- Konu Sahibi laurelindorenan
-
bende 30.haftamdayım 50 ve 100 gr tokluk şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi 1 haftadır diyet yapıyorum ama öyle pek aç kalmıyorum ilk günler biraz zorlanmıştım şimdi alıştım. Bi diyet listesi verilmedi bana sadece unlu, şekerli, makarna , pilav , reçel, bal, patates yasaklandı onun dışında herşeyi yiyorum birde beyaz ekmek yerine her öğün 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum birde meyveyi 1 tane yiyorum 1 er saat arayla istediğim kadar yiyorum süt ve haftada 3 defa balık yemeği ihmal etmiyorum. normalde olsa hayatta uyamam ama herşey bebişlerim için bu arada ikiz annesi olacağım inş.
bende 30.haftamdayım 50 ve 100 gr tokluk şekerim yüksek çıktı doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi 1 haftadır diyet yapıyorum ama öyle pek aç kalmıyorum ilk günler biraz zorlanmıştım şimdi alıştım. Bi diyet listesi verilmedi bana sadece unlu, şekerli, makarna , pilav , reçel, bal, patates yasaklandı onun dışında herşeyi yiyorum birde beyaz ekmek yerine her öğün 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum birde meyveyi 1 tane yiyorum 1 er saat arayla istediğim kadar yiyorum süt ve haftada 3 defa balık yemeği ihmal etmiyorum. normalde olsa hayatta uyamam ama herşey bebişlerim için bu arada ikiz annesi olacağım inş.
aslında her ıste bır hayır vardır bak ne guzel 26dan berı kılo almamıssın bende bu hafta almamısım ınsallah boyle devam eder ama dun annemlerdeydık bıraz fazla kacırdım huzursuz ve hatta pisman oldum
Canim ya bi de ikiz annesisin.mutlaka bir diyetisyenden yardim al.az yiyorsun gibi geldi bana.bende 26.haftamda basladim diyete ve tek gebelik.2200calorilik bir diyetim var.gunde 3ana 3ara ogunum var ve ana ogunlermde 3dlim cavdar ekmegi.meyve ogunlerimde 2 meyve 1 bardak sutum var.eger gidemiyorsan benim listeyi yazayim bi ara sana ama ikiz annesisin daha cok kalorili bi diyet verirler bence sana.ben bu yediklimle kac aydir kilo almiyorum ama kizim guzel alior masallah.
100 gr lık sonucum
1. saat 137
2. saat 131
3. saat 90
dr normal dedi bunda çıkmadı diyete gerek yok herşey güzel dedi havalara uçtum valla:81:
100 gr lık sonucum
1. saat 137
2. saat 131
3. saat 90
dr normal dedi bunda çıkmadı diyete gerek yok herşey güzel dedi havalara uçtum valla:81:
kızlar ben 3 gündür bişi keşfettim.geçenlerde sebzemi yerken ekmek yemedim.öğle yemeğimdi salata sebze yoğurt ve 3 dilim buğday ekmeğim var.yürüyüşede çıkmadım ve şekerim çok ii çıktı.akşam misafirim vardı.kurubaklagil yedim 1 tabak yanında 2 kaşık pilav ve tavukta yedim ve salata yoğurt ekmeğimi gene yemedim yürüyüşede çıkmadım gene şekerim çok iyi.dünde cnm makarna çekmişti bi kerecik yiyim dedim 1 tabak yoğurtla yedim ve salata yedim ekmek yok tabiki ve gene şekerim çokk ii.buğday ekmeği şekerimi çıkarıyo sanırım.çünkü sabahları pek bişi yemediğim halde 135 çıkıyo şekerim.sanırım ekmekten.
kızlar ben çok kötü bir anneyim şu boğazımı tutamıyorum kızımada kendimede zarar veriyorumşekerim zirve yapmış yine çok üzülüyorum sonrasında ama ne fayda... Rabbim korusun bebeğimi.
sizlerin diyetle aranız nasıl?
boyle yargılama kendını emınım elınden gelenı yapıyorsundur. hıc bırımız harfı harfıne uyamıyoruz dıyetlere ama eve alısverıs yaparken abur cubur alma, evde kendınde yapmamaya calıs bır de ekmegını tam kepek cavdar ya da bugday ye dıger seylere cok takılmasanda sekerının dustugunu gorursun gıbıme gelıyor yuruysu cok onerıyorlar ben de tam zar zor baslamıstım havalar o kdar sogudukı klımayı calıstırdıgım odadan cıkamaz oldum.
canını sıkma Allah hepımızın yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerımızı kucaklarımıza aldıgımız zamanları paylasalım ınsallahhh
mrb aradakşlar forumu 1 hadatfır doktor ararken takip ettim,paylaşım çok samimi ve sıcak burada,ben 20 yıllık diyabet hastasıyım hamile kalmak istiyorum,400-500 lira muayene pasarı vercek maddi durumum yok,devlete bağlı hastanede çalışan diyabetli gebe konusunda iyi bi doktor tanıyormusunuz,çok pahalı değilse özeline gidebilirim ama doğumu sağlık güvencesi geçen bi hastanede yapmak istiyorum,istaulbn avrupa yakasında yaşıyorum,ilgilenirseniz çok mutlu olurum
kızlar ben çok kötü bir anneyim şu boğazımı tutamıyorum kızımada kendimede zarar veriyorumşekerim zirve yapmış yine çok üzülüyorum sonrasında ama ne fayda... Rabbim korusun bebeğimi.
Sizlerin diyetle aranız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?