Gebelikte yaşanan sancılarla ilgili soru

reasilvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
5
0
36
İstanbul
selamlar
ben 20 haftalık hamileyim ve yaklaşık olarak gebeliğimin 9.haftasından itibaren göbek deliğimin etrafında başlayan bir sancı yaşıyorum.Şu an tabi sancılarımı daha geniş alanda hissediyorum.2 ayrı doktora gittim şu ana kadar hani belirli birşey demediler.Benim gibi bu tip sancı çekenler var mı? Ben minyon tipli biriyim 51 kilo hamile kaldım ve ilk 2ayımda 49 kiloya düştüm şimdi 52-53 kiloya ulaştım.Acaba hani bu sancılar çocuğun yer açma ağrılarımı yoksa başka kötü bir şeyin habercisimidir. :((((

slm cnm bende 20 haftalık hamıleyım bendede oluyo o agrılar bende kafaya takıyorum ara ara ama bence rahım buyudugu ıcın oluyor cunku cok hamısten duydum boyle oldugunu :)

:42: tesekkurler arkadasım. Tomb raıder, lara croft asıgıyım hemen hemen uye oldugum tum forumlarda bu nıckımı kullanıyorum :64:

göbek deliği ve çevresiağrısı.. bende de haftalarca oldu 14. haftadan sonra biraz geçti.. hatta ağrı sağ yana kayınca apandisitten şüphelenildi..
şu an 16.haftadayım..son 3gündür de acayip bir kasık sızlaması var bıçak batması gibi değil.
sanki üşütmüssünde yumurtalığın ağrıyo gibi:( en çok da sağda ağrı var.. ve idrar yaparken. BUNU YASAYAN OLDU MU?

Kanımda lökosit çıktı bi miktar pzts tekrar test yaptırcam takip edecğm ağrımı geçmezse veya artarsa (Allah korusun) bir yığın tahlil ve stres bağırsak veya apandis veya idrar yolu iltihabı şüpheliler arasında.. bağlar geriliyormuş ilk akla gelen bu fakat sızlama ve lökosit ağrının masum olmadığını gösterdi.

göbek deliği ve çevresiağrısı.. bende de haftalarca oldu 14. haftadan sonra biraz geçti.. hatta ağrı sağ yana kayınca apandisitten şüphelenildi..
şu an 16.haftadayım..son 3gündür de acayip bir kasık sızlaması var bıçak batması gibi değil.
sanki üşütmüssünde yumurtalığın ağrıyo gibi:( en çok da sağda ağrı var.. ve idrar yaparken. BUNU YASAYAN OLDU MU?

Kanımda lökosit çıktı bi miktar pzts tekrar test yaptırcam takip edecğm ağrımı geçmezse veya artarsa (Allah korusun) bir yığın tahlil ve stres bağırsak veya apandis veya idrar yolu iltihabı şüpheliler arasında.. bağlar geriliyormuş ilk akla gelen bu fakat sızlama ve lökosit ağrının masum olmadığını gösterdi.
Çok yksek ihtimal idrar yolunda iltihaplanma çıkacaktır aynı belirti ve şikayetler 20 haftalık hamile olan eltimde vardı.Özellikle kasık ağrısı çok çekti.İltihap çıktı.Antibiyotik tedavisine başladı şimdi.Sizede geçmiş olsun.

Çok yksek ihtimal idrar yolunda iltihaplanma çıkacaktır aynı belirti ve şikayetler 20 haftalık hamile olan eltimde vardı.Özellikle kasık ağrısı çok çekti.İltihap çıktı.Antibiyotik tedavisine başladı şimdi.Sizede geçmiş olsun.

geçmiş olsun ... korkarım bana da verecek çünkü ateşte yaptı dün gece:(
bende de hamilelikte ilaç içme fobisi başladı :85:

geçmiş olsun ... korkarım bana da verecek çünkü ateşte yaptı dün gece:(
bende de hamilelikte ilaç içme fobisi başladı :85:
Çok haklısınız hamilelikte ilaç fobisi hepimizde oluyor.Ya dokunursa ya bebeğe birşey olursa diye ister istemez insan ürküyor.Güvenilir bir doktorun varsa ilacın hamilelerde kullanımına göre alırsın yapacak birşey yok.İdrar yolu iltihaplanması daha kötü tedavi edilmezse Allah korusun erken doğuma kadar gidiyor.Umarım ilaç kullanmanada gerek kalmaz.

