Durucam kafamda bitirdim şuan önüme çerez aldım yiyip yiyip duruyorumBu cümleyi kurabilmenize çok sevindim. Lütfen arkasında durun bebeginiz için
5 aşırı değil canım bende ilk 5e düşürdüm. Kahveyi falan kestim. Aklıma geldikçe temizlik yapıyorum. İnşallah ikimizde tamamen bırakırız canım5 falan benim eşim kullanmıyor gün içinde de uyumaya çalışıyorum içmemek için yarın doktoruma söylicem durumumu
Kac haftalik 4 mü eger öyleyse doktorlar 70 gün bebek gelişimi için dikkat edilmesi gerekiliyor diyorlar siz bilirsiniz sizin karariniz beni ilgilendirmiyor bende dikkat etmeye çalışan birisiyim sonuçta bebek içinAma daha 2 haftalık pıhtı
Bıraktım bu akşam içmiyorumBir tanıdığım hamileyken birkaç taneden bir şey olmaz diyerek doğuma kadar içti. Çocuğu yıllardır hastaneden çıkmıyor resmen.
Komşum da aynı şekilde sigarayı bırakmadı, bebeği altıncı ayda doğdu ve birkaç saat yaşayabildi sadece.
Bunları strese girin diye değil, kendinize gelin diye söylüyorum. Kendi canınızdan kanınızdan olan evladınızı bile isteye zehirliyorsunuz farkında mısınız?
Keşke hamile kalmayı planladığınızda sigarayı bıraksaydınız. Yine de geç değil. Şu an kalkıp sigara pakedini atın mesela
Bıraktım canım içmiyorumKac haftalik 4 mü eger öyleyse doktorlar 70 gün bebek gelişimi için dikkat edilmesi gerekiliyor diyorlar siz bilirsiniz sizin karariniz beni ilgilendirmiyor bende dikkat etmeye çalışan birisiyim sonuçta bebek için
Sikisirsan su ic yudum yudum sakiz çiğne cok sevindim adinaBıraktım canım içmiyorum
Gerçekten çok sevindim. Allah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahBıraktım bu akşam içmiyorum
Sakıza tikim var ama su çerez tüketiyorum şimdilikSikisirsan su ic yudum yudum sakiz çiğne cok sevindim adina
Çok teşekkür ederim sizinde bunda desteğiniz çokGerçekten çok sevindim. Allah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Ben bu akşamdan itibaren kestim içmiyorum bu konuda inatlalışam5 aşırı değil canım bende ilk 5e düşürdüm. Kahveyi falan kestim. Aklıma geldikçe temizlik yapıyorum. İnşallah ikimizde tamamen bırakırız canım
Amin canım inşallah bende içmicem artıkBen bu akşamdan itibaren kestim içmiyorum bu konuda inatlalışambarısı başına inşallah
Çiğ findik çiğ badem çiğ ceviz bebegi buyuten şeyler sen şimdi küçük diye aldirma 8 haftalik oldugunda bak sen ona birde nasıl büyümüş diyeceksin sasiracaksin anali babali büyütün inşallahSakıza tikim var ama su çerez tüketiyorum şimdilikçok teşekkür ederim bazı gerçekler tokat gibi yüzüme vurulması lazım ki dirençli, inançlı olayım başka türlü olmucaktı
Ay yavrum yeter ki tutunsun bana da her şey yerimÇiğ findik çiğ badem çiğ ceviz bebegi buyuten şeyler sen şimdi küçük diye aldirma 8 haftalik oldugunda bak sen ona birde nasıl büyümüş diyeceksin sasiracaksin anali babali büyütün inşallah
Anne olmak fedakarlık işidir onun için her şeyi yapmaya hazır olmalıyızAmin canım inşallah bende içmicem artık
Hayırlısı olsun dogacagi varsa doğuyor zaten merak etmeAy yavrum yeter ki tutunsun bana da her şey yerimpazartesi günü kanda 90 çıktı yarın tekrar kan vermeye gidicem inşallah değerim güzel artmıştır korkuyorumda düşük çıkıcak diye
Birden bırakmak stres yapıyormuş ama çocuğum için 1 tane bile artık içmek istemiyorum. 1 hafta dayanırsa daha da aramamBende günde 5-10 tane içen birisiyim
Yaş 24 . Ancak bugün itibari ile azalttım cünkü gebelik düşünüyorum
Bugün kendimle gurur duydum ve 4 taneye indirebildim
İnşallah tam bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?