- Konu Sahibi eternallife
-
başka söze gerek duymuyom arkadaş süper bi resimkoymuşşş:çok üzgünüm:
ay bu başlığı götünce bile sinirlerim tepeme zıplıo bu kadar zayıf mısınız ya bebeğiniz için fedakarlık yapamıo musunuz yani yazık ya acıdım bebeişlerinize
Bu kadar sert tepki vermeniz çok yanlış karşındaki doğuma yaklaşmış bi anne adayı daha kibar olabilirsin suçlar gibi degil
Şunuda unutma yani yazık ya acıdım bebeişlerinizeACIMA ACINACAK HALA DÜŞERSİN :umursamaz:
kimseyi de kırmak istememiştim tekrar kusura bakmayın bana da aldırmayın benim sigara konusunda çok canım yandı o yüzden kendime hakim olamadım hamileliğin de verdiği bi sinir var kendinizi de benim yüzümden kötü hissetmezsiniz inş.dedim ya aldırmayın bana allah herkese sağ salim bebişler versin inş.inş.telafi etmişimdir artık başkası da bana kırıcı yorum yazmaz inş.çünkü ben zor günler geçirdim gelemiorum bööle şeylere............
o kadar özür dilemisin kardesim ya haksiz degilsinki özür dileyecekte bi söz etmemisin...herkes fikir yazsin diye acilmis sende hakli olarak yazmisin..acima sözüne takilmis biri bende acirim neden haberi yok dünyadan anne karninda zehirleniyor tabikide yazik....sonucta bu sizin ellerinizde icmeyin kimsede yazik bebege demez...yorum yapilsin diye acik burasi
slvmsstr canım yazdığın şeyler tabiikide yazman gereken kendi görüşlerin kimse kimsenin görüşlerini yargılayamaz.
diğer arkadaşım sadece acıma duygusu yüzünden yorum yapmış .
sende acıncak haldeyim demişsin ama gerçekten acıma duygusu biz insanlara mahsus bişi olmadığını düşünüyorum.
her neyse buda benim fikrimdi.
eğer acıncak durumdayım derken sölemek istediğini paylaşmak istersen inan sana acımam ben sadece üzülebilirim belkide kahrolurum ağlarım ama acımam
paylaşmayıda çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?