Gebelikte saç boyatabilir miyim.

pofidik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
14
0
36
Artvin
Dün itibariyle 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim, Allah isteyen herkese nasip etsin, ama önümüzdeki hafta ağbimin düğünü olacak, saçlarımın dip boyası fazlasıyla geldi ve boyatmayı düşünüyordum, fakat gebelikte sakıncalı olduğunu duymuştum. Bu konudaki düşünceleriniz neler, çocuğa zararı olur mu.:44:

Dün itibariyle 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim, Allah isteyen herkese nasip etsin, ama önümüzdeki hafta ağbimin düğünü olacak, saçlarımın dip boyası fazlasıyla geldi ve boyatmayı düşünüyordum, fakat gebelikte sakıncalı olduğunu duymuştum. Bu konudaki düşünceleriniz neler, çocuğa zararı olur mu.:44:

Bende aynı sorunun yanıtını arıyorum :(

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum dipboyam geldi ama bebeğime zararı olur diye korkuyorum :50: daha kötüsü oğlumun sünneti var napıcam bilemiyorum:26: doktoruma sordum boyatabilirsin ama perma yaptırma onun ilacı zararlı dedi birde 3 ayı atlattın mı organik boya kullandın mı bir şey olmaz diyor... internetten araştırdım bu konu hakkında kesin net bir bilgiye ulaşamadım çünkü kesin ispatlanmış bir bilgi yok bazı doktorlar boyatmamaktan yana bazıları sakıncası olmayacağını söylüyor :31:

5,5 aylık hamile olarak demek isterim ki size doktorumun tavsiyesi ile 3 ayınızı doldurmadan lütfen boyatmayın...

ilk 3 ay boyunca sizin kanınızdan beslenerek büyüdüğü için yavrumuz boya pigmentleri deriye işledği için kana geçiyorlarmış...

Ama sonrasında boyayabiliriz.Ben geçen hafta boyadım...

Back
X