ben 16. haftaya kadar premesis kullandım :)
Bu doktorlarınn hepsi farklı. Sonuna kadar iki ilacı kullanacakmışım ben. Bu vitamin ilacı da kilo aldırıyormuş. İki günde bir kullanayım bunu diyorum. Doktora sorcam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 yada 21 haftada yaptırman gerekiyor canım bana 20 mart ile 30 mart arasında mutlaka yaptır dedi. doktoruna sor mutlaka
canım 15 gün önce doktorum detaylı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. ona özel profosorler bakıo. gittiğim hastaneden randevu aldım. ctesi gününe vermişlerdi. karnın tok git bide gitmeden yarım saat önce tatlı bişiler ye özellikle çikolata o zaman ufaklık bol bol oynuo. hadi bende güzel haberlerini bekliyorum.
cnm gıttım benım bebek baya hareketlıymıszaten son 2 gundur acayıp tekme atıyordu kafama şu takıldı kafa
18+5 te gıttım doktora değerlerı bı tuhaf cıktı kımı ılerde kımı gerıde sendede bole oldumu hıc :S
bpd 47.5 mm(20w3d )
ac 151.8 mm(20w3d)
fl 27.7 mm(18w3d)
efw 306 g
Canım o degerler sürekli degişiyor.Yani her hangi bir sıkıntı oldugundan degil.Bazen bebegin kafası daha çabuk gelişiyor bazen karnı bazen bacakları kolları daha uzun oluyorr.Bu doguma kadar hep böyle gider:) Benim oglumda her ultrasonda degişirdi degerler.
Bende bugün haftamdayım biz haftaya vitamine başlıcaz.Bu arada dün bebegimin cinsiyetini ögrendim Prensime Prenses kardş geliyormuş:)
iyi bari rahatladım çok saol bende korkuyordum bişi mi var acaba die:) sana tavsıyem elevıt içme vıtamın olarak bunu oku:
http://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
bu arada kızın olacagı ıçın cok sanslısın
cnm gıttım benım bebek baya hareketlıymıszaten son 2 gundur acayıp tekme atıyordu kafama şu takıldı kafa
18+5 te gıttım doktora değerlerı bı tuhaf cıktı kımı ılerde kımı gerıde sendede bole oldumu hıc :S
bpd 47.5 mm(20w3d )
ac 151.8 mm(20w3d)
fl 27.7 mm(18w3d)
efw 306 g
hamileliğim iyi geçiyor Allah'a şükür bulantım vs.yok ama nazar değecek diye hala korkuyorum 23+6dayım.Oğluşum olacağını 16haftada öğrendim galiba biraz geç oldu randevuyu ancak alabilmiştim.18 haftalıkken hareketlerini hissetmeye başladım.Bu haftada tekmelerini dışarıdan görebiliyorum.devamlı hareket etsin diye bakıyorum bekliyorum artık gözüm karnımda571 gr olmuş. Demir hapı, balık yağı, vitamin hapı kullanıyorum. 22 temmuz tahmini doğum tarihi.böyle
canım bende de bu şekilde oluyor korkulacak bişi yok. benimki hep 5 gün önde gidiyor. doktor bunda sorun yapacak bişi yok dedi. detaylı ultrason için konuştunmu bişi dediler mi
Ohhh maşallah yolu yarılamışsın sen :) yoo normal haftasında ögrenmişsin paşanın kilosuda iyimiş.Ben balık yagını ilk haftadan beri kullanıyordum bıraktım.Doguma kadar kullanmak mı gerekiyor canım
Detayli ultrasonu baz al cunku cok daha iii bir cihazla bkiolar. Ama detayli nie ole 5 dk surdu anlamadim. Bnim detayli ultrason yarim saate yakin surdu. Tek tek her yerini olctuler. Kan akisini incelediler. Burun kemiginin uzunlugunu bile olctuler. Dort boyutlu videosunuda cd cekip verdiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mineminem o bebegin durusu ile alakali. Erkek bebek tepede oluo bnim belim cok agrio. Kizlar asagida oluomus o nedenle seninki kasik agrisi oluo olabilir. Merdivenler bnide zorluo ama agridan cok baski seklinde oluo canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?