- Konu Sahibi eternallife
-
1.si: ben zaten öğretmenim
2.si: bırakılacak yolu açık ve sade bir dille anlattığımı düşünüyorum.
3.sü: kimseye karşı özel bir husumet ya da kinim yok
4.sü: hiç bir çözüm yolu denemeyipte bırakamıyorum diyenleredir öfkem.
saygılar..
tıff cım bendende alıntı yapmıssın ama saolasın bebegımı benden cok dusundugun ıcın.buarada ben cooooooook zorlanmama ragmen bıraktım zaten .
1.si: ben zaten öğretmenim
2.si: bırakılacak yolu açık ve sade bir dille anlattığımı düşünüyorum.
3.sü: kimseye karşı özel bir husumet ya da kinim yok
4.sü: hiç bir çözüm yolu denemeyipte bırakamıyorum diyenleredir öfkem.
saygılar..
ama benim öğretmenin değilsiniz, eğitmekle yükümlü olduklarınız buradaki yetişkinler değiller!! (rica edicem bütün toplumu eğitme hikayesine hiç girmeyelim o kapsamda eğitmenlerimizin bile eğitilmeye ihityacı vardır..)
eğer açık ve sade dille anlattıysanız, kin dolu ağır cümleler kullanmadıysanız zaten mesajımı üzerinize alınmanıza gerek yok!
Ve son olarak: HİÇ KİMSE BENİM BEBEĞİMİ BENDEN FAZLA DÜŞÜNEMEZ!!!
ay aman iyi ya tamam zaten kendi derdim kendime yetiyo,anlatamıyorum kendimi tamam pes ben bir daha bu konuda yorum falan YAZ-MI-YO-RUMMMMMMMMMMMM!
ama benim öğretmenin değilsiniz, eğitmekle yükümlü olduklarınız buradaki yetişkinler değiller!! (rica edicem bütün toplumu eğitme hikayesine hiç girmeyelim o kapsamda eğitmenlerimizin bile eğitilmeye ihityacı vardır..)
eğer açık ve sade dille anlattıysanız, kin dolu ağır cümleler kullanmadıysanız zaten mesajımı üzerinize alınmanıza gerek yok!
Ve son olarak: HıÇ KıMSE BENıM BEBEĞıMı BENDEN FAZLA DÜŞÜNEMEZ!!!
Tüm toplumu (öğretmenlerin eğitmesi) eğitmek zaten utopik bir hayalden ibarettir arkadaşım, bunu başaracak olan önce ailelerdir canım benim. Eğitim ailede başlar, sonra biz devredilen mirası alır işleriz. Ama hiç işlenmemiş ham bir maddeyse elimize gelen kusura bakmasınlar ama bizler de sihirbaz değiliz, temeli olmayan binanın üzerine tek tuğla dahi koyamayız.
Öğretmen misiniz(?) de bize nasihat ediyorsunuz diyen arkadaşaydı cevabım, öğretmen olduğumu belirttim ki bunda bile kinaye vardı. Anlayan anlamıştır zaten dahasına hacet yoktur..
Eminim ki siz bebeğinizi bizden daha çok düşünürsünüz elbette, ben sadece düşündüğünüz kadar, icraate de geçmeniz konusunda tavsiyelerde bulundum. Ayrıca hala sigara içenlere de çok ama çok kızıyorum ki burda bir kaç arkadaşla birlikte kurtuluş yolu gösterdiğimiz halde.
Seçim sizin..
Allah bırakmak isteyen herkesi sigara belasından kurtarsın. Ben sigaramdan da bebeğimden de ayrılamam diyenlere de Allah akıl fikir versin ne diyim??..
