çok iyi anlıyorum Evren :) bende o kadar caresiz kaldımki gercekten allah cozumsuz rahatsızlık vermesin.
dun gene arastırma içerisindeydim yurtdısında 2-3 kişiye allerji ilacı vermiş doktor. banada doktorum vermişti tukuruk için ancak işe yaramayınca bıraktım.
gene dun okuduguma gore karbonat+ılık su ile agzını surekli calkalayan bitri yazmış bende denedim tukurukte cok azalma olmasada yogunlugunda bir azalma oldu gibi sanki. ancak bende dun denemeye basladım belki sende de işe yarar denemeye değer :)
yoksa yoksa sen :)
Sinamis selam
Sanirim aramizda once sen dogum yapicaksin. Senden cok ama cok buyuk bir ricam var :)) biliyorumki dogumdan sonra cok mesgul olucaksin ancak bize dogum yapar yapmaz tukuruk olayi gecti yazarmisin. :)))) umidimizi o yone tasimaktan baska bi sansimiz yok sanirim. Tesekkurler
sevgili Sinemis nerede yaşıyorsun hangi hastanede yaptırdın akapunkturu uygunsan daha detaylı yazar mısın hiçbir zararı yan etkisi var mıymış? bana da söylediler akapunktur yaptırabilirsin diye ama pek duymadığım için araştırmadım biraz da iğne fobim var lütfen daha detaylı yaz bize yardımcı ol lüüütfeeen...
Sinamis çok teşekkür ederim bir şey daha sorucam tükürük için yapılıyor mu akapunktur işlemi uygun olduğunda yazabilir misin lütfen? benim pek bulantı problemim kalmadı ama bu tükürük bitirecek beni..
Sinamis çok teşekkür ederim bir şey daha sorucam tükürük için yapılıyor mu akapunktur işlemi uygun olduğunda yazabilir misin lütfen? benim pek bulantı problemim kalmadı ama bu tükürük bitirecek beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?