Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

canım nerelerdesin. konuşamıyoruz uzun süredir. bebeişin nasıl neler yapıyorsunuz

valla pek takılamıyorum eskisi gibi ailem geldide bebegım ve ben ıyıyız cok sukur bu aralar kızım fazla hareketli sürekli tekmeliyor veya hıçkırık tutuyor kızımı buda çok hosuma gıdıyor hem dısardanda farkedılıyor artık tekmeleri sen neler yaptın sız nasılsınız bakalım

Bizde iyiyiz cok sukur bugun kontrole gittik 24+4 gunluguz oglum 30 cm olmus 750 gramda agirligi masallah hem enine hem boyuna olcak haftaya seker yukleme testim var. Vitamini biraktik yeterli beslenioz cunku demir hapi ile kalsiyum devam edioz. Oglum uslu bnim oda hareketli ama aksamlari agirlikta cunku gunduz pek bn yerimde durmuom yapabilioken ev temizliklerimi yapiom ona alisveris yapiom gece cosuoz bizde :) seni merak etmistim iyi olmana sevindim. Dikkat et kndine canim gorusuruz

benımde şeker yüklemem 2 hafta sonra allah yardımcımız olsun.sende kendıne dıkkat et cnm opuyorum ıkınızıde

Arkdslar 17 haftalik hamileyim gobegimin alt kisimi cokk yumusadi birden nedenki acaba

kızlarrrrr hepinize merhabalarrrrr... ben de 17+1 haftalık hamileyim. çok şükür her sey normal gidiyor. bu zamana kadar miğde bulantısı vb. yaşamadım.rahat bir gebelik yaşıyorum aslında. benim tek problemim cok evhamlıyım. hep bebeğime bir şey olcak diye korku yaşıyorum. otobüse biniyorum mesela cok zıplıyorrr eyvah başlıyorum felakat seneryolarına. bir de bu donem sola yatmak lazımmış ona takıldım. yatamıyorum tam olarak rahat oalmıyorum genelde sırt ustu yatıyorum bacaklarımın altına yulsek yastık koyup bole yatınca bebeğe kan gıtmezse zarar gelebılırmıs butun gece dıken ustundeyım don oyana buyana kafayı yıyorum bana akıl verın neden hep saçma seyler düşünüyorum. bu bendemı var bıtek sızlerde yasaıyormusunuz? ne yapmam lazımmmmm

yıldız bişi oldugunu sanmam ama yınede doktora gorunmenı tavsıye ederım

nezihe hiç evham yapma ben ilk üç ay hoplayıp zıpladım kocamla güreştim düşün : allah koruyo inan bide kötü düşünme olumsuzluk olumsuzluğu getirir sen sadece dikkat et ağır kaldırma bıde uzanma yeterlı

merhaba

öncelikle hayırlısı ile Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 12.haftamdayım ama cinsiyet ile ilgili hiç yorum yapmadı doktor sanırım ultrason maıknesıde cok onemlı hangı hastaney gıdıyorsunuz?

sakıncası yok ıse ogrenebılır mıyım?

merhaba öncelikle hamileleiğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah. ben Acıbadem Maslak Hastanesine gidiyorum. doktorum prof. dr.ibrahim bildirici. bence hastanenin en iyi profesörü aynı zamanda perinatolog. 12. haftamda (11+4)te cinsiyeti söyledi ve gösterdi. ultrason cihazının kalitesi ve doktorun uzmanlığı çok önemli bence. sabırsızlandığını biliyor ve seni çok iyi anlıyorum ama merak etme 16. haftada tüm doktorlar söylüyor.

Ne mutlu size insanın içi içine sığmıyor gerçekten.Lokasyon olarak çok uzak değil fakat sizde bilirsiniz bazı hastanelere karşı olan ön yargıları. Şuan hala hastane konusunda araştırma içindeyiz.Tabi maddiyatta öenmli :44:

Hastane ve doktor çok önemli bence de. özellikle ilk gebelikse insan zaten herseyden tedirgin oluyor. kafa rahatlığı ve huzur verecek bir hastane bu süreçte çok öenmli olduğundan ben başka şeylerden fedakarlık ederek bu hastaneyi seçtim. ve iyiki de öyle yapmışım diyorum. Sırf para için abuk subuk tahlil falan istemedikleri gibi tahlilleri dışarıda yaptırmanıza da izin veriliyor. bu da bence hastanenin paragöz olmadığını gösteriyor. Benimki planlı bir gebelik olduğundan önceden acıbadem doğum sigortası yaptırmıştım. Bu sigorta sayesinde oldukça az miktara acıbadem maslak hastanesinin konfor ve güveninden yararlanabiliyorum. fiyatları araştırmışsan bilirsen. prof. muayene ücreti bile 365 tl bu hastanede. detaylı ultrason 1110 tl fakat benim sigortama 550 tl ye düşüyor ve ben bunun sadece katılım payı kısmını ödüyorum. toplamda 8 bin tl civarı bir para çıkıyor elimden bu sigorta ve katılım payları için. fakat 16 bin tl lik doğum için hiç para ödemeyeceğim ister sezeryan ister normal doğum olsun ücretsiz olacak yani bu 8 bin tl nin içinde.

bende 21+5 haftadayım herşey güzel gidiyor çok şükür
bebeğim 450 gram arkadaşlar sizce nasıl?
heyecanlıyım bende ne gibi hazırlık yapayım bilmiyorum henüz erken mi?

bende 21+5 haftadayım herşey güzel gidiyor çok şükür
bebeğim 450 gram arkadaşlar sizce nasıl?
heyecanlıyım bende ne gibi hazırlık yapayım bilmiyorum henüz erken mi?

Cnm inslh saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi bence yavas yaavas basla hazirliklara :)

14+6 ht hamileyim. şükür kusmalar mide yanmaları geçti arada bir olsada çok öenmeli değil. yemeğimide dikkatli ve az yiyerek rahat edebiliyorum. cinsiyeti çok merak ediyoruz birde ben yememde içmemde ekstra değişiklik yapmadım ve hala kilo almadım bu normal mi?

Arkadaslar hastane ve doktorun onemi gercekten cok buyuk. Dogum yapacaginiz hastanede bebek yogun bakim unitesinin bulunup bulunmadigini mutlaka sorun arastirin ve ogrenin. Hersey olabilir dusuncesini ve tedbiri elden birakmayin. Biz aylarca bu kucuk yavrulari tasiyoruz bir suru sikinti cekiyoruz sonrasindada guvenilir ellerde olmalarina ozen gosterin. Ben bagcilar medipol hast gidiorum bir yil once en yakin arkdasim dogum ypti gercekten cok iii bir hast tavsiye ederim. Dogum ucretleride hic ucuk degil. Donanimli bir hastane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben oraya gidiyorum dr. sevil ateş eren gayet memnumum :)

27+2. Haftadayız bebeğimle... Ve çok rahat bi hamilelik geçiriyorum. Hiç mide bulantım kusmam vs. Rahatsızlıklar olmadı sadece karnımın büyümesini ve minik kızımın içinde beni mutlu eden hareketlerini seyrediyorum. Artık karnına bakınca bile hareketlerini görebiliyorum. Çok güzel bi duygu. Sağlıklı ve huzurlu hamilelikleri dilerim hepinize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba sızlere bırsey danısmak ıstıyorum bende 13+3 hamıleyım 3 gundur sırtımda ve belımde agrım var bazen tutulmus gıbı oluyorum bazen bıanda raahatlıyor sonra tekrar baslıyor bukadar bel agrısı olması normalmı bu haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…