu takıldı kafa

18+5 te gıttım doktora değerlerı bı tuhaf cıktı kımı ılerde kımı gerıde sendede bole oldumu hıc :S

bpd 47.5 mm(20w3d )

ac 151.8 mm(20w3d)

fl 27.7 mm(18w3d)

efw 306 g

Canım o degerler sürekli degişiyor.Yani her hangi bir sıkıntı oldugundan degil.Bazen bebegin kafası daha çabuk gelişiyor bazen karnı bazen bacakları kolları daha uzun oluyorr.Bu doguma kadar hep böyle gider:) Benim oglumda her ultrasonda degişirdi degerler.

Bende bugün haftamdayım biz haftaya vitamine başlıcaz.Bu arada dün bebegimin cinsiyetini ögrendim Prensime Prenses kardş geliyormuş:)

Bak mesela buda benim oglumun hftlık ultrasonu
BPD:65.5mm(26+3)
Ac: 203mm(25+0)
Fl: 46.7mm(25+4)

Son düzenleme:

iyi bari rahatladım çok saol bende korkuyordum bişi mi var acaba die:) sana tavsıyem elevıt içme vıtamın olarak bunu oku:

http://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/

bu arada kızın olacagı ıçın cok sanslısın

hamileliğim iyi geçiyor Allah'a şükür bulantım vs.yok ama nazar değecek diye hala korkuyorum 23+6dayım.Oğluşum olacağını 16haftada öğrendim galiba biraz geç oldu randevuyu ancak alabilmiştim.18 haftalıkken hareketlerini hissetmeye başladım.Bu haftada tekmelerini dışarıdan görebiliyorum.devamlı hareket etsin diye bakıyorum bekliyorum artık gözüm karnımda 571 gr olmuş. Demir hapı, balık yağı, vitamin hapı kullanıyorum. 22 temmuz tahmini doğum tarihi.böyle

canım bende de bu şekilde oluyor korkulacak bişi yok. benimki hep 5 gün önde gidiyor. doktor bunda sorun yapacak bişi yok dedi. detaylı ultrason için konuştunmu bişi dediler mi

Ohhh maşallah yolu yarılamışsın sen :) yoo normal haftasında ögrenmişsin paşanın kilosuda iyimiş.Ben balık yagını ilk haftadan beri kullanıyordum bıraktım.Doguma kadar kullanmak mı gerekiyor canım

canım bende de bu şekilde oluyor korkulacak bişi yok. benimki hep 5 gün önde gidiyor. doktor bunda sorun yapacak bişi yok dedi. detaylı ultrason için konuştunmu bişi dediler mi

yaptırdım bugun ama cok cabuk bıtırdıler 5 dk surdu anlamadım bu işi ben :s kadın dogumda yaptırdım bişi çıkmadı şükür. cnm doktorlar baya bi fazla söylüyorlar günü perşembe günküleri yazmıştım bugün doktor baktı ultrasonda

bpd 48.94 mm (20w6d)
fl 32.17 mm (20w0d) çıktı

ardından detaylıya girdim 1 saat içinde farkı yazıyorum sen yorum yap

bpd:46.1(19w6d)
fl:31.2 (19w2d)

Detayli ultrasonu baz al cunku cok daha iii bir cihazla bkiolar. Ama detayli nie ole 5 dk surdu anlamadim. Bnim detayli ultrason yarim saate yakin surdu. Tek tek her yerini olctuler. Kan akisini incelediler. Burun kemiginin uzunlugunu bile olctuler. Dort boyutlu videosunuda cd cekip verdiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum ki zaten yeni verdi dr balık yağını. her dr un uygulaması farklı demekki.bizim gelinede bir ara vitamin hapını vermemiş oda birdaha içmeyecek bir seferlik birşey zannetmiş halbuki gelinimizde çok zayıftı ve birşeyde yiyemiyordu kızı dahada halsiz düşürecekti şimdi ne yaptı bilmiyorum

benımde bakıldı.kısa sürdü valla anlamadım bende cnm ya sözde baktı ama neyse rabbim hayırlısını versın demek kalıyor artık.2 hafta içinde özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne dıcek.Birde bu ara çok kasık ağrım var merdıvenı zor cıkıyorum senınde oyle oldu mu hiç

Mineminem o bebegin durusu ile alakali. Erkek bebek tepede oluo bnim belim cok agrio. Kizlar asagida oluomus o nedenle seninki kasik agrisi oluo olabilir. Merdivenler bnide zorluo ama agridan cok baski seklinde oluo canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktora gıttım cnm kabızlıkmış ağrının sebebi :s gazda var bıde öldürüo benı

3aydan sonra mide yanmaları geçer diye beklerseniz yanılıyorsunuz hanımlar üzgünüm...son zmanlar o yanmalar bir artıyor ki sormayın...Su yerine gaviscon içiyordum :) kolay gelsin hepinize ama inanın hepsi unutuluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…