Gebelikte s*g*r* mevzusu :(

5 falan benim eşim kullanmıyor gün içinde de uyumaya çalışıyorum içmemek için yarın doktoruma söylicem durumumu
5 aşırı değil canım bende ilk 5e düşürdüm. Kahveyi falan kestim. Aklıma geldikçe temizlik yapıyorum. İnşallah ikimizde tamamen bırakırız canım

Bir tanıdığım hamileyken birkaç taneden bir şey olmaz diyerek doğuma kadar içti. Çocuğu yıllardır hastaneden çıkmıyor resmen.

Komşum da aynı şekilde sigarayı bırakmadı, bebeği altıncı ayda doğdu ve birkaç saat yaşayabildi sadece.

Bunları strese girin diye değil, kendinize gelin diye söylüyorum. Kendi canınızdan kanınızdan olan evladınızı bile isteye zehirliyorsunuz farkında mısınız?

Keşke hamile kalmayı planladığınızda sigarayı bıraksaydınız. Yine de geç değil. Şu an kalkıp sigara pakedini atın mesela

Bıraktım bu akşam içmiyorum

Gerçekten çok sevindim. Allah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim sizinde bunda desteğiniz çok bazı gerçekler tokat gibi yüzüme vurulması lazımmış

5 aşırı değil canım bende ilk 5e düşürdüm. Kahveyi falan kestim. Aklıma geldikçe temizlik yapıyorum. İnşallah ikimizde tamamen bırakırız canım
Ben bu akşamdan itibaren kestim içmiyorum bu konuda inatlalışam barısı başına inşallah

Sakıza tikim var ama su çerez tüketiyorum şimdilik çok teşekkür ederim bazı gerçekler tokat gibi yüzüme vurulması lazım ki dirençli, inançlı olayım başka türlü olmucaktı
Çiğ findik çiğ badem çiğ ceviz bebegi buyuten şeyler sen şimdi küçük diye aldirma 8 haftalik oldugunda bak sen ona birde nasıl büyümüş diyeceksin sasiracaksin anali babali büyütün inşallah

Çiğ findik çiğ badem çiğ ceviz bebegi buyuten şeyler sen şimdi küçük diye aldirma 8 haftalik oldugunda bak sen ona birde nasıl büyümüş diyeceksin sasiracaksin anali babali büyütün inşallah
Ay yavrum yeter ki tutunsun bana da her şey yerim pazartesi günü kanda 90 çıktı yarın tekrar kan vermeye gidicem inşallah değerim güzel artmıştır korkuyorumda düşük çıkıcak diye

Merhaba. Hamilelik çok komplike birşey. Ben iki hamileliğimde de sigara kokusuna kusardim. İçmeyi bir kenara birakin içilen yerden gecemezdim kendim de hamilelik öncesi içtiğim halde. O yüzden bir sıkıntı yaşamadım. Ne hamilelik ne emzirme döneminde aramadim. Ama arasaydim da sanırım yerde kivransam dahi icmezdim. Nefsini kontrol eden sensin, sigara değil. Bunu unutma. Bile bile bebeğine zarar verecek hicbirseyi yapma. Annelik içgüdüsü sigara tiryakiliğinden daha üstündür . Sigarayı bu içgüdü ile yen.

Ay yavrum yeter ki tutunsun bana da her şey yerim pazartesi günü kanda 90 çıktı yarın tekrar kan vermeye gidicem inşallah değerim güzel artmıştır korkuyorumda düşük çıkıcak diye
Hayırlısı olsun dogacagi varsa doğuyor zaten merak etme

Bende günde 5-10 tane içen birisiyim
Yaş 24 . Ancak bugün itibari ile azalttım cünkü gebelik düşünüyorum
Bugün kendimle gurur duydum ve 4 taneye indirebildim
İnşallah tam bırakırım

Bende günde 5-10 tane içen birisiyim
Yaş 24 . Ancak bugün itibari ile azalttım cünkü gebelik düşünüyorum
Bugün kendimle gurur duydum ve 4 taneye indirebildim
İnşallah tam bırakırım
Birden bırakmak stres yapıyormuş ama çocuğum için 1 tane bile artık içmek istemiyorum. 1 hafta dayanırsa daha da aramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…