- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Valla ben çok dikkat ettim diyemem canım ne istediyse yedim yani o yüzden değilmi 20 kilo alıp girdim doğuma
Çok şükür sağlıklı bide akıllı bişeyki valla rabbim nazarlardan korusun evladımı ve tüm evlatlarımızıBebek sağlıkla geldi değil mi? :)
Ben aşırı dikkat ediyordum
Şöyle bir hataya düştüm
Ne yesem google dan bakıyorum
Gebelikte X yemek
Gebelikte Y yemek diye
Ama bunu yedikten sonra yapıyorum
Yapınca da moralim bozuluyor çünlü internete göre hiç bişi yememem lazım, hepsi bebeğe zararlı
Şimdi böreği okuyunca moralim bozuldu
Börekten bebek neden etkilensin ??
Bitki çayları, İlaç, Kafein, Tütün tarzı şeyler dışında ev yapımı şeyler zarar vermez sanmıyorum.
Kaldı ki yediğimiz meyve sebzeler çok mu organik?
Herşey ilaçlı, hormonlu.. Tavuklar bile.
Benim hamilelik şekerim olduğu için diyet yaptım ve 7 kilo aldım hamileliğimde sadece .herşey den yedim ama dozunda küçük porsiyonlar .yemeniz de sorun yok yeme tarzınız yanlış bebekten çok sizi etkiler bu durum hamileliğiniz de.
Dışardakilerin renklendirici , koruyucu içermesi vs mümkün. Mümkünse ev yapımı yapıp yiyin :))Ay böreği börekçiden aldım ben
Evet hiçbir şey organik değil
Bir yoğurdu kendim yapıyorum ama onunda sütü marketten pastörize günlük süt
Evet iki gün üst üste yemek zararlı.haftada 2 veya üç olabilir en fazla ,gereksiz kilo alabilirsiniz. Şeker yüklemesinde öğrendim daha önce hiç yoktu şuanda yok bazıları yaptırmayın diyor kesinlikle yaptırın derimYeme tarzım derken 2 gün üst üste yemem mi?
Evet yanlış aslında ama 2 gün tutamadım kendimi artık tutacağum
Hamilelik şekerini kaçıncı ayda öğrendiniz ? Şeker yüklemesinde mi?
Evet iki gün üst üste yemek zararlı.haftada 2 veya üç olabilir en fazla ,gereksiz kilo alabilirsiniz. Şeker yüklemesinde öğrendim daha önce hiç yoktu şuanda yok bazıları yaptırmayın diyor kesinlikle yaptırın derim
Ya ozur dilerim cok güldüm ama cok tatlisin
Bende 12 haftalik hamileyim valla pyle her yedgme bakmiorum o kadar aşırı da saglikli beslenmiorum acikcasi canim o an ne istyrsa onu yiyorum ama hafta da 1 gun balik 1 gun et 1 gun sebze yemeğe ozen gösteriyorum ve gun icinde mutlaka meyve cig badem findik tüketiyorm yani bgn borek yedim aman çocuk kalp hastasi olacak bu mümkün mu sizce
az once doner yedim mesela nden? Cnku dun kocam bensoz doner yemis dunden ,bero canım istedi
Doktor bana sadece cok hamur isi yeme dedi hafiften kilom olduğu için o da esprili bir sekilde..cok hamur isi yersen bebeğin hamur beyinli olur bnu istemezsn herhalde demistio günden beri ekmek yemiorum
Dışardakilerin renklendirici , koruyucu içermesi vs mümkün. Mümkünse ev yapımı yapıp yiyin :))
çok yerseniz şeker görülebilir. 5. ayda Ama bu herkes için geçerli değil :)
Kızma ama 20 kilo almana şaşırdım
Şüpheniz varsa 5 ayı beklemeyin kan testinde de çıkıyor doktorunuza söyleyin bakar.herşeyi yiyin yemeden geçmez 9 ay dozunda yedikten sonra birşey olmaz Allah'ın izniyleValla doktor ne derse yaptıracağım
Bende şekerden endişeleniyorum aslında
Evet bundan sonra yemeyeyim hiç. :)
Nie kızaym gızKızma ama 20 kilo almana şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?