bi zararıolmaz canm senin birikiminden depodan besleni o ilk 3 ay. 3aydan sonra önmli beslenmem canm . ozamn miden bulanmaz . çnkü bebek kendi isticeği için :)merhaba arkadaslar...
ben birakin kahvaltida ne yiyecegime özen gösterebilmeyi...biraz yiyebilsem seviniyorum....
mide bulantisi 3-4 haftadir gecmiyor sürekli tekrarliyor...12. haftayi iple cekiyorum...
umarim gecer...
calistigim icin oyle satafatli kahvalti yapma sansim da yok onu kaldirabilecek mide de...
simdi size sorum...elbetteki düzenli ve faydali beslenmem bebegim icin cok iyi olur ama bu durumun bebegime bi zarari olurmu?
ben normalde 3 tane yiyodum günde zaten mukemmel bişi benm için çok seviorum. :) ve senin ona alerjin olamsı beni üzdü yaaaaçünkü onda olan çok değerli besinler var canan karatay bunu .ok güzel anlatmştr.. bide kolesterolle hiçbi alakası yok muş yıllar sonra öğrendk canan karatay sağolsun vallahi
Tatlım hayırlı olsun öncelikle bebişlerimiz. Mide ekşimesi ve bulantısına bir kaç çözümüm var yani bende işe yaradı yani:) midem yanıp ekşiyince havuç yiyorum iyi geliyor. Bulantı içinde 1- 2 dilim ayva yiyorum bastırıyor mideyi.Selam kizlar..Sanirim aranizdaki en taze hamişss benim :)
Doktorumdan öğrendiklerime gore
*Cay kahve tüketimi minimumda olmaliymis
*Salam sucuk sosis gibi islenmis ve cig et urunleri kesinlikle yenmemeliymiş
*Adacayi ihlamur yesilcay maydonoz hamileliğin ilk baslarinda tüketilmemeliymiş
*Fast food kesinlikle yenmemeliymiş
*Haftada 2 gun et, 2 gun balik,2 gun tavuk yenmeliymiş.
*Hamileligin ilk 3 ayinda karides,midye,yengec,istakoz yenmemeliymiş ve balik tüketirken ozellikle az yagli ve kucuk baliklar tercih edilmeliymiş.
*Gunde 2 bardak sut ve 1 yumurta mutlaka tüketilmeliymiş.
*Verilen folik asit ilaci mutlaka tok karnina içilmeliymiş
Tum bunlara uymak istiyorum ama su mide yanmasi ve bulantisi beni bezdirdiBunu ilacsiz nasil önleyebilirim sizce?
Tatlım hayırlı olsun öncelikle bebişlerimiz. Mide ekşimesi ve bulantısına bir kaç çözümüm var yani bende işe yaradı yani:) midem yanıp ekşiyince havuç yiyorum iyi geliyor. Bulantı içinde 1- 2 dilim ayva yiyorum bastırıyor mideyi.inş sende de işe yarar. Bir de limonlu su falan mideyi bastırıyor. Ki ben ekşiyi hiç sevmem ama hep ekşi yemek istiyorummmm İnş çabuk geçer bulantıların:)
yaaa hamilelikten önce her gün yumurta yerdim atlamadan. şimdi almıyo içim. zaten süt, peynir de yiyemiyorum. bi yoğurt. nasıl olacak bilmiyorum artık :18:
umarım yazdıklarım işinize yarar arkadaşlar. bende yeni hamileyim. ama çayın yerine bir kaç gündür sürekli ıhlamur içiyordum. burda zararlı olduğunu öğrendim. korkmaya başladım. Allahın izniyle kazasız belasız kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah...
Selam arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum burun spreyi bile yasakmış bitkisel aklınıza gelen bişey var mı zararı olmayan
bir sorum daha var koşu bandında çok yavaş yürüyüş yapabiliriz dimi yarm saat 1 saat yoksa ilk 3 ay yürümesek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?