merhaba kızlar ben clexan ve coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı ve okudum ki kan sulandırıcı kullananlar normal dogum yapamazmıs sezeryan olurlarmış.bu kunu hakkında bilgisi olan var mı????
ben nasıl becerdim bunu ya . :) cevap sizinkiyle mi birleşti :) bende kullanıyorum tatlım aynen senin ki gibi iğne ve coraspin. sen kaçıncı haftadasın .Allah izin verirse 17 olucam 2 gün sonra .göbekten mi yapıyorsun iğneleri.?merhaba kızlar ben clexan ve coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı ve okudum ki kan sulandırıcı kullananlar normal dogum yapamazmıs sezeryan olurlarmış.bu kunu hakkında bilgisi olan var mı????
mben nasıl becerdim bunu ya . :) cevap sizinkiyle mi birleşti :) bende kullanıyorum tatlım aynen senin ki gibi iğne ve coraspin. sen kaçıncı haftadasın .Allah izin verirse 17 olucam 2 gün sonra .göbekten mi yapıyorsun iğneleri.?
Baya sıkınti olmaya basladi ama cunku kanatiyorum anlamadim morariyo bide kola geccem heraldeCanim ben 24.haftadayim gobekten yapiyoru
m
bende bu haftaya kadar sıkıntısız oluyordum iğneleri amma bu hafta morarmaya başladı niyeyse. aynı şeyi yapıyoruz ama .kola bacağa yapılıyormuş ama hiç denemedim biraz da çekiniyorum koldan .Allah kolaylık versin ya bizim gibilere ve bütün hamişlere .biraz daha zaman geçsin de mecburen bende geçicem Allah izin verirse.bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dünyaya da hiç birinin önemi yok tabi.Baya sıkınti olmaya basladi ama cunku kanatiyorum anlamadim morariyo bide kola geccem heralde
Aynen canim bebislerimiz saglikli olsun da biz her zorlugu cekeriz ben bi kere koldan vurdum daha berbat morarmistibende bu haftaya kadar sıkıntısız oluyordum iğneleri amma bu hafta morarmaya başladı niyeyse. aynı şeyi yapıyoruz ama .kola bacağa yapılıyormuş ama hiç denemedim biraz da çekiniyorum koldan .Allah kolaylık versin ya bizim gibilere ve bütün hamişlere .biraz daha zaman geçsin de mecburen bende geçicem Allah izin verirse.bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dünyaya da hiç birinin önemi yok tabi.
Merhaba kızlar. Bende 18. Haftadayim bebisimin hareketlerini bazen hissediyorum ama bazense birkaç günde bir hissediyorum. Bu normal mi sizler ne sıklıkta hissediyorsunuz?Aynen canim bebislerimiz saglikli olsun da biz her zorlugu cekeriz ben bi kere koldan vurdum daha berbat morarmisti
18.haftada bende senin gibiydim canim sonra artmaya basliyo merak etmeMerhaba kızlar. Bende 18. Haftadayim bebisimin hareketlerini bazen hissediyorum ama bazense birkaç günde bir hissediyorum. Bu normal mi sizler ne sıklıkta hissediyorsunuz?
ayy bunu görünce sevindim inanırmısın .bende 2 gün üstüste hissettim minicik hareketini .sonra 4 gün bekledimMerhaba kızlar. Bende 18. Haftadayim bebisimin hareketlerini bazen hissediyorum ama bazense birkaç günde bir hissediyorum. Bu normal mi sizler ne sıklıkta hissediyorsunuz?
normal miş o zaman benimkideMerhaba kızlar. Bende 18. Haftadayim bebisimin hareketlerini bazen hissediyorum ama bazense birkaç günde bir hissediyorum. Bu normal mi sizler ne sıklıkta hissediyorsunuz?