Bu polemik dolu agresif topiğe de son kez yazışımdır.
doktorlar günde 5 taneye izin veriyor diyenler kafalarından uyduruyor yada konuştukları kişi doktor değildir. biz normal hastalarımıza bile böyle bişey diyemeyiz kaldı ki gebeye diyelim. çok kızıyorum gebeyken sigara içene bazen dışarıda görüyorum zor tutuyorum kendimi. bende içerdim ama günde 10 taneyi geçmezdi. tüp bebekle hamile kaldım tedaviye başlar başlamaz bıraktım yanımda bile içirmiyorum allahtan eşimde içmiyor. yanımda içmeleri bile zaralı yani okadar. içinizdeki küçük canlıyı zehirlemeye ne hakkınız var. sigaraya bağımlıysanız önce tedavi olun sonra çocuk yapın bağımlı değilseniz zevk için içiyorsunuz demektir bu daha korkunç. benim yengem tüm gebeliği boyunca içti çocuk yarık damak ve yarık dudak doğdu ameliyat falan oldu. şimdi liseye gidiyor ciddi başarısızlık durumu var...
doktorlar günde 5 taneye izin veriyor diyenler kafalarından uyduruyor yada konuştukları kişi doktor değildir. biz normal hastalarımıza bile böyle bişey diyemeyiz kaldı ki gebeye diyelim. çok kızıyorum gebeyken sigara içene bazen dışarıda görüyorum zor tutuyorum kendimi. bende içerdim ama günde 10 taneyi geçmezdi. tüp bebekle hamile kaldım tedaviye başlar başlamaz bıraktım yanımda bile içirmiyorum allahtan eşimde içmiyor. yanımda içmeleri bile zaralı yani okadar. içinizdeki küçük canlıyı zehirlemeye ne hakkınız var. sigaraya bağımlıysanız önce tedavi olun sonra çocuk yapın bağımlı değilseniz zevk için içiyorsunuz demektir bu daha korkunç. benim yengem tüm gebeliği boyunca içti çocuk yarık damak ve yarık dudak doğdu ameliyat falan oldu. şimdi liseye gidiyor ciddi başarısızlık durumu var...
kızlar şimdi burda bir kaç insan demişki benia nnem benim teyzem benim arkadaşım içti çocuklarıda saglıklı yazmış:) şimdi biraz mantıklı ve cahil degilseniz şunu çok çabuk kavrayabilrsiniz herkezin bünyesi farklıdır birinin bebegi normal olur annesi sigara içti bir bebekte ölür ve dogmaz herkezin bünyesi farklı.ve kocakaca insanları bile etkilerken bu sigara illeti minnacık beege nasıl zarar vermsin..ben halam ilk hamileliginde hiç bırakmadı sigaryaı hep içti ve dogum yaptı bebek mükebbel hiç bir şey yok klosu herşeyi yerinde dogdu halam bak sigara hiç bir şey yapmıyormuş dedi vee bebek 10.ayda doktorlar kalbinde delik sorunundan emaliyata aldı ve tek sebebi SİGARA!!belki bebeginiz size saglıklı gelcek drtorda öle diycek ama ya sonra bir problem çıakrsa o vijdan azabıyla nasıl yaşıycaksınız..ben inalımaz sigara içerdim herkez kızardı çok içiosun die 5 dkkada bir yakardım ama hamileligimi anlar anlamaz bıraktım ve ben 6.haftada ögrendim ki onun bile vijdan azabı var içimde doktora her gittigimde korkuyordum sorun çıkıcakmı diye lütfen birileri için bırakmaz geç olmuş olabilri ama buraya yazıp bende içiyorum bişede olmuyo demeyin başkalrını cesaretlendirmeyin ve başkalrının çocuklarını da zehirlemeyin!!!lütfen sadce hatta 9.ay bir melege verin zaten bütün ömrünüz sizin sadce 9 ay bebeginiz için yaşayın size ihtiyacı var annesi onu bu şekilde zehirlerse başkası ne yapabilr..LÜTFENN BEBEGİNİZİ DÜŞÜNÜN BİR NEFESİN BİLE ONU NASIL ZORLADIGINI NASIL ACI ÇEKTİGNİ LÜTFEN BU GÖZ ARDI EDİLECEK KADAR BASİT BİR ŞEY DEGİL
senağlama :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?