Gebemiyim

Mide bulantısı psikolojik tamamen. Çünkü bulantılar gebeliğin 10 haftasında başlar
Yabi adet öncesi bulantınız kendinizi çok dinlediğiniz için. Benim 2 gebeliğimde bulantılar 2 ay sonra başladı
Bende bunu çok araştırdım hatta görümcemle konuştum ben onunkinde böyle başlamış çok midesi bulandığı ve başı döndüğü için gebelik testi yapmış ve hamileydi zaten görümcemde adetine 7 gün kala test yapmış negatif sonuç almış tabi o zaman ben yoktum yeni dinliyorum bunları adet günü pozitif görünce kan vermiş ve gebe olduğunu öğrenmiş bu işler bu kadar zorluydu ya imdaaaatttt

Gerçekten çok zor. Bekleyişi çok zor hamileliği çok zor sürekli yüreğin ağzında yaşıyorsun. Gerçekten büyük sabur istiyor tüm süreç

Gerçekten çok zor. Bekleyişi çok zor hamileliği çok zor sürekli yüreğin ağzında yaşıyorsun. Gerçekten büyük sabur istiyor tüm süreç
O kadar çok istiyorum ki her şeyi buna bağlamam normal değil biliyorum ama ne bileyim ya hem heyecanlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye Hemde olsun istiyorum Hemde çooook

O kadar çok istiyorum ki her şeyi buna bağlamam normal değil biliyorum ama ne bileyim ya hem heyecanlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye Hemde olsun istiyorum Hemde çooook
Bende her ay böyle heyecanlanıyorum 3 yıldır… Daha bir kez bile silik çizgi dahi göremedim. Allahım isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inşallah. Umarım sizin de bebeğiniz sizinledir..

Bende her ay böyle heyecanlanıyorum 3 yıldır… Daha bir kez bile silik çizgi dahi göremedim. Allahım isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inşallah. Umarım sizin de bebeğiniz sizinledir..
İnşallah inşallah her bebek vaktinde annesine babasına kavuşurmuş vakti geldiğinde ikimizde bebişimizi hissederiz inşallah

Testler benide heyecanlandırdı var gibi duruyor tadını çıkar. 4 günün Olumsuz düşünme yoksada her ay şansın var böyle düşün

Testler benide heyecanlandırdı var gibi duruyor tadını çıkar. 4 günün Olumsuz düşünme yoksada her ay şansın var böyle düşün
Ben bundan 4 ay önce düşük yaptım stresten dolayı şimdi olsa 6 aylık olacaktı karnım burnumda yani hayali bile güzel keşke sadece o zamanlar bebeğimi düşünseydim stres yapmasaydım şuan odasını kuruyor olurdum

Hamiş olduğumu öğrenene kadar bu formu devam ettirmeye karar verdim belki yardımcı olur 2 Eylül yani dün aşırı mide bulantısı sebebiyle hastaneye gittik acil bölümüne çünkü dayanılacak gibi değildi kan testi istedi doktor beta ya bakıldı <2.3 çıktı negatif olduğunu biliyorum artık ben elendim arkadaşlar psikolojik olarak hamile hissediyormuşum sanırım kendimi ama hamile olmadığımı öğrenmeme rağmen kasık ağrım ya da mide bulantım geçmedi idrar testide temiz çıktı kendime anlam veremiyorum hala kasık ağrılarım mide bulantım ve kabızlığım devam ediyor bugün itibari ile reglime 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…