Yani gebelik oluşana kadar sizde herhangi birşey kullanmadınız bu durumda :/Vermedi. Benim kaybım yok. Ama iki gen homozigot. Kan sonucuyla iğneye başladık kalp atışıyla corasprin eklendi.
Kullanmadım. Gerek görmeyen de profdu perinatologYani gebelik oluşana kadar sizde herhangi birşey kullanmadınız bu durumda :/
Bende anlayamıyorum açıkcası çünkü bazı doktorlar öncesinde öneriyor birde iki düşükten sonra (ikisindede hemen hamile kalabilmeme rağmen) şuanda hamile kalamıyorum. Acaba pıhtılaşma sorunu hamile kalmaya engelmi diye düşünmeye başladım bendeKullanmadım. Gerek görmeyen de profdu perinatolog
Bana doktorum önermedi ama şuanda hamilede kalamıyorum. Pıhtılaşma sorununun hamile kalmaya engel bir durum olup olmadığına dair bir bilgi verdimi doktorunuz?Ben gebeliğin 3 ay öncesinde coraspin kullanmaya başladım. Testte sonuç çıkınca da iğneye başladık.
Sanmıyorum. Ben doktoruma çok güvendim. Siz de güvenin. Pıhtılaşma sonradan gelişebilen bir şey değil. Bizde hep vardı. Şimdi streslisinizdir. Yani pıhtılaşma varken de hamile kaldıniz hemenmBende anlayamıyorum açıkcası çünkü bazı doktorlar öncesinde öneriyor birde iki düşükten sonra (ikisindede hemen hamile kalabilmeme rağmen) şuanda hamile kalamıyorum. Acaba pıhtılaşma sorunu hamile kalmaya engelmi diye düşünmeye başladım bende
Evet canım benimde 2 kaybım var genetikte kan pıhtılaşması çıktı doktor şuanda ecopirin kullandırtıyor hamile kaldığın andan itibaren de iğneye devam etcez dedi hamile kalmaya çalışıyorum şuanda daMerhabalar, genetik olarak kan pıhtılaşma sorunum var. Daha önceden iki kaybım oldu. Bir sonraki gebelik için kan sulandırıcı iğne başlayacağını söyledi doktor ama gebelik oluşunca dedi. Genetik olarak pıhtılaşma sorunu olanlar acaba doktorlarınız gebelik öncesi düşün doz aspirin veya heparin önermiymişti merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim
Yok pıhtılaşmayla hamile kalmanın ilgisi yok.Bana doktorum önermedi ama şuanda hamilede kalamıyorum. Pıhtılaşma sorununun hamile kalmaya engel bir durum olup olmadığına dair bir bilgi verdimi doktorunuz?
Ancak size yinede öncesinde başlatmasının nedeni neydi acaba :/Yok pıhtılaşmayla hamile kalmanın ilgisi yok.
Bir sebebi yok aslında kimi doktor öncesinde başlatıyor kimi hamile kalınca. Bu şekilde benim de daha çok içime sinmişti.Ancak size yinede öncesinde başlatmasının nedeni neydi acaba :/
Benim 1 değerim heterozigot geldi hem coraspirn hem iğne verdi buna bakan bi bölüm varmış hemotoloji sanırım transfer olmadan gidin istersenizBenimde kafam karışık arkadaşlar. 41 yaşındayım doğal gebelik geçen sene gelişim durdu kürtaj oldum doktor saglıksız gebelik dedi ama acaba sebep kan pıhtılaşması olabilir mi? bende baktırdım bu şekilde değerler
- MTHFR (C677T) → Heterozigot
- MTHFR (A1298C) → Heterozigot
- PAI-1 (4G/5G) → Heterozigot
Tüp bebek tedavisi gördüm iki kez transfer oldum tutmadı ama doktor hiç kan sulandırıcı vermedi. Kasım ilk haftası yine transfer olcm bu sefer genetik yapıldı sağlıklı embriyo her önlemi olmam lazım yarın randevum var tedavi öncesi kullanmam gerekiyor mu bi şey acaba
Kızlar sonucuma bakar mısınız hiç birşey anlamıyorum çünkü bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama pıhtılaşma var mı yok mu anlamıyorum
Var görünüyor malesef.
Heterozigot ve homozigot mutant yazan değerleriniz var çünkü. Homozigot demek hem anneden hem babadan bu genetiği taşıdığınızı gösteriyor. Heterozigot yazanda sadece birisinden alıyorsunuz demek.
Heterozigot normal yazanlar için sorun yok
Geçmiş olsun Sağlıklısından Nasip etsin inşallah Rabbim . Yaş 40 benimde ikinci gebelikte doğal yolla oldu ve 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldumBenimde kafam karışık arkadaşlar. 41 yaşındayım doğal gebelik geçen sene gelişim durdu kürtaj oldum doktor saglıksız gebelik dedi ama acaba sebep kan pıhtılaşması olabilir mi? bende baktırdım bu şekilde değerler
- MTHFR (C677T) → Heterozigot
- MTHFR (A1298C) → Heterozigot
- PAI-1 (4G/5G) → Heterozigot
Tüp bebek tedavisi gördüm iki kez transfer oldum tutmadı ama doktor hiç kan sulandırıcı vermedi. Kasım ilk haftası yine transfer olcm bu sefer genetik yapıldı sağlıklı embriyo her önlemi olmam lazım yarın randevum var tedavi öncesi kullanmam gerekiyor mu bi şey acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?