doktora gıttım cnm kabızlıkmış ağrının sebebi :s gazda var bıde öldürüo benı
canım nerelerdesin. konuşamıyoruz uzun süredir. bebeişin nasıl neler yapıyorsunuz
valla pek takılamıyorum eskisi gibi ailem geldidebebegım ve ben ıyıyız cok sukur bu aralar kızım fazla hareketli sürekli tekmeliyor veya hıçkırık tutuyor kızımı buda çok hosuma gıdıyor hem dısardanda farkedılıyor artık tekmeleri sen neler yaptın sız nasılsınız bakalım
Bizde iyiyiz cok sukur bugun kontrole gittik 24+4 gunluguz oglum 30 cm olmus 750 gramda agirligi masallah hem enine hem boyuna olcakhaftaya seker yukleme testim var. Vitamini biraktik yeterli beslenioz cunku demir hapi ile kalsiyum devam edioz. Oglum uslu bnim oda hareketli ama aksamlari agirlikta cunku gunduz pek bn yerimde durmuom yapabilioken ev temizliklerimi yapiom ona alisveris yapiom gece cosuoz bizde :) seni merak etmistim iyi olmana sevindim. Dikkat et kndine canim gorusuruz
ben de 14.haftadayım. benim ilk trimesterim Allahıma şükürler olsun cok iyi geçti. ne bulantım oldu ne kusmam ne tiksinme ne de aşerme... sadece cok sık idrara cıkma, yorgunluk ve aşırı uyku isteğim oldu. umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer. bu arada hamilelik yoga ve pilatesine başladım. çok rahatlatıcı arkadaşlar herkese tavsiye ederim. bacak kramplarına falan da cok faydalı egzersizler yapılıyor.
bu arada cinsiyetim 12. haftada belli oldu. oğlum olacak inşallah :)))))) herkese keyifli hamilelikler dilerim.
merhaba
öncelikle hayırlısı ile Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 12.haftamdayım ama cinsiyet ile ilgili hiç yorum yapmadı doktor sanırım ultrason maıknesıde cok onemlı hangı hastaney gıdıyorsunuz?
sakıncası yok ıse ogrenebılır mıyım?
merhaba öncelikle hamileleiğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah. ben Acıbadem Maslak Hastanesine gidiyorum. doktorum prof. dr.ibrahim bildirici. bence hastanenin en iyi profesörü aynı zamanda perinatolog. 12. haftamda (11+4)te cinsiyeti söyledi ve gösterdi. ultrason cihazının kalitesi ve doktorun uzmanlığı çok önemli bence. sabırsızlandığını biliyor ve seni çok iyi anlıyorum ama merak etme 16. haftada tüm doktorlar söylüyor.
Ne mutlu size insanın içi içine sığmıyor gerçekten.Lokasyon olarak çok uzak değil fakat sizde bilirsiniz bazı hastanelere karşı olan ön yargıları. Şuan hala hastane konusunda araştırma içindeyiz.Tabi maddiyatta öenmli :44:
bende 21+5 haftadayım herşey güzel gidiyor çok şükür
bebeğim 450 gram arkadaşlar sizce nasıl?
heyecanlıyım bende ne gibi hazırlık yapayım bilmiyorum henüz erken mi?
canım ben oraya gidiyorum dr. sevil ateş eren gayet memnumum :)arkadaşlar bende 4. ayıma girdim elevit ve ferplex kullanıyorum.benim simdiiye kadar ne bulantı ne kusma ne aşerme ne de tiskinti oldu.cok rahat geçiriyorum hamileliği.cokta hareketliyim.henüz cinsiyetini öğrenmedim.kendime dr arayışındayım.erdem çakmak hastanesini düşünüyorum.oraya gidipte memnun kalan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?