kari koca bizde cok severizzzz:):)

Arkadasım sana detaylı bı mesaj yazmıstım ama gonderemedım 100 mesajım olmadan kımseye ozel mesaj gonderemıyomusum ne sacma yaaa dedıgını bende cok ıstedım ama anlamı bılınenden farklı oldugu ıcın esım ıstemedı. (konuyu ustu kapalı yazıyorum) sız bı daha arastırın derım bende cok ıstıyodum ama gercek anlamını ogrenınce vazgectık cnm.

Arkadasım sana detaylı bı mesaj yazmıstım ama gonderemedım 100 mesajım olmadan kımseye ozel mesaj gonderemıyomusum ne sacma yaaa dedıgını bende cok ıstedım ama anlamı bılınenden farklı oldugu ıcın esım ıstemedı. (konuyu ustu kapalı yazıyorum) sız bı daha arastırın derım bende cok ıstıyodum ama gercek anlamını ogrenınce vazgectık cnm.

canim isimlerin anlamalarina takmam kulaga hos gelmesi yeterli..o isimde cok ünlü ve cok kisi var burada..ve cok popüler..ayrica internette yazilan kötü anlamina bakma , cok guzel anlamlari var daha..ama ben anlamina hic bakmamistim sen soyleyene kadar anlamindan bizene :):) kizimiz buyucunce cok sevecek kesin adini...biz cok seviyoruz walla..ayrica bu isimdeki butun kadinlar güzel :):):)
birde isimle yasama olayina inanmiyorum..sadece ismi kötü olanlar hayatinda toplum icinde ismni söylerken zorluk cekiyor bunu biliyorum cünkü yasadim cok..benim adimda anneannemin adi ve cok köylü bir isim..tipime bakan nasil yani derdi alistim ama okul zamanlarini hic iyi hatirlamiyorum..psk bozuldugu zamanlar oldu...neyse buyuduk kocaman olduk atlattik..

ben allah nasıp ederse ASYA koyucam ısmını :66: lara mıtolojıde su perısı demek ama esas anlamı yalan soyledıgı ıcın dılı muhurlenen bır perıymıs ama sen anlam karmasasına takılmıyorsan sorun yok bana kalsa bende koyardım ama esım ınat ettı koymam dedı :47: gercı asya ısmınıde ben sectım sag salım bı dogsun da ısım muhım degıl valla :12:

ya seninle ne ortak yanimiz var alalaaa..abimin 7 yasinda kizi su an , kizlari dogacagi zaman isim ararken illede Asya koyun demistim ama istemediler cok ugrastim istemediler amaaan dedim bende kendi cocuguma koyarim dedim..:):) yilllar gecti kendi kizim olacak esime Asya ismini önerdim kizdi , yani o kizimiz almanyada büyüyecek okuyacak ya okulda zorluk cekmesin istiyor Asya ne demek Asian diyor güldü olmaz dedi..alay ederler dedi,..kendisi kendi adiyla sikinti yasamis ya..Neyse iste diger ismi soyleyince en sevdigi oyundur ama bilmiyorki esim ayni zamanda türk ismi..ben soyleyince sasirdi cok sevindi..benimde sevdigim karakter.ortak fikrimiz oldu...anlamnini falan salla..biz cok mutluyuz bu isimle..herkesinde hosuna gidiyor bu arada walla..simdiden merak ediyor herkes kizimi :)

sizin adınıza sevındım arkadasım hayırlısı olsun ozaman. :71: facebookta tomb raider sayfam var ayrıca admın oldugum bı sıtemız var arkadasımla tomb raiderla ilgili,yasaktır herhalde lınk vermek ozel mesaj yazabıldıgım zaman yollarım sana. senıde esınıde beklerım sayfama :64: kendıme aıt resımler,videolar,çeviriler mevcut lara ile ilgili :66:

lökositler düştü bol su sağolsun

her hafta çeşitli ağrılarla uğrasıcam anlasılan.. şimdide sağ tarafta bacağımla oranın birleştiği yer ağrıyo.. :17:
bunu yaşayan olmuşmuydu aranızda?

