Gebelikte dilde olusan problemler yardim lutfen

nehirdemirnehir

Artık bir anne
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
217
65
37
Arkadaslar 32. Haftamdayim gebelikte dilim de tuf seyler cikti dilim beuaz gibi ama bir iki yeri yuvarlak sekilde kirmizi gibi acilmis gibi sanki beyaz yere biri parmagiyla dokunmus da oranin rengi degosmis kabarmis gibi korkuyorum kotu biseyse diye basina gelen var mi daha önce :KK43: moralim cok bozuk

Arkadaslar 32. Haftamdayim gebelikte dilim de tuf seyler cikti dilim beuaz gibi ama bir iki yeri yuvarlak sekilde kirmizi gibi acilmis gibi sanki beyaz yere biri parmagiyla dokunmus da oranin rengi degosmis kabarmis gibi korkuyorum kotu biseyse diye basina gelen var mi daha önce :KK43: moralim cok bozuk
Aynı şey bende de var doktorunuza sordunuz mu geçti mi benide bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Bendede olmuştu,hatta bide dilimin ucu tat almıyordu.doktor kan tahlilleri yaptırdı.folik asitim yüksek çıktı onun dışında herşey normaldi.sonra kendiliğinden geçti.1ay falan sürdü ama.gebelikte olabiliyormuş böyle şeyler.

Bnim gecmedi ara ara azaliyo ara ara artiyo sordum b12 eksikligi dedi zor oluyo agzin ici bi tuaf oluyo
Aynı şey bende de var doktorunuza sordunuz mu geçti mi benide bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Canim sen sordun mu drun senin gectimi bnim cok uzun suredir var gecmiyoda ins dogumdan sonra gecer miydedende gelebilir diye dusuniyorum aditden dolayi

Bnim gecmedi ara ara azaliyo ara ara artiyo sordum b12 eksikligi dedi zor oluyo agzin ici bi tuaf oluyo

Canim sen sordun mu drun senin gectimi bnim cok uzun suredir var gecmiyoda ins dogumdan sonra gecer miydedende gelebilir diye dusuniyorum aditden dolayi
Ben çarşamba gideceğim araştırdığım kadarıyla dil iltihaplanması diye geçiyor sebepleri vitamin eksikliği aşırı sıcak soğuk acı baharat tuketimi ya da diş problemleri diye geçiyor..ağzımın içinde iğrenç Bi tat ağız kokusu ve aşırı kuruluk var şişe şişe su içiyorum bana mısın demiyor tabiki midemde de sorun var maalesef...doktoruma sorduktan sonra sizede soylerim.

Ben çarşamba gideceğim araştırdığım kadarıyla dil iltihaplanması diye geçiyor sebepleri vitamin eksikliği aşırı sıcak soğuk acı baharat tuketimi ya da diş problemleri diye geçiyor..ağzımın içinde iğrenç Bi tat ağız kokusu ve aşırı kuruluk var şişe şişe su içiyorum bana mısın demiyor tabiki midemde de sorun var maalesef...doktoruma sorduktan sonra sizede soylerim.
Aynn canim ya ayni problemler ins onemli bisey degildir cok sevinirim bnide bilgilendirirsen seninde uzun suredir mi var gebelikten mi oluyo acaba bn cok korkmustum ilk girdugumde sen rahatlattin icimi yesekkurler:)

Aynn canim ya ayni problemler ins onemli bisey degildir cok sevinirim bnide bilgilendirirsen seninde uzun suredir mi var gebelikten mi oluyo acaba bn cok korkmustum ilk girdugumde sen rahatlattin icimi yesekkurler:)
3haftadır falan var estağfurullah bende rahatlamak istiyorum:)))

Merh
Slm canim naptin bugun dra gittin mi nasil durumlar dilinle ilgili bisey dedi mi ilac falan verdi mi
Merhaba canım evet bugün gittim doktoruma...dilimdeki şeyin önemli olmadığını söyledi yani bence önemli değildir vitamin eksikliğinden ya da demir eksikliğindendir dedi..doğumdan sonra geçer dedi..gerçi benim doktor biraz rahat adam etkisi var mı bilemiyorum..uç gundur vitaminimi düzenli alıyorum aynen duruyolar ama silikleşmeye başlamışlar gibi...

Anladim canim bnim drumda cok onmsemedi b12 testi yapti eksik cikti ondan oldugunu soyledi b12 ignesi verdi ama genede gecmedi dedim gecmedi diyedecok ustune dusmedi dogumdan sonrada devamedersin dedi ins gecer zor oluyo kokuda olunca yada bn cok takiyorum kafama ondanda zor oluyo galiba

Vitamin hapi olarak ne kullaniyorsun ben bugun eczaneden mikostatin diye bi ilac aldim dile damlatiliyomusbide bunu deneyecem ada cayi gargarasi yapiyorum bakalim ins iyi gelir sanada yazarim faydasi olursa sende yaz bana yazarsan sevinirim

X