- 1 Eylül 2025
- 90
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi bakalimneolacak
-
Neden öyle düşünüyorsun ki bir sorun mu var bebek olmaması içinBenim hiiç umudum yok bacım valla. Benim gebelik haberi verebilmem için genetikli tüp bebek yapmam lazım. O da şuan çok zoro yüzden ben sizlerin pozitiflerine kendimmiş gibi seviniyorum
Bişey yiyip içme. Git yat sabah erkenden yap buraya da yazGeldi şimdi çişimin gelmesini bekliyorum birini şimdi birini sabah yapıcam
Genetiğimde bi sorun var. Ya bebek tutunamıyor. Yada gebelikte kalbi duruyor. Hiç bir olmazsa engelli bir bebek olabilirmiş. Velhasıl bacım nasip her şeyNeden öyle düşünüyorsun ki bir sorun mu var bebek olmaması için
Ne marka almış bacım testleriNeden öyle düşünüyorsun ki bir sorun mu var bebek olmaması için
Çok ama çok geçmiş olsun canım ama allahtan hayırlısı ol desin yeter kiGenetiğimde bi sorun var. Ya bebek tutunamıyor. Yada gebelikte kalbi duruyor. Hiç bir olmazsa engelli bir bebek olabilirmiş. Velhasıl bacım nasip her şey
Bunlar varmış sadeceNe marka almış bacım testleri
Bende ona teslim oldum işte. Ben elimden geleni yapıyorum takdir onunÇok ama çok geçmiş olsun canım ama allahtan hayırlısı ol desin yeter ki
artımed yalancı verebilir bacım. Diğerini hiç duymadım denemedim. Önce yeşil olanı yap bence.Bunlar varmış sadece
Negatif sonuçBende ona teslim oldum işte. Ben elimden geleni yapıyorum takdir onun
artımed yalancı verebilir bacım. Diğerini hiç duymadım denemedim. Önce yeşil olanı yap bence.
Hemen indirme yelkenleri dur bakalım. Kapağını aç bi resim atNegatif sonuç
Bak bu benim geçen ay ki testimNegatif sonuç
Hemen indirme yelkenleri dur bakalım. Kapağını aç bi resim at
Ben her testte silik çizgi görüyorum psikolojik olarak eşim yok diyorBak bu benim geçen ay ki testim
Senin attığında da silik çizgi gördüm resmenBen her testte silik çizgi görüyorum psikolojik olarak eşim yok diyor
kalite düşmüş çok yaaaa sen görüyomusun ?Ben her testte silik çizgi görüyorum psikolojik olarak eşim yok diyor
Ben görüyorum ama eşim görmüyor ben hayali çizgi görüyorum sanırım geçen aylarda da öyle olmuştu bir de sabah kaset test deniycem bakalımkalite düşmüş çok yaaaa sen görüyomusun ?
Eşler kör oluyolar bazen bacım sen boşver onuBen görüyorum ama eşim görmüyor ben hayali çizgi görüyorum sanırım geçen aylarda da öyle olmuştu bir de sabah kaset test deniycem bakalım
Ben sabah uyanır uyanmaz yaparım ki test perilerim geldi çünküEşler kör oluyolar bazen bacım sen boşver onusabah değil 2 gün sonra deneriz
Yap bee boşverBen sabah uyanır uyanmaz yaparım ki test perilerim geldi çünkü
Kasık ağrısı kabızlık meme ucum acıyor ama kaşık ağrım ovülasyondan beri devam ediyor zaten ilk solda başladı kaşık ağrım sonra sağa geçti bazende kalbim sıkışıyor Buda gebelik belirtisini bilmiyorumYap bee boşverbelirtin var mı gecikmeden başkaa.
Kalp sıkışması gebelik belirtisi değil bacım o kafayı yememizle alakalı bişiii sjsjsjjs göğüslerinde damarların belirgin mi ? Git bi bak bakim shshshsh bel bacak ağrın var mı ?Kasık ağrısı kabızlık meme ucum acıyor ama kaşık ağrım ovülasyondan beri devam ediyor zaten ilk solda başladı kaşık ağrım sonra sağa geçti bazende kalbim sıkışıyor Buda gebelik belirtisini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?