Gebemiyim

Bende şimdi yaptım ama hiç umudum yok

Eklentiler

• IMG_8559.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_8558.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_8557.webp
    20 KB · Görüntüleme: 56
Gecikme varmıydı sende teste pek güvenme derim sen yinede benim evde test yok aslında aldırırım eşime ama test yanıltır diye korkuyorum
Yok be çiçeğim bu ay Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi? ruhumu tatmin etmek için yaptım ben sende dene bence en azından şüphen kalkar regl beklersin

Az
senin daha baya var o zaman iyi sevindim hala umut var valla gece gece hamilelik testi diye tutturmak istemiyorum negatif verirse oturup ağlarım

Az

senin daha baya var o zaman iyi sevindim hala umut var valla gece gece hamilelik testi diye tutturmak istemiyorum negatif verirse oturup ağlarım
Ne kaybedeceksin ki yoksa gelecek ay denemeyecek misin mesela ben geçen ay hergün yaptım istisnasız her gün sonunda yakaladım hemde 6.88 ile beta aldım. Ama kimyasal oldu. Muhtemelen de genetik probleminden dolayı. Hemde 2 ay üst üste kimyasaldı. Ben vazgeçmedim. Başıma gelecek her şeyi göze aldım şimdi yine yaptım bak

Ahahahha yok vazgeçmiycem tabiki ama kasık ağrım çok fazla sırf ağrı kesici içmiyorum bir ihtimal vardır diye ya umudumu kesip ilaç içersem diye korkuyorum yani şimdi içme diyeceksin ama umut kırılınca amaaaan diyorsun

Ya sen delisin ben 1 gün gecikmeyle kesin eczaneleri zengin etmiştim hatta kan vermiştim sjsjjshsjsj gönder eniştemi de iyi bi test alsın hadiiii ben çatladım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…