gebelikte kasılma yaşayanlar

Insallah canm ya yarini iple cekiyorum.bugun adet sancisi gibi agrim oldu hafif karnimda da sertlrsmeler oldu magnezyum ictim ins hafifletir.srn nasil oldun iyimisin?

Bugün agrim yok çok şükür ben progestan kullanıyorum birazdan ise gideceğim genelde yorulunca oluyor bakalım bu aksam da olacak mi

iyi geceler kızlar birçoğumuz ilk gebeliğini yaladığımız için herşey tedirgin ediyor bizi.. ben başlıktaki tm yazıları okudum genel olarak bikaç şey söylemek istiyorum. hani karnımız bir tarafı taş gb oldu sertleşti kasığımda ağrı oldu felan.. bence bunlar kasılmadan çok bebeklerin hareketşinden kaynaklanıyor ben kendimdekileri öyle yorumluyorum bnm bebiş sağ kasığımda genelde ve sağ kasık karın tarafında iç karnımda ağrılarım oluyor bazen o kadar sert oluyor ki sadece bir nokta taş gb. ama elimi koyuyorum okşuyorum hemen pıt pıt bebişin hareketiini hissediyorum muhtemelen başı poposu felan oraya çıkyor ve biz onu sertlik olarak algılıyoruz. bazen kasık taraflarda taş gb oluyor acı oluyor o zamanda anlıyorum ki yaramaz aşağı inmiş hareket edince acıtıyor... yani genel olarak bebekler büyüyüp karnımızda aanı daraldığı için yaşıyoru bunları

Canm hakli olabilirsin belki ..brnmde bikac hafta once ole tek tarafli oluyodu ozaman brnde diyebiliyordym bebek hareketi diye..ama su son bi kac gundur tek taraf degil tum gobek cevrem taslasiyo..bebek hareketine benzemiyo hafif tumseklesiyo yatay sekilde bu aradada kasiklarda baski hissi..yani bebekse eger tum vucuduyla karin duvarima yaslaniyo olmali ve gerilmeliki anca ole olur..bnmki bebek hareketi degil rahim kasiliyo sanirim SIkIlip tekrar gevsiyo gibi geliyo..hayirlsii doktora gidocem dua edin hayirli haberlerle geleyim inss..

Slm kislar doktora gittim bugun sertlesmelerden bahsettim doktora pek onemsemedi ya kasilmadir o dedi gecti hersryi ayrintili anlatim normal dedi magnezyum yazdi magvital diye bu rahatlatir seni dedi..bilemiyorum simdi rahatlasammi endiseye devammi etsem? Su doktorlari anlamiyorum ne kadar rahatlar..off allah sonmuzu hayir etsin

İdrar yolu enfeksiyonu konusuyla bir ilgilensen canım?

Aşağı yukarı aynı haftalarda bu problemi ve beraberinde getirdiklerini yaşayan biri olarak lütfen tam idrar tahlili yaptır bir yerde olur mu?

Sonrasında antibiyotik verilirse ben gibi takıntı yapma kullan iyi gelecek...

Çok eziyet çektim erken doğum deyip küvözlü hastane bile arattılar bana o kasılmalar yüzünden...

İdrar yolu enfeksiyonu ne yapabilir ki en fazla çorap giyerim su içerim geçer kafası yüzünden ciddiyetin farkına varmadım.

En büyük problemlerden biri halbuki...

Yoksa bile için rahat eder ama nolur herkes 3 4 lt içsin suyu. Çok çektim kimseye vermesin Allahım..

Tabii enfeksiyon falan değilse de artık alış o kasılmalara çünkü artık hiç yalnız bırakmayacaklar seni:)

Kendileriyle sık sık görüşürüz biz mesela artık zaman yaklaştıkça vücutta ben burdayım sinyalini her daim veriyor hele ki ufacık stres anında... hemen kaskatı.

Bütün karnından bahsediyorum bu arada...yalancı kasılmalar dedikleri.

Korkma ve tevekkül et hiçbişey yok inşallah ama idrar tahlili yaptır inan için rahat ettiğinde daha iyi olacaksın.

Kendine dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…