slm cnm bende 20 haftalık hamıleyım bendede oluyo o agrılar bende kafaya takıyorum ara ara ama bence rahım buyudugu ıcın oluyor cunku cok hamısten duydum boyle oldugunu :)
Çok yksek ihtimal idrar yolunda iltihaplanma çıkacaktır aynı belirti ve şikayetler 20 haftalık hamile olan eltimde vardı.Özellikle kasık ağrısı çok çekti.İltihap çıktı.Antibiyotik tedavisine başladı şimdi.Sizede geçmiş olsun.göbek deliği ve çevresiağrısı.. bende de haftalarca oldu 14. haftadan sonra biraz geçti.. hatta ağrı sağ yana kayınca apandisitten şüphelenildi..
şu an 16.haftadayım..son 3gündür de acayip bir kasık sızlaması var bıçak batması gibi değil.
sanki üşütmüssünde yumurtalığın ağrıyo gibien çok da sağda ağrı var.. ve idrar yaparken. BUNU YASAYAN OLDU MU?
Kanımda lökosit çıktı bi miktar pzts tekrar test yaptırcam takip edecğm ağrımı geçmezse veya artarsa (Allah korusun) bir yığın tahlil ve stres bağırsak veya apandis veya idrar yolu iltihabı şüpheliler arasında.. bağlar geriliyormuş ilk akla gelen bu fakat sızlama ve lökosit ağrının masum olmadığını gösterdi.
tesekkurler arkadasım. Tomb raıder, lara croft asıgıyım hemen hemen uye oldugum tum forumlarda bu nıckımı kullanıyorum
Çok yksek ihtimal idrar yolunda iltihaplanma çıkacaktır aynı belirti ve şikayetler 20 haftalık hamile olan eltimde vardı.Özellikle kasık ağrısı çok çekti.İltihap çıktı.Antibiyotik tedavisine başladı şimdi.Sizede geçmiş olsun.
Çok haklısınız hamilelikte ilaç fobisi hepimizde oluyor.Ya dokunursa ya bebeğe birşey olursa diye ister istemez insan ürküyor.Güvenilir bir doktorun varsa ilacın hamilelerde kullanımına göre alırsın yapacak birşey yok.İdrar yolu iltihaplanması daha kötü tedavi edilmezse Allah korusun erken doğuma kadar gidiyor.Umarım ilaç kullanmanada gerek kalmaz.geçmiş olsun ... korkarım bana da verecek çünkü ateşte yaptı dün gece
bende de hamilelikte ilaç içme fobisi başladı :85:
kari koca bizde cok severizzzz:):)
Arkadasım sana detaylı bı mesaj yazmıstım ama gonderemedım 100 mesajım olmadan kımseye ozel mesaj gonderemıyomusum ne sacma yaaa dedıgını bende cok ıstedım ama anlamı bılınenden farklı oldugu ıcın esım ıstemedı. (konuyu ustu kapalı yazıyorum) sız bı daha arastırın derım bende cok ıstıyodum ama gercek anlamını ogrenınce vazgectık cnm.
olmaz mı oldu tabı... Bendede tam tarıf ettıgın yerde vardı doktor elevıt yazdıktan sonra gectı yok sımdı ama magnezyum eksıklıgınden dıye bılıyorum ben bı sor doktoruna cnmbende dun sabaha kadar uyuyamadım bır ınsanın hem tum dıslerı sızlayıp, hem tum kemıklerı agrır mı yaa öldüm bittim mahfettı benı yaa basımda agrıyor ustelık hamılelıkten cıktım hastadan farkım yok kı benım
geçmiş olsun.. başağrısı da çok fena minoset içebilirsin demişlerdi ama ben inatla içmedim ..
kaçıncı haftadasın? bu vjna ağrı kaçıncı haftada oldu... çok sinir bozucu biraz kalkıp dolaşınca geçiyo, oturuyorum hissettiriyor kendini bide ayakta durunca oluyo yani dolaşmadan dimdik durunca. elevit günde bi tane içiyorum.. magnesyum doktora sormuştum kasılmalar var mı dedi olmuyor deyince vermedi..
cnm elevıtın ıcınde magnezyum var zaten o sana yeter ben 22 haftalıgım 17. haftamda baslamıstı bende o agrı gectı sonra. esımın kuzenın karısıda hamıle o 7 aylık suan ondada varmıs hala gecmemıs kısıye gore degısıyo sanırsam bılmıyorum kı :44: ben mınoset mecbur kalmadıkca ıcmıyorum ama plesentadan gecmeyen bı ılac bebege gıtmıyo agrın olursa ıc yınede sen bu ılac yoklugunda ıyı gelıyo valla bı o var elımızde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?