gebelikte sigaraaa

Allen carr ın kitabını okuyun dedik, hanginiz araştırdı. Zayıf noktam demeyin . sevdiğim için içiyorum bebeğim de zehirlenirse zehirlensin size ne deyin. Bi de mazur görülmeyi beklemeyin lütfen!!!

Allen carr ın kitabını okuyun dedik, hanginiz araştırdı. Zayıf noktam demeyin . sevdiğim için içiyorum bebeğim de zehirlenirse zehirlensin size ne deyin. Bi de mazur görülmeyi beklemeyin lütfen!!!

alkışlıyorum arkadaşımmmm alkisalkisalkis

bayılıyorsunuz değil mi bir konuda insanları öğretmen gibi azarlamaya sizler böyle süslü laflar ettiniz insanları canavar yerine koydunuz ya başınız göğe erdi değil mi?
son kez söylüyorum ben bıraktım gocunacak yaram yok. ama ne yaşadığımı ne kadar zorlandığımı bir ben bilirim. herkesin bünyesi aynı değil ve bu bir bağımlılık!! tabi ki ya sigara ya bebek.. bırakamıcaksan sigarayı bebek sahibi olmaktan vazgeçeceksin. ben bu mantıkla hamile kaldım ve bebeğimi saçtim sigarayı bıraktım.
anlamamakta ısrar ettiğiniz şey şu: ben sizin söyledikleriniz yanlış demiyorum. am hiçbir işe yaramayacak bir üsluptasınız. sizler böyle dan dan konuşunca, sert süslü laflar edince bunun içenlere bir faydası olduğunu sigarayı bırakacaklarını sanıyorsunuz. bense size beni asıl içmemem için motive eden şeyi açık açık söylüyorum. sizin doğru bir amaçla ama yanlış bir tavırla ifade ettiğiniz kavgacı, baskıcı, dayatmacı cümleler; insanları üzmekten ve kahretmek başka bir işe yaramıyor. hiç kimsenin bırakmasına katkıda bulunamıyorsunuz. sadece kininizi kusmuş oluyorsunuz. amacınız buysa problem yok...

merhaba arkadaşım şu yazdığın cümleyi anlayamadım burda biz sana veya başka sigara içenlere neden kin besleyelim ki sizi ilk defa görüyorum bu forumda daha önceden tanışmışlığımız ya da aramızda bir başka konu geçti de ben mi hatırlamıyorum??

ayrıca yapılan yorumları beğenmemişsiniz siz ne gibi bir yorum yapmamızı isterdiniz acaba ??

burası bir forum sitesi kimse kimsenin yorumunu yargılayamaz yoruma müdahalede bulunamaz herkes yorumunda özgürdür arkadaşım
ha ben burda kötü bir söz ederim hakaret ederim küfür ederim o zaman da basarsınız kötü içeriğe bu kadar basit

iyi de arkadaşım karşılıklı olarak yorum yapılıyor ve ben bütün o yazdıklarımı benim yorumuma karşılık yapılan yorumlar için yazdım. yani bütün yorumlar da yoruma açık değil mi karşılıklı olarak??
birileri bana ''kendinizi bu sözlerler kandırmayın'' derken benim yorumum yargılanmış olmuyor mu??
ben yazmayın demiyorum o yorumların sonuçlarının fayda değil zarar sağladığını söylüyorum. sizler gibi ben de özgür yorum yapma hakkımı kullanıyorum. varsa yorumumda hakaret küfür sizlerde basarsınız kötü içeriğe olur biter..

sizler istediğiniz kadar sert olabilirsiniz ama aynı tepkiyi alınca yorumlar yargılanamaz olur öylemi??
görüldüğü gibi siz de benim yorumumu beğenmemişsiniz ki eleştiriyorsunuz. şimdi bende sizemi sorayım ''ne gibi bir yorum yapmamı isterdiniz acaba ??'' diye..

