slm ivory2 nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor. Uzun süre oldu merak ettim.Bende aynı sorunlar devam ediyor.Naza yazdığın son yazıda kızda 9 ay sürebileceğini erkekte 4-5 ay sürdüğünü yazmışsın. Onu nerde okudun ben bilmiyordum.İlk kez senden duydum.Benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek bebek bekliyorum. Umarım sorunumda biter artıl 17 haftalık olucammm... görüşmek dileğiyilee...
Sinamis yeniden merhaba,
Aynı sıkıntıyı yasayan bır akrabamdan duydum. O da ogluna hamıleyken 4-5 ayda gecmıs kızında 9 ay surmus. Benım de oglum olucak ve 16. hafta ıcıne gırdım. Sankı ıkı gundur azalma var gıbı ama psıkolojık mı degıl mı bılmıyorum. Dilerim kısa zamanda geçer. Öyle ya da böyle katlanıcaz bebişlerimiz için :) Allah sana da bana da bu durumda olanlara da yardımcı olsun canım.
ahhh,ah, sevgili sinamis ve ivory,
bende sizle aynı durumdayım.şuanda 17+2 haftalığım ve benimki kız ben napıcam şu durumda(
aynen bende sizin gibi konuşamaz oldum tükürmekten ve bulantımıda tetikliyor malesef.
kızlar benim için de dua edin lütfen.inşallah Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşlar,
en kötüsü bu olsun,bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadan yavrularımıza kavuşalım inşallah.
sevgiler.
Amin Jupim,
Bebişlerimiz için katlanıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Ne mutlu sana ki yolun sonuna yaklasmıssın, bebeğini kucagına almana az kalmış.
Tarihi yanlış okumuşum :) seninle aynı dönemdeyiz :)))
selamlar,
bu konuya cozum onerisi getiren oldu mu? bircok arastırma yapıp doktorlara sordum ancak en ufak bir öneride bile bulunamadılar.çalısan biri oalrak cok zor durumda kalıyorum gercekten hayattan sogutan bir olay nasıl basa cıkabilecegimi bilmiyorum 2 haftadır cok yogun bir sekilde yasıyorum.
Sinamis yeniden merhaba,
.
Slm ivory nasılsın uzun zamandır iletişimde bulunamadık nasıl gidiyor? Kaçıncı haftaya girdin? Benim aynı sorunlar devam ediyor hatta kusmalarım arttı.Allahtan doğuma az kaldı . Görüşmek dileğiyle ivory hoşçakal....
selamlar,
bu konuya cozum onerisi getiren oldu mu? bircok arastırma yapıp doktorlara sordum ancak en ufak bir öneride bile bulunamadılar.çalısan biri oalrak cok zor durumda kalıyorum gercekten hayattan sogutan bir olay nasıl basa cıkabilecegimi bilmiyorum 2 haftadır cok yogun bir sekilde yasıyorum.
ben yandım o vakit daha 8 haftalıgım5. haftanın basında baslamıştı saymakla gunde bitmezki şimdi
ben yandım o vakit daha 8 haftalıgım5. haftanın basında baslamıştı saymakla gunde bitmezki şimdi
merhaba Evren,
benimde suan 14. hafta ve bende 9 haftadır elimde dışı kapalı ayran şişesi ile geziyorum. çalıştıgım için onumde herzaman 2 bardak oluyor evet haklısın kimse anlamıyor doktorlar bile ciddiyetinin farkında degiller ama ne uyutuyor ne rahat ettiriyor cok iyi anlıyorum. Ama inan çalısıp surekli toplantıya gidince cok daha zor.
bende biran once gecmesini bekliyorum. umarım daha uzun surmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?