Yani gebelik oluşana kadar sizde herhangi birşey kullanmadınız bu durumda :/Vermedi. Benim kaybım yok. Ama iki gen homozigot. Kan sonucuyla iğneye başladık kalp atışıyla corasprin eklendi.
Kullanmadım. Gerek görmeyen de profdu perinatologYani gebelik oluşana kadar sizde herhangi birşey kullanmadınız bu durumda :/
Bende anlayamıyorum açıkcası çünkü bazı doktorlar öncesinde öneriyor birde iki düşükten sonra (ikisindede hemen hamile kalabilmeme rağmen) şuanda hamile kalamıyorum. Acaba pıhtılaşma sorunu hamile kalmaya engelmi diye düşünmeye başladım bendeKullanmadım. Gerek görmeyen de profdu perinatolog
Bana doktorum önermedi ama şuanda hamilede kalamıyorum. Pıhtılaşma sorununun hamile kalmaya engel bir durum olup olmadığına dair bir bilgi verdimi doktorunuz?Ben gebeliğin 3 ay öncesinde coraspin kullanmaya başladım. Testte sonuç çıkınca da iğneye başladık.
Sanmıyorum. Ben doktoruma çok güvendim. Siz de güvenin. Pıhtılaşma sonradan gelişebilen bir şey değil. Bizde hep vardı. Şimdi streslisinizdir. Yani pıhtılaşma varken de hamile kaldıniz hemenmBende anlayamıyorum açıkcası çünkü bazı doktorlar öncesinde öneriyor birde iki düşükten sonra (ikisindede hemen hamile kalabilmeme rağmen) şuanda hamile kalamıyorum. Acaba pıhtılaşma sorunu hamile kalmaya engelmi diye düşünmeye başladım bende
Evet canım benimde 2 kaybım var genetikte kan pıhtılaşması çıktı doktor şuanda ecopirin kullandırtıyor hamile kaldığın andan itibaren de iğneye devam etcez dedi hamile kalmaya çalışıyorum şuanda daMerhabalar, genetik olarak kan pıhtılaşma sorunum var. Daha önceden iki kaybım oldu. Bir sonraki gebelik için kan sulandırıcı iğne başlayacağını söyledi doktor ama gebelik oluşunca dedi. Genetik olarak pıhtılaşma sorunu olanlar acaba doktorlarınız gebelik öncesi düşün doz aspirin veya heparin önermiymişti merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim
Yok pıhtılaşmayla hamile kalmanın ilgisi yok.Bana doktorum önermedi ama şuanda hamilede kalamıyorum. Pıhtılaşma sorununun hamile kalmaya engel bir durum olup olmadığına dair bir bilgi verdimi doktorunuz?
Ancak size yinede öncesinde başlatmasının nedeni neydi acaba :/Yok pıhtılaşmayla hamile kalmanın ilgisi yok.
Bir sebebi yok aslında kimi doktor öncesinde başlatıyor kimi hamile kalınca. Bu şekilde benim de daha çok içime sinmişti.Ancak size yinede öncesinde başlatmasının nedeni neydi acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?