Ben de öyle düşünmüştüm ama korkuyorum da bekliyorum ameliyattan çıkmasınıBende de ayni 7+3 deym pazartesi gunu bendede vardi pembe akinti ben dr a sormadim bugun sorcam insallah ama rahime yerlesmeye calisiyor vucudumuz adepte olmaya tutunmaya calisiyor diye dusundum ben
İnşallah yolundadır 1 saat sonra gideceğimBen 9 haftalık hamileyim 2 gün önce açık kahve akıntı ile doktora gittim ve doktor düşük riskin var içerde kanama olmuş dedi. Progestan başladım. İçerde biriken kan bir süre daha gelecek ama kan kırmızı yada pembe olursa hemen haber ver demişti. Pembe olması taze kanama olabileceğini gösteriyor bence bir ultrason kontrolü gerekir diye düşünüyorum.
Umarım herşey yolundadır
Sorduğunuzda buraya da yazar mısınız ne söyledi diyeBende de ayni 7+3 deym pazartesi gunu bendede vardi pembe akinti ben dr a sormadim bugun sorcam insallah ama rahime yerlesmeye calisiyor vucudumuz adepte olmaya tutunmaya calisiyor diye dusundum ben
Ne dedi doktor bana da olsu aynısı az önceİnşallah yolundadır 1 saat sonra gideceğim
Valla bana doktorum eczaneden progestan al yarın gel kontrol edeyim demişti. Doktorunuz biraz rahat galiba degisseniz mi?Merhabalar, 7 haftalık hamileyim. Pazartesi günü peçeteye silince çok açık pembe akıntım oldu, doktorum panik yapma pembe olursa çok önemsemiyoruz yat dinlen dedi 2 gün istirahat ettim. Bugün iş yerindeyken yine pembe akıntım oldu. Masa başı çalışıyorum. Doktorum ameliyattaymış şuan ulaşamıyorum o yüzden. Sizce düşük tehlikesi mi yaşıyorum. 6+2de kalbini falan dinlemiştik her şey normaldi. Fikri olan yazabilir mi?
Sonuç ne oldu bende gebeyim bugün aynisi oldu bana daMerhabalar, 7 haftalık hamileyim. Pazartesi günü peçeteye silince çok açık pembe akıntım oldu, doktorum panik yapma pembe olursa çok önemsemiyoruz yat dinlen dedi 2 gün istirahat ettim. Bugün iş yerindeyken yine pembe akıntım oldu. Masa başı çalışıyorum. Doktorum ameliyattaymış şuan ulaşamıyorum o yüzden. Sizce düşük tehlikesi mi yaşıyorum. 6+2de kalbini falan dinlemiştik her şey normaldi. Fikri olan yazabilir mi?
Sordunuz mu ne dediBende de ayni 7+3 deym pazartesi gunu bendede vardi pembe akinti ben dr a sormadim bugun sorcam insallah ama rahime yerlesmeye calisiyor vucudumuz adepte olmaya tutunmaya calisiyor diye dusundum ben
Sorduğunuzda buraya da yazar mısınız ne söyledi
Benim kahverenngi ve pembemsi gibi yaniProgestan şart. Kahverengi olsa daha az riskli ama pembe ve kırmızıya dönen kanama düşük riski oluyor. Çok bol su içmeniz ve uzanmanız lazım. Ayrıca progestan alın vajinal olarak fitil şeklinde kullanın heçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?