ne güzel demişsin kimse kimsenin yorumunu yargılayamaz peki senin şu anda yaptığın ne oluyor sorması ayıp :umursamaz:

tarhan arkadaşım yorumunu buraya yorum yazan herkese karşı yazmışsın o yüzden ben de üzerime alındım çünkü ben senin bahsettiğin gibi kimseye canavar muamelesi yapmadım istersen dön tekrar oku yorumlarımı... ben kimsenin yorumunu ne savunamam herkes kendi yazdığından sorumlu
madem bazı kişiler sizi canavar yerine koydu onlara yazsaydın bu yorumunu... başından beri konuda birkaç yorumum var ve kimseye kötü bir kelime edip canavar yerine koymadım
mesajında kötü içeriğe basılacak bir kelime göremiyorum

ne güzel demişsin kimse kimsenin yorumunu yargılayamaz peki senin şu anda yaptığın ne oluyor sorması ayıp :umursamaz:

ben tarhan arkadaşımıza yazmıştım size değil, avukatlık yapacaksanız profilime veya özel mesajlarıma yazabilirsiniz burada konu dışında mesajlaşmak site kurallarına aykırı...

ben tarhan arkadaşımıza yazmıştım size değil, avukatlık yapacaksanız profilime veya özel mesajlarıma yazabilirsiniz burada konu dışında mesajlaşmak site kurallarına aykırı...

vaaayyyy avukatlık haaa
bi önceki sayfaya bakarsan ne
doğrultuda mesaj yazdığımı görürüsün
senden daha iyi bilirim site kurallarını
merak etme ok
polemik yaratmak istemiyorumm
sizin düşünceniz sizeee
benimki bana sağlıcakla

ben bütün yorum yazanlara karşı yazmadım o mesajı! gayet net bir biçimde belli bir yaklaşımı olan insanlara yazdım. alıntı yapmadan mesaj yazdığım için alınmışsınız boşu boşuna ama başından beri katı-sert ithamlara tepki veriyorum ben sizde geri dönüp bunu okursanız zaten kimlere söylediğim gayet açık.. ayrıca benim mesajımda ne tür yorumlara karşı tavrımın olduğu gayet açık, madem siz o tür yorumlar yapmadınız neden bu kadar alınıp büyütüyorsunuz?? bütün problem alıntı yapmak ise ben şimdi 10 tane yorumu alıntı olarak göstersem saçma bir görüntü olacak diye alıntı yapmadım.

bu topikte genel olarak 3-4 yaklaşım var. sigarayı bırakmak isteyipte bırakamayanlar, buna aşırı karşı olup sert çıkış yapanlar, içenleri doğru düzgün uyarmaya çalışanlar vs.. ben şimdi 50 tane cevaptan bütün sert tepki verenlerin mesajlarını nasıl alıntı yapabilirim????? siz doğru düzgün uyardıysanız üstünüze alınmayın...

konu ne kadar sapmış nerelere gtmiş.......içende kendine içmeyende sadece bu konudaki görüşler yazılsa yeterliydi ama tarhana sonuna kadar katılıyorum.bu kadar ağır sözlere gerek yok içmiyorsan içme ukelalığa hiç gerek yok..hakketen byle durumlarda ne çok bilen çıkıyor...

halısın bu durumlarda cok sey bılen ahkam kesen cok olur zamanında ıcmıs ama 3.ayımda bırakabılmıs bır anne adayıyım.azarlamak nasıhat anca ınsanı sınır edıyor motıve etmek lazım.hem sunuda anlamıyorum madem hıc ıcmedın sıgara ne ısın var bu topicte yooooooook bılmıslık yapcak ya

nasıl olsa anlamıosunuz evet konu çoook saçma yerlere gitti biz sizin iyiliğiniz için dedik hangi topiğe gircemize bırakın kendimiz karar verelim siz istediğinizi söölemekte ne kadar özgürseniz biz de o kadar özgürüz ayrıca topiği açan arkadaş bile bu kadar kızmadı bu ne yaa.....ayrıca ben kendi adıma telafi etmeye çalıştım üzülmeyin die ama ille de anlaşılmıcaksak yapıcak bişey yok allah herkese hayırlı evlatlar versin .............

