gebelikte cinseliğide konuşalım

hunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
15
0
86
Kocaeli
yeni ewliyim gebelikte cinselik nası olmalı yada olmalımı bilmiorum. bana yada bebeğe zarar gelcek die eşimede soğuk dawranıorum .hamileliğini tamamlayıpta bu 2 işi birden yürütenlerden yorum bekliorum.

Son düzenleme:
Merhaba bende evliliğimin 4. Yılı içindeyim... Ve 3,5 yaşında bir kızım var ve 6 aylık hamileyim 2. Kızıma ikinci kızım da birincisi gibi kaza ile oldu(allah'ın takdiri buymuş çok şükür),bende sizin gibi aslında tedirgin oluyordum,ya bebeğe zara gelirse diye ama inanın ona hiç zara gelmiyor aksine eğer siz mutluysanız ,bebekte mutlu oluyormuş bu durumda... Kendinizi asla soğutmayın,nette bununla ilgili pozüsyonlar verilmiş onlardan kendinize uygun olanı seçin..:34: Sadece ilişki;siz de kanama olursa,şiddetli ağrı olursa ,düşük riskiniz varsa,gerçekleştirilmemeli... Onu dışında 7,5 -8 ay serbest:1: Ama ben ilk gebelikte 6,5 aylıkken kestim,7,5 aylıkken doğum yaptım ..:1:bunda da ayda 2 ye indirdim :17::1: Yakında kesmeyi düşünüyorum çünkü sonrasın oluşan ağrılarım var..:34:

Merhaba bende evliliğimin 4. Yılı içindeyim... Ve 3,5 yaşında bir kızım var ve 6 aylık hamileyim 2. Kızıma ikinci kızım da birincisi gibi kaza ile oldu(allah'ın takdiri buymuş çok şükür),bende sizin gibi aslında tedirgin oluyordum,ya bebeğe zara gelirse diye ama inanın ona hiç zara gelmiyor aksine eğer siz mutluysanız ,bebekte mutlu oluyormuş bu durumda... Kendinizi asla soğutmayın,nette bununla ilgili pozüsyonlar verilmiş onlardan kendinize uygun olanı seçin..:34: Sadece ilişki;siz de kanama olursa,şiddetli ağrı olursa ,düşük riskiniz varsa,gerçekleştirilmemeli... Onu dışında 7,5 -8 ay serbest:1: Ama ben ilk gebelikte 6,5 aylıkken kestim,7,5 aylıkken doğum yaptım ..:1:bunda da ayda 2 ye indirdim :17::1: Yakında kesmeyi düşünüyorum çünkü sonrasın oluşan ağrılarım var..:34:

merhaba
bende 16 haftalık hamileyim yeni buldum bu siteyi, çok faydalı yazılar var. Bizde haftada bir ilişki oluyor fakat bende kuruluk problemi başladı bundan dolayı başta canım acıyor sonra ıslanıyor. Benim asıl kafama takılan hamilelikten önce böyle bir şey yoktu sonradan başladı. Acaba hamilelikten dolayımı oluyor doğumdan sonra düzelir mi? sizlerin başına böyle bir şey geldi mi arkadaşlar? Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize.

merhaba
bende 16 haftalık hamileyim yeni buldum bu siteyi, çok faydalı yazılar var. Bizde haftada bir ilişki oluyor fakat bende kuruluk problemi başladı bundan dolayı başta canım acıyor sonra ıslanıyor. Benim asıl kafama takılan hamilelikten önce böyle bir şey yoktu sonradan başladı. Acaba hamilelikten dolayımı oluyor doğumdan sonra düzelir mi? yim başına böyle bir şey geldi mi arkadaşlar? Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize.

selam bende 5 haftalık hamileyim haftada kaç defa olur sizce pek ağrım olmuyor sonradan bazen oluyor bana yardımcı olursanız sevinirim

Back
X