Bazen o kadar net hissediyorum ki olmayınca panik oluyorum birşey mi oldu diye18.haftada bende senin gibiydim canim sonra artmaya basliyo merak etme
Bu arada sende clexane kullanıyorsunuz sanırım. Kaç haftaya kadar göbekten yapabiliyoruz biliyor musun?ayy bunu görünce sevindim inanırmısın .bende 2 gün üstüste hissettim minicik hareketini .sonra 4 gün bekledim
normal miş o zaman benimkide
aslına bakarsan doktoruma hiç sormadım kaçıncı haftaya kadar kullanabilirim diye ama okuduğum kadarıyla son aylara kadar yapılıyormuş göbekten .şimdilik göbş büyük değil rahat rahat yapıyoruz sonrasında çok gergin olunca çekinirim herhalde yapmaya.kol bacak devam ederim herhalde .Allah kolaylık versin hepimize .sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi ...Bu arada sende cle
Bu arada sende clexane kullanıyorsunuz sanırım. Kaç haftaya kadar göbekten yapabiliyoruz biliyor musun?
seni çok iyi anlıyorum ben . aynı şeyi düşündüğüm oldu.ama normalmiş baksana .hergün hissetsek miniğimizi rahat etsek :)Bazen o kadar net hissediyorum ki olmayınca panik oluyorum birşey mi oldu diye
Amiiin!! Hepimizinkini ins.Gerçekten beklemek çok zormus.insan sabırsızlık tan helak oluyor.aslına bakarsan doktoruma hiç sormadım kaçıncı haftaya kadar kullanabilirim diye ama okuduğum kadarıyla son aylara kadar yapılıyormuş göbekten .şimdilik göbş büyük değil rahat rahat yapıyoruz sonrasında çok gergin olunca çekinirim herhalde yapmaya.kol bacak devam ederim herhalde .Allah kolaylık versin hepimize .sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi ...
Ya aslında ben bu kadar takmazdim. Ama cevremdekiler sağ olsunlar her gün usenmeden arayıp hissedersin vs. Dedikce kafama takılıyor. Hic düşünmüyorlar bizi yaniseni çok iyi anlıyorum ben . aynı şeyi düşündüğüm oldu.ama normalmiş baksana .hergün hissetsek miniğimizi rahat etsek :)
benim de eşim yapıyor bunu .sürekli soruyor hareket ettimi diye .sorma artık diyorum.ama merak ediyor oda .ilk bebek olunca zor anlaşılır 20 . haftaya doğru hissedilir yazıyo birçok yerde.Ya aslında ben bu kadar takmazdim. Ama cevremdekiler sağ olsunlar her gün usenmeden arayıp hissedersin vs. Dedikce kafama takılıyor. Hic düşünmüyorlar bizi yani
benimde kayinvalidem-_- ? Cen artik dayanamadım sormayın sürekli dedim. Bi de benim önceden 3 dusugum oldu onlar sordukca deli oluyorumbenim de eşim yapıyor bunu .sürekli soruyor hareket ettimi diye .sorma artık diyorum.ama merak ediyor oda .ilk bebek olunca zor anlaşılır 20 . haftaya doğru hissedilir yazıyo birçok yerde.
-kızlar bende sizdenim gebeliğimin başından beri clexan iğne ve coraspin kullanıyorum ve doğuma kadar da kullanacağım öncesinde 2 düşük yaşadığım için verdi bunları doktorum...şuan 19 +3 teyim hala göbekten yapıyorum eşim bu konuda cesaretli değil kendim yapıyorum iğnelerimi doktorum göbekten yapmamı söylediği için bende hep o bölgeden vuruyorum...ben nasıl becerdim bunu ya . :) cevap sizinkiyle mi birleşti :) bende kullanıyorum tatlım aynen senin ki gibi iğne ve coraspin. sen kaçıncı haftadasın .Allah izin verirse 17 olucam 2 gün sonra .göbekten mi yapıyorsun iğneleri.?
-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?Merhaba kızlar. Bende 18. Haftadayim bebisimin hareketlerini bazen hissediyorum ama bazense birkaç günde bir hissediyorum. Bu normal mi sizler ne sıklıkta hissediyorsunuz?
-bazen kanıyor bazen kanamıyor, bazen morarıyor bazen morarmıyor şaşırdım kaldım valla hep aynı şekildi vuruyorum iğneyi ama göbeğim morluklardan harita gibi olduBaya sıkınti olmaya basladi ama cunku kanatiyorum anlamadim morariyo bide kola geccem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?