olmaz mı oldu tabı... Bendede tam tarıf ettıgın yerde vardı doktor elevıt yazdıktan sonra gectı yok sımdı ama magnezyum eksıklıgınden dıye bılıyorum ben bı sor doktoruna cnm :38: bende dun sabaha kadar uyuyamadım bır ınsanın hem tum dıslerı sızlayıp, hem tum kemıklerı agrır mı yaa :5: öldüm bittim mahfettı benı yaa basımda agrıyor ustelık hamılelıkten cıktım hastadan farkım yok kı benım :59:

olmaz mı oldu tabı... Bendede tam tarıf ettıgın yerde vardı doktor elevıt yazdıktan sonra gectı yok sımdı ama magnezyum eksıklıgınden dıye bılıyorum ben bı sor doktoruna cnm :38: bende dun sabaha kadar uyuyamadım bır ınsanın hem tum dıslerı sızlayıp, hem tum kemıklerı agrır mı yaa :5: öldüm bittim mahfettı benı yaa basımda agrıyor ustelık hamılelıkten cıktım hastadan farkım yok kı benım :59:

geçmiş olsun.. başağrısı da çok fena minoset içebilirsin demişlerdi ama ben inatla içmedim ..
kaçıncı haftadasın? bu vjna ağrı kaçıncı haftada oldu... çok sinir bozucu biraz kalkıp dolaşınca geçiyo, oturuyorum hissettiriyor kendini bide ayakta durunca oluyo yani dolaşmadan dimdik durunca. elevit günde bi tane içiyorum.. magnesyum doktora sormuştum kasılmalar var mı dedi olmuyor deyince vermedi..

geçmiş olsun.. başağrısı da çok fena minoset içebilirsin demişlerdi ama ben inatla içmedim ..
kaçıncı haftadasın? bu vjna ağrı kaçıncı haftada oldu... çok sinir bozucu biraz kalkıp dolaşınca geçiyo, oturuyorum hissettiriyor kendini bide ayakta durunca oluyo yani dolaşmadan dimdik durunca. elevit günde bi tane içiyorum.. magnesyum doktora sormuştum kasılmalar var mı dedi olmuyor deyince vermedi..

cnm elevıtın ıcınde magnezyum var zaten o sana yeter ben 22 haftalıgım 17. haftamda baslamıstı bende o agrı gectı sonra. esımın kuzenın karısıda hamıle o 7 aylık suan ondada varmıs hala gecmemıs kısıye gore degısıyo sanırsam bılmıyorum kı :44: ben mınoset mecbur kalmadıkca ıcmıyorum ama plesentadan gecmeyen bı ılac bebege gıtmıyo agrın olursa ıc yınede sen bu ılac yoklugunda ıyı gelıyo valla bı o var elımızde zaten :52:

cnm elevıtın ıcınde magnezyum var zaten o sana yeter ben 22 haftalıgım 17. haftamda baslamıstı bende o agrı gectı sonra. esımın kuzenın karısıda hamıle o 7 aylık suan ondada varmıs hala gecmemıs kısıye gore degısıyo sanırsam bılmıyorum kı :44: ben mınoset mecbur kalmadıkca ıcmıyorum ama plesentadan gecmeyen bı ılac bebege gıtmıyo agrın olursa ıc yınede sen bu ılac yoklugunda ıyı gelıyo valla bı o var elımızde zaten :52:

zaten doktor vermeden içmem.. elevit iyi bana:) vajna ağrısı çekenler topiğini bulup oraya yazmıştım son aylarında çekenler varmış evet..
Allah yardımcımız olsun çok uyuz bi ağrı.. ilaç içmekten mümkün olduğunca kaçınıyorum ama son aylara doğru ağrı kesiciye ihtiyacım olacak gibi geliyor şimdiden böyleysem...

Back
X