bende katılıyorum canım sana
ben belki sigara içmedim içmeyi de bilmem ama evlat sevgisini çok iyi bilirim onun için her türlü fedakarlığı yapmayı da çok iyi bilirim arkadaşım
ne diyeyim, aynen içen arkadaşların dediği gibi "inşallah bebekleriniz sağlıklı doğar ve sağlıkla büyürler"

ya ıcıyorum keske bırakabılsem ama olmuyo buda bagımlılık meselesı zaaf falan bı yana ıcmeyen zaten anlayamaz bunu ıcerken ohh dıye ıcmıyorum ıcımde benımde bı sızı oluyo tabıkı ama bırakamıoyrumda ben bnun tedavısınıde gordum ırade meselesı belkıde bırakmak ıstemıyorum beynımde bıtıremıyorum ondan bırakamıyorum etrafımda cok ınsan var boyle ıcen benımde ıkıncı cocugum saglıklı dogacak dıye bı garantım yok ama sıgara ıcmeyenlerde bunun garantısını veremez ıkını ucuncu sayfalarda otıstık bı cocukdan bahsedılmıstı allah oncelıkle sıfa versın ama bu dr nasıl bı gerızekalıysa artık cocugu sıgraya baglamıs otıstık ve spstık cocuklar kromozom bozukluklarından ve kan uyusmazlıgından doguyo tabıkı allahın takdırı o bu problemler olmadanda olabılır ama her olumsuz seyı sıgaraya baglayanlarıda anlayamıyorum ıckı ıcen bı ınsan ıcın ıckının boyutu neyse benım ıcınde sıgranın boyutu o kımse kımseyı bu sebepten yargılayamaz ben saglıklı dogacak dıye garantı veremem ama ıcmeyende veremz allah hepmıze saglıklı sıhhatlı cocukla versın ıcenede ıcmeyenede

selam kızlar bende 31 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar günde 5 tane içtim bir gün sancılandım hastaneye gittik ve sancılandığımda bebeğim o kadar çok hareket ediyordu ki anlatamam size biz doğacak herhalde faln diye beklerken kesildi Allahtan ağrım. Hani o bebeğin hareketlerini o kadar hızlı hissettim ki o zaman anladım değerini... Arkadaşlar bir bıraktım o zamandan beri içmiyorum birden bırakmanız lazım ya tiksinmeniz gerekiyor veya bebeğinizin bence bana uyarı yaptığı gibi yapması gerekiyor.... Benim kızım sigaradan daha önemli... Sigara içmiyorum,yanımda içirttirmiyorum 100 de 100 dumansız hava sahasını destekliyorum..

vereliniortak tebr,k ederim canım iyiki bırakmışsın hayırlı doğumlar dilerim

Kızlar size bırakmanız için yol gösterdik, düşmanınız mı olduk yani şimdi? Sizin bebeklerinizi sizden daha fazla düşünüyoruz diye fena mı ettik? Bırakmak istiyorsanız okuma yazma bilenleriniz Allen Carr okusun diyorum daha da bişey demiyorum!! Allah kurtarsın..
Bu topikte yakında kapanır.. sengözlerimebaksanab

1.si: ben zaten öğretmenim
2.si: bırakılacak yolu açık ve sade bir dille anlattığımı düşünüyorum.
3.sü: kimseye karşı özel bir husumet ya da kinim yok
4.sü: hiç bir çözüm yolu denemeyipte bırakamıyorum diyenleredir öfkem.
saygılar..

tıff cım bendende alıntı yapmıssın ama saolasın bebegımı benden cok dusundugun ıcın.buarada ben cooooooook zorlanmama ragmen bıraktım zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…