Gebemiyim

bakalimneolacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
15
3
1
28
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var konuya şöyle başlayayım 4 ay önce bir düşük yaşadım 2 ay ara verdik en son doktor kontrolünde rahim de yumurtalarda gayet sağlam dedi doktor bizde denemeye başladık ilişkiden sonra ayaklar havada yarım saat bekledim resmen korkunç dakikalardı en son regl tarihim 8 Ağustos 28 günde bir regl olurum gayet düzenli bir şekilde ovülasyon testi kullanmadan takvimden takip ettim 21 Ağustos ovü günüm. Ovü günümden beridir sol kaşığımda ağrılar vardı belli bir süre sonra sağ kasığımda ağrılar başladı midemde yanma alt karında Ağrı belde ağrı afedersiniz ve aşırı gaz problemim başladı regle 6 gün kala yani 30 ağustosta artimed erken gebelik testi yaptım 4 tane ard arda pozitif verdi testi araştırdım güvenmediğim için prodictor erken gebelik yaptım negatif sonuç aldım.adete 5 gün kala yani 31 Ağustos sabah ilk idrarla artimed yaptım yine negatif bugün adetime 4 gün var günler geçmiyor hatta dakikalar bile geçmiyor yani negatifmi pozitif mi arkadaşlar helppp meeee

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 92
Benim de 21 ağustos günü ilişkim oldu ama yumurtladım mı bilmiyorum takip etmedim. 29 unda kan verdim 0.2 çıktı. 30-31indeki testler days doctor silik çıktı. Sonra artımed erken gebelik aldım bugün yaptım negatif. Kaç gün geçtikten sonra tam emin olabiliriz acaba

Cnm asla guvenme asla hep pozitiflik verdigi icin hamile olanlarda ztn pozitif bende denemistim ilk zaman sasirdim kaldim bide baya belli atarim fotosunu en iyisi awox ve predictor buraya attigim artimed

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Bunun yazdığımla ne alakası var ki kıyamam sana demek ne alaka
Hanımefendi yazdığınız cümle hoşuma gittiği için öyle dedim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. “Asla kötü niyetli yada ona benzer dalga vs artık ne hissettiyseniz onu gibi bişey düşünerek yazmadım” geleceğimden daha beyaz deyince bir tebessüm ettim hepsi bu.

Kimse yorum yapmasada devam ediyorum konuya bugün adetime 3 gün var ve sabah mide bulantısıyla uyandım ve gün içinde devam etti su içince aşırı bulantı geliyor ya gerçekten hamileyim ya da psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyorum

Mide bulantısı psikolojik tamamen. Çünkü bulantılar gebeliğin 10 haftasında başlar
Yabi adet öncesi bulantınız kendinizi çok dinlediğiniz için. Benim 2 gebeliğimde bulantılar 2 